Arama sonuçları: *

1. E

oyun oynarken bilgisayarın alta alması

arkadaşlar pubg valorant oynarken bir anda alta alıp sekme acılıp gibi oluyor hemen gidiyor mafia 2 yi 3 saat oynadım öyle bir şey olmadı star wars fallen order 70 dakika oynadım alta almadı ama pubg valorant oynarken 15 20 dk da alta alıyor
  2. E

detroit oynarken fps düşmesi

şuan için en güncel driver hangisidir 24.4.1 yüklü şuan bende
  3. E

rx 6600 için en stabil driver

kullanan arkadaşlar hangi driver sorunsuzdur yardımcı olabilir mi son driver yüklü bende şuan gpu kullanımı bir anda 0 filan düşüyor
  4. E

detroit oynarken fps düşmesi

arkadaşlar gpu kullanımı bir anda düşüyor ve fps droplar yiyorum neden kaynaklıdır ekran kartı driver ilgili düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz
  5. E

Format atarken diskin silinmemesi

Arkadaşlar disk silme yerinde sil basiyorum disk silinmiyor yardım edermisniz
  6. E

windows kendi antivirus programı çalışıyormu

30 gunluk deneme sürümünü indirdim hızlı ve tam tarama yaptım bir sorun çıkmadı
  7. E

kaspersky yukledım onla tarama yapıyorum suan baya önerilen bir programdı o hatırladıgım kadarıyla
  8. E

arkadaşlar bazı insanlar windowsun kendi programı windows defender çalışmıyor kötü diyorlar dogrumu bu virüsleri trojanları bulamıyor dıe
  9. E

Amd zaman sürücü aşımı hatası

şuan ekran kartı mhz 2700 calısıyordu onu dusurdum yapmamaya basladı acaba kart boost hızının üstündemı duruyordu default ayarı kaça cekmem lazım onu 2300 de duruyor suan rdr 2 de ultrada 80 watt guc cekıyor
  10. E

valla rx 6600 tek sıkıntım wattman yoksa kart her şeyime yetiyor şunu bir çözsem dun dyıng lıgth 2 4 saat oynamıd atmadı sımdı gta 5 de atıyor
  11. E

arkadaşlar rx 6600 kartım var 23.8.2 driverında gta 5 oynarken wattman yıyorum yardımcı olabilirmisiniz hangi driveri yüklemem gerek
  12. E

oyun oynarken aldıgım hata

indiridğim cogu driver da wattman yedimn var mı onerebileceğin stabil rx 6600 için tek tek de denemek istemiyorum 20 tane driveri
  13. E

oyun oynarken aldıgım hata

arkadaşlar böyle bir hata aldım fifa oynarken ne yapmam lazımdır
  14. E

Rx 6600 driver sorunu

arkadaşlar rx 6600 ekran kartım için stabil iyi bir driver önerir misiniz? bazı driverlari indirdim ama hata wattman vs verdi
  15. E

düşük gpu kullanımı yardım edermısınız

yok anlık olarak düşüyor sadece gta 5 ve ready or not da oluyor drıver degıstırsem düzelir mi
  16. E

düşük gpu kullanımı yardım edermısınız

arkadaşlar gta 5 oynarken düşük gpu kullanımı oluyor yardımcı olurmusunuz dar boğaz olmaması gerek normalde bir anda %80 den %3 düşüyor %30 düşüyor
  17. E

Bilgisayar mavi ekran vermesi

Şuan bakamam da eve geçince bakarım önemli bir sorun değildir ama değil mi ekran kartı yeni bayramda almıştım
  18. E

Bilgisayar mavi ekran vermesi

Arkadaşlar bilgisayarim mavi ekran verdi ve dit dit diye ses çıkardı ben manüel kapattım bilgisyari bu ne ile alakalı eski bir HDD var 1 M2 1 normal ssd var ekran kartı sürümü ile de olabilir mi yardımcı olabilirimisiniz
Top Bottom