Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Battlefield 2042 FPS drop

bu bf nin büyük sorunu pc kıracak noktaya getiriyor 1 mouse 2 klavye gitti bu yüzden
  2. EmreErkanAydın

i5-12400f SICAKLIK NORMAL Mİ ve sistemim yeterli performans vermiyor

stok fanla kullanma bence rdr 2 de 100 derece oluyordu aynı işemci bende
  3. EmreErkanAydın

Aldigim yeni nesil pc kasasi vgali monitore olurmu

çalışır ki çalışmasa bile çeviriciler var bunlar için vga hdmi çevrici alır öyle kullanırsın
  4. EmreErkanAydın

2. el pc nekadara satılır

alıcısı çok zor bulunuyor ben kendi pc mi suriyeliye satmıştım pazarlık da yapılmıyor adam sadece rakam yazıyor
  5. EmreErkanAydın

Çözüldü✓ Asus tuf cashback hakkinda

Belirledikleri ürünlerde para iadesi alıyorsun mesela monitör aldın 4k ya bu monitörün 500tl cashback var aldığın monitörün seri no sunu kullanarak kampanyaya katılıyorsun adamlar da sana hangi iban la kampanyaya katıldıysan para iadeni yapıyor 3.5k ya almış oluyorsun sadece tuf ve seçili...
  6. EmreErkanAydın

ryzen 7 5800x3d valorant 150 fps

Bazı oyunlar sıkıntılı ben de Rust ta 50-80 fps alıyorum acayıp drop giriyor i5 12400f ve 3070Ti var
  7. EmreErkanAydın

Yükleme ekranlarında anlık droplar(darboğazdan olabilir mi)

Tam tersi olur darboğaz olsa yükleme ekranında olmaz oyunda olur bende yükleme ekranında değil de oyunda oluyor sadece
  8. EmreErkanAydın

i5 12400f 3070ti Düşük fps

Rust oynarken işlemci %6-8 arası kullanıyor ekran kartı 35-40 max kullanıyor en yüksek ayarlarda 60fps falan acaba nedenini bilen var mı sitem aşağıya bırakıyorum not olarak işlemci stok fan...
  9. EmreErkanAydın

10000 TL ekran kartı işlemci önerisi

2 el ekran kartı alırsan rx 6600 xt de alabilirsin
Top Bottom