Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Mavi ekran hatası sistem parçaları test etme

Gigabyte RGB Fusion'ı kaldır hocam. Windows arama kısmına Çekirdek Yalıtımı yaz. Yazdıktan sonra Bellek Bütünlüğü göreceksin. Onu kapat. Valorant Vanguardı da kaldırıp tekrardan kur. Bu 3'ünü yaptıktan sonra eğer gene mavi ekran yersen oluşacak yeni Minidump dosyanı paylaş bakalım.
  2. Emre Zengin

Mavi ekran minidump içinde yardım eder misiniz ?

Tek tek teste sok.
  3. Emre Zengin

RAM'ler sıkıntılı.
  4. Emre Zengin

Pc durduk yere mavi ekran veriyor

Bir sıkıntı olmaz. Önemli değil.
  5. Emre Zengin

Memteste güvenmiyorum. Bu işlem basit işlem hocam. PSU kablosunu çıkar kasadan. RAM'in yanındaki kilitleri dışarı doğru aç. RAM zaten kendini dışarı atacak. Ondan sonra RAM'i çıkar. Tek RAM kaldıktan sonra PSU kablosunu takıp bilgisayarı çalıştır. Ondan sonra sistem açılırken durmadan Delete...
  6. Emre Zengin

Pc durduk yere mavi ekran veriyor

Bu Valorant Vanguardda bir sıkıntı var. Windows arama kısmına Çekirdek Yalıtım yaz. Gelen ekranda Bellek Bütünlüğünü kapat bakalım. Ondan sonra mavi ekranların devam edip etmeyeceğine bak. Bu hafta Valoranttan yana sorun yaşayan çok kişi gördüm.
  7. Emre Zengin

Donanımsal RAM hatası vermiş. 2. slota takılı olan RAM'i çıkar bakalım. Ondan sonra sistemi çalıştırıp BIOS'u sıfırla. Hiçbir ayarı açma BIOS'tan kaydedip çık. Sistemde bir değişiklik olup olmayacağına bak. Eğer mavi ekran ya da herhangi bir hata vermezse bu sefer BIOS'tan EXPO'yu açıp tekrardan...
  8. Emre Zengin

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

Vanguardı.
  9. Emre Zengin

Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum

Slot 1 ile Slot 2 de ki RAM'lerin yerini değiştir bakalım. A1 (1. slottaki) RAM'i A2'ye (2. slot); A2'deki RAM'i A1'e tak.
  10. Emre Zengin

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

Valorant Vanguard yapıyor. Kaldırıp kurmayı denedin mi?
  11. Emre Zengin

Çözüldü✓ Pc yeniden başlama sorunu

RAM'ler A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak mı takılı? Bir de Google Chrome kullanıyorsan Donanım Hızlandırma açık mı?
  12. Emre Zengin

Mavi Ekran ---Mavi Ekran hatası

Valorant Vanguardı kaldırıp tekrardan kur bakalım.
  13. Emre Zengin

Mavi ekran dump dosyasına bakar mısınız ?

Valorant Vanguardı kaldırıp tekrardan yükle.
  14. Emre Zengin

Sistemim Devamlı Olarak Takılıyor

BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çıkıp hiçbir ayarı açmadan sorunların devam edip etmeyeceğine bakar mısın?
  15. Emre Zengin

Mavi Ekran Yeni Aldığım bilgisayarım çöküyor

Önce BIOS güncelle.
  16. Emre Zengin

tpm.sys vermiş. BIOS güncelleyince çözülmesi gerek aslında. BIOS'um güncel demişsin.
  17. Emre Zengin

BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım. Bakalım mavi ekran vermeye devam edecek mi?
  18. Emre Zengin

Mavi ekran hatası alıyorum

Sorun RAM'lerde duruyor. BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık. EXPO'yu açma. Bir de sistemde öyle problem olup olmayacağına bak.
  19. Emre Zengin

MONİTÖR HZ AYARI YAPAMIYORUM

Windows Update eski sürücü kurar. Bunu indirip kur. https://www.nvidia.com/en-us/drivers/details/235938/
  20. Emre Zengin

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran yiyorum

Bu RAM'ler sana geldiğinde kutusunu açma yerinde deforme var mıydı?
Top Bottom