Arama sonuçları: *

1. Emre mete

Mavi Ekran Nvdia güncelleme sonrası donma

Öyle yaptım zaten de bişey değişmedi format attım şimdi kuruyorum tekrar
  2. Emre mete

Mavi Ekran Nvdia güncelleme sonrası donma

Beyler dün son sürüme güncelledim 4070 ekran kartına sahibim pc masaüstünde dahil takılmaya başladı silip bir önceki sürümü tekrar yükledim fakat çok bir fark oluşmadı aynı durumu yaşayıp çözen oldumu format atmadan
  3. Emre mete

Hayvan gibi DARBOĞAZ yiyorum napmam lazım

işlemci ısısına bakmanı öneririm ısınıp performans kısıyor olabilir.
  4. Emre mete

Kendi kendine masaüstüne dönüyor

Bende de olmaya başladı birkaç gündür enson winrar yükledim ondan sonra başladı sanırım
  5. Emre mete

Ryzen 7 5700x ve rx 6950 xt 1080p de darboğaz yapar mı?

kardeşim beni uğraştırma attırma anlık video %60 nasıl kullanıyor ben görüyorum sana mı gözlerime mi inanayım bence sen öğren.
  6. Emre mete

asıl valorant ta yapmıyor pubg gibi oyunlarda yapıyor valo zaten işlemci oyunu
  7. Emre mete

7500f 4070 li sistem kullanıyorum darboğaz yiyiyorum nasıl yapmaz diyebiliyorsun acaba?
  8. Emre mete

1080p de bu da darboğaz yapıyor
  9. Emre mete

25 yıllık pc kurtarma operasyonu

hallettim eyw
  10. Emre mete

pc yi değil içinde ki resim videoları kurtardık 😂
  11. Emre mete

aynen öyle ben de onunla uğraşmıyayım dedim pc verdim tamirciye hdd de verdim harici aktar dedim uğraşılmazdı 😂
  12. Emre mete

kargoya verildiğinden itibaren bana ulaşması en az 3 gün sürüyor bir de bunun geç verildiği vs olursa daha da beklemiş oluyorum ve içinde virüs vs vardır onlarla da uğraşmak istemedim bir yandan açıkçası.
  13. Emre mete

işte sata girişi sorun orda başlıyor mevzu ☺️
  14. Emre mete

çok teşekkür ederim ya hiç kafamı yormadan bilgisayarcıya vereyim bir de harici hdd verecem aktarsın parası neyse verelim çok uğraştırır gibi duruyor
  15. Emre mete

Beyler 25 yıllık bir pc var eski fotoğraflarımız vs var içinde yıllar oldu açmayalı enson hatırladığım bir sebepten mavi ekran da felan kalıyordu sanırım açılmıyordu kısacası. Hdd yi söküp yeni pc ye taksam bu bilgileri alabilir miyim bir de dönüştürücü lazım gibi geldi lazım mı acaba? Son...
  16. Emre mete

İtopya Bilgi verilmeden işlem yaptı.

açılmıyor 😂 1702129519 ortaya karışık sistem yapmışlar bana
  17. Emre mete

fatura da 5200 ama ben 5600 seçmiştim ki sistem 5600 çıkmıştı
  18. Emre mete

ramlar 😂😂5600 yerine 5200 gelmişti
  19. Emre mete

ben de ondan korkuyorum işte örneğin amazon olsa sormaz bile üst modelini gönderir de konu itopya olunca durup 2 kere düşünüyor insan.
  20. Emre mete

Beyler geçenlerde vok friday 3 sistem satın almıştım kasa hasarlı gelmişti ve ramlar da yanlıştı. Ben de geri gönderdim benden kargo tutanağı istendi ben de olmadığını video kaydı eşliğinde açtığımı söyleyip videoyu itopya ya ilettim incelenip size dönüş yapılacak denildi az önce msj geldi...
Top Bottom