Arama sonuçları: *

1. E

Oyun oynarken ekranda bir şeyler çıkıyor

başka ekran kartı portu dışında hepsini denedim yine aynı sonuç 1599434694 dönüştürücüm yok vram hafızasıysa sorunu nasıl düzeltebilirim pek bilgim yok da 1599434760 ve bilgisayarım yenide vram hafızası olup olamdığından nasıl emin olabilrim ve donanımsal bir hata olabilri mi?
  2. E

tamam deneyebildiklerimi deneyim
  3. E

öncelikle hepinize merhabalar oyun oynarken ekranda bir şeyler çıkıp geliyor 2 resimde de gördüğünüz gibi yanıp yanıp sönüyor. sistem özelliklerim xfx rx580 8gb amd ryzen 5 3500x 8 gb ram gigabyte b450m s2h anakart bu sorunu düzeltmek için denemedğim yöntem kalmadı ekran kartının driverlerı...
  4. E

gta 5 te ekran renkli şeyler çıkıyor

merhaba arkdaşlar gta 5 oynarken ekranda mavi ve mor şeyler çıkıyor bir 30-35 saniye sonra çıkmaya başlıyor başka hiç bir oyunda çıkmıyor arada bir ets 2 de çıkıyor ne yapsam düzeltemedim. ekran kartım xfx rx 580 8gb 1598799766 çoğunlukla araba hızlanınca çıkıyor ets 2 de de hızlanınca çıkıyor...
  5. E

Oyunlarda grafikler bozuluyor

tamam teşekür ederim
  6. E

tamam sonuçların iyi olup olmadığını nasıl anlarım
  7. E

bende ssd 1 tane var ondan olabilir mi?
  8. E

uv ne oluyor tam olarak pek bir bilgim yokda
  9. E

peki nasıl düzeltebilirim
  10. E

driverı güncel tutuyorum başka bir nedenden olabilir
  11. E

xfx rx580 8gb ryzen 5 3500x gigabyte b450m s2h xpg 8gb ram
  12. E

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım bilgisayarda grafik bozulmaları oluyor neden oldugunu anlamadım. örneğin gta 5 te bazen arabaların dokusu bozuluyor bazende mavi kırmızı bir ışık yanıyor. warband oynarkende karşıdan bir nesede ışık yanıyor geri sönüyor gökyüzünde siyah noktalar oluşuyor. daha...
  13. E

bilgisayarım sürekli ekran kartını %99 kullanıyor!

ramle bir alakası oldugunu dusnmuyorum ram 4 ikende oynayabiliyordum 1598392974 ekran kartı kullanımını dusrunce ram kullanımı hala aynı oluyor ama drop kesiliyor
  14. E

ama fpsi sabitleyince %30-40 kullanılıyor o zaman takılma sıkıntısı olmuyor 1598391878 6gb ram kullanıyor
  15. E

gigabyte b450m s2h anakart 1598391727 xpg 8gb ram
  16. E

Beyler xfx rx589 ekran kartım var ryzen 5 3500x işlemcim var cs go ekran kartını %80-%99 arası kullanıyor ve cs go' 200 fps üstü almama rağmen pc hafif hafif takılıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Top Bottom