Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

Sistemimin fps değerleri düşük

Rica ederim. Eğer alırsanız işlemciyi, öncelikle eski işlemciniz ile anakartın biosunu güncellemeyi unutmayın.
  2. Emirkanyvs

O zaman 1080p kullanıyorsan performans kaybın darboğaz kaynaklı. İşlemcini değiştir bence. Önerimde bütçen yeterse 5700x3d öneririm.
  3. Emirkanyvs

Ramin gerçekten 1x8 8 gb mı ? Ayrıca 1080p'de o işlemci ile ekran kartın darboğaz yapıyo olabilir. Ramin de eğer 8 gb ise performansın 2x8 16gb'a göre daha düşük olur.
  4. Emirkanyvs

Yeni topladığım sistemde performans sorunu yaşıyorum.

Valla hocam neden yapar bilemiyorum malesef.
  5. Emirkanyvs

Yeni topladığım sistemde performans sorunu yaşıyorum.

Hocam inşallah monitörün hz değerini 60hz de bırakmamışsındır 😃. Eğer ayarlamadıysan masaüstünde sağ tıkla, görüntü ayarları, gelişmiş görüntü ayarları şeklinde takip et ve hz değerini monitörün kaç hz o şekilde ayarla.
  6. Emirkanyvs

Ram mhz yükseltmek istiyorum

Hayır ram 6000 mhz, attığı video nasıl bir video bilmiyorum ama yardımcı olacaktır. Xmp yerine Expo'yu profil 1 yaparsan daha iyi olur. 1735035080 Bu videoyu 8.12 dakkaya gelip, izleyip yapabilirsiniz.
  7. Emirkanyvs

70 80 fps alıyorum ama oyun kasıyor gibi gözüküyor

İmzanda yazan mobil de gözükmüyor. Ayrıca Rx7600'den 4060'a geçmek yılın en saçma hareketlerinden olur 😄.
  8. Emirkanyvs

70 80 fps alıyorum ama oyun kasıyor gibi gözüküyor

Bende de geçen Dying Light 2'de 80 fps almama rağmen kasıyordu. Ekran kartım AMD AFMF2 ve gecikme önceyici açıktı, onları kapattım düzeldi.
  9. Emirkanyvs

Yeni topluyacak olduğum bilgisayarın yorumlanması

Dediğim gibi gayet güzel olmuş elinize sağlık bir problem yok. İşlemci zaten güçlü bir işlemci çok memnun kalırsınız. Anakarta da olur evet.
  10. Emirkanyvs

Yeni topluyacak olduğum bilgisayarın yorumlanması

her şey gayet güzel öncelikle eline sağlık. Fakat ekran kartı modeli farklı seçilebilirdi, sebebi fazla ısınan bir model. Ayrıca almadan konu açsaydın 7500f'li am5 bir sistem dizebilirdik. Kasa önerim...
  11. Emirkanyvs

Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum

Rica ederim hocam. Bazı ürünlerin fiyatı düşmüş, bazısının fiyat artmış. İşlemci fiyatı dün 21.000 TL'den satılıyordu. Ssd 150 TL civarı fiyatı artmış. Ssd alternatif modelleri; Kingston Renegade, Kingston KC3000.
  12. Emirkanyvs

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-7800-xt-pulse-11330-02-20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,293257013.html...
  13. Emirkanyvs

Bugün bi arkadaşa Ryzen 7 7800x3d ve Rx7800xt'li sağlam bir sistem toplamıştım. Parça parça ama sitelerden kendin toplayabilirsen, montajlayabilirsen atayım linkleri.
  14. Emirkanyvs

Çözüldü✓ Sistemimde hangi parçaları yükseltmeliyim

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama dediğiniz gibi 5600 yükseltmesi baya işinizi görecektir. Fakat bütçeniz am5 sokete geçecek düzeydeyse b650 anakart ve 7500f öneririm. Çağ atlamış olursunuz. İleride de ekran kartı yetmediği zaman güzel bir ekran kartı yükseltmesiyle tadından yenmez.
  15. Emirkanyvs

35K hazır sistem önerisi

Eğer o kadar çıkarsan kesinlikle kendin topla tabi ki arkadaşın önerisi mükemmel ve en sevdiğimiz tarz 🤩🤩.
  16. Emirkanyvs

35K hazır sistem önerisi

Amaaan diyim yanılgı olmasın. 4070'li sistem attım ve daha ucuz.
  17. Emirkanyvs

35K hazır sistem önerisi

Evet hocam şuanda bu sanırsam. Eğer ekran kartını amd istersen rx 7800 xt versiyonu daha uygun olabilir.
  18. Emirkanyvs

35K hazır sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/575876/eg-4070-amd-ryzen-5-7500f-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
  19. Emirkanyvs

Parçalar uyumlu mu? ?

40-50.000 TL arasında şöyle güzelce 4070 Super ve 7500f'li sistem bulunur. Öteki bileşenler de kaliteli olur. Malesef şuan da önerebileceğim sistem yok.
  20. Emirkanyvs

Çözüldü✓ Yeni Laptop'da Başlar Başlamaz Hata Aldım Yardım !!

Deneyelim hocam, teşekkürler.
Top Bottom