Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayarım 2 defa yeniden başladı.

WattMan 😟
  2. E

bilgisayar durduk yere kapanıyor

Hani şimdi ekran kartın, güç kaynağın olsun bunları bilelim ki sorununa çözüm bulalım. Ama hata bizde.
  3. E

bilgisayar durduk yere kapanıyor

Bilgisayar özelliklerini hayal mi edelim?
  4. E

Düşük Fps ve Drop Sorunu

Bilgisayar sağ tık + özellikler + gelişmiş ayarlar + en iyi performans için ayarla tik yap bi hocam. Ayrıyeten amd software uygulaması (alt+r) driverini son sürüme güncelle. Software uygulamasından - Ev + sistem + oyun valoranta gir profilini oyun veya e sports olarak ayarla otomatik bi blup...
  5. E

valorantta fps düsüklüğü

eski sürümünü yükliycem ama hangisiydi unuttum 23.5.2den önce hangisi vardı ona geri döneyim bende bilgin varsa
  6. E

valorantta fps düsüklüğü

amd driveri güncelleyince oyunda otomatik bi fps dropu yaşıyorum 300den aşşağı almadığım fps güncelleme yapınca 170-180 fpslerde geziyor güncelleme yapınca en yeni sürüme geçince böyle oldu ekran kartım rx6650xt bunun bi çözümü var mı ekran kartı güncel sürümü: 23.5.2
  7. E

sizce bu bilgisayar iyi mi

Güç kaynağı sanki biraz az gibi bende r5500 rx6650xt ikilisinde vento vg10f kasa 650w+bronz var ilk başlarda wattman veriyordu pcden anlayan arkadaşlara ilettim psu yetersiz olabilir demişlerdi sende böyle bir durumdan muzdarip olma bence psuyu az yüksek voltajlı olanından al ilerde başın ağrımaz.
  8. E

Sistem aniden donup kapanıyor

Hocam, üzülerek söylüyorum ki sende çoğu şanssız arkadaşım gibi wattman belasıyla karşılaşmışsın. Ne yazık ki bu hatanın bir çözümü yok. Genelde amd ekran kartlarında ortaya çıkan sorun demek ki nadir Nvidia'da'da olabiliyormuş. Bende amd'nin rx6650xt ekran kartı var. Genelde valorantta...
  9. E

Bios güncellemesi nasıl yapılır.

Eyvallah reisim. 💛
  10. E

Bios güncellemesi nasıl yapılır.

Arkadaşlar ryzen 5 5500 İşlemcim var, ramlerim 2133 mhzde çalışıyor. Hiç bios güncellemesi yapmadım bana tam teşekküllü yardımcı olabilecek var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
  11. E

PC açılıyor fakat ekran gelmiyor

Güncelleme yaptıysan geri al. Ekran kartı modelini işlemciyi hayal mi edecez?
  12. E

PC OYUN OYNARKEN KAPANIYOR

Hocam yeni sistem aldıysanız bios güncellemesi yapmanız gerekebilir. Şu videoyu detaylı inceleyip adımları teker teker uygulayın.
  13. E

PC OYUN OYNARKEN KAPANIYOR

Nasıl kapanıyor? Monitör ve klavye ısığı kapanıyor öyle mi? Kasa ışıkları fanları dönmeye devam ediyor mu?
  14. E

İşlemci ve ekran kartı kullanımı neden az?

Arkadaşlar sistemimde oyun oynarken ekran kartı kullanımın %40 civarlarında, işlemci kullanımı ise %32 civarlarında. Şimdi oyunlarda ekran kartının %99 kullanılması gerekmiyor mu? Neden bu kadar az kullanım var bu bir problem mi? 1679522061
  15. E

GTA 5 AÇILIRKEN MONİTÖRÜN KENDİNİ RESETLEMESİ

Arkadaşlar gta 5i yeni kurdum. Oyun açılırken birden ZZZZZ diye bi ses geliyor ve monitör kendi kendine kapanıyor. Sanki bilgisayar yeniden baslıyor gibi ama kasa ışıkları fanları,ekran kartı fanı yanmaya devam ediyor. Videosunu çektim. Bunun sorunu ne?
Top Bottom