Arama sonuçları: *

1. Emre JK

Razer Blackshark v2x 7.1 aktifleştirme sorunu

ustam ingilizce ne diyo pek aklım ermiyo ama ben kodun yazılı olduğu kartı yırtmıştım razer canlı destekten hallettim sorunu sen de sorununu çözemezsen iletişime geçersin
  2. Emre JK

eskiden valoda 200 fps alırken düşmesi

ekran kartı sürücüleri ve windowsu nasıl güncelleyeceğimizi falan bahsetmiş çok ayrıntılı bi mail belki size yardımcı olabilir
  3. Emre JK

eskiden valoda 200 fps alırken düşmesi

bende lolde aynı sorunu yaşıyodum riot games internet sitesinden bilet gönderdim sorunla alakalı bana mail yoluyla geri döndüler mailde anlatılanları uyguladıktan sonra ve fps düzeldi isterseniz siz de bilet gönderebilirsiniz
  4. Emre JK

lolde düşük fps sorunu

evet bana da biraz düşük geldi moral bozucu bi durum olduğundan danışmak istedim 1672523498 fightlarda tabii fps düşüşü oluyodu biraz ama şimdi haritada yürürken bile 120 fps civarı alıyorum oyunu silip tekrardan indireyim sürücüleri de kontrol edeyim tavsiyeniz için teşekkürler
  5. Emre JK

lolde düşük fps sorunu

lolde önceden 144 fps e sabitleyip çok rahat oynuyordum fakat şu sıralar fps 110-120 civarı geziyor. sürücülerim güncel, virüs yok bilgisayarı alalı 1 seneyi geçti zamanla bilgisayarın performans kaybetmesi normal mi bilmiyorum sizce neden performans kaybı oldu ? intel core i5 10400 gigabayt...
Top Bottom