Arama sonuçları: *

1. Entilus

Oyun oynarken Spotifydan şarkı dinlediğimde kısa süreli pc donuyor

Merhabalar. Yaklaşık alalı 1, 1.5 ay olalı sistemimde örneğin csgo, gta 5 tarzı oyunlar oynadığımda alttan spotifydan şarkı dinlediğimde şarkı kendini tekrar ediyor ve oyun donuyor. Alt tab yapınca düzeliyor kaldığım yerden devam ediyorum. Bunu çok yaşamaya başladım artık can sıkmaya başladı...
  2. Entilus

Windows 11 kurulumda dosyalar silinirmi

Pro mu home mi
  3. Entilus

Kaspersky'yi Kaldıramıyorum!

Uygulama çalışıyor sa da silinmez
  4. Entilus

Windows kurulumu ssd gözükmüyor

İşlemciniz intel mi? Değilse bile İnternete yazın çıkıyor zaten. Usb ssd nizin driver ini atıcak sınız buraya. Bende yeni laptop aldım bendede böyle oldu.
  5. Entilus

Windows kurulumu ssd gözükmüyor

Farklı bir flash ile ssd koymak lazım
  6. Entilus

64 GB flash ile bios güncellenir mi?

Yani 32 gb usb almaya gerek yok diyorsunuz. Teşekkürler
  7. Entilus

64 GB flash ile bios güncellenir mi?

Elimde 64 gb flash var. Bazı yerlerde fat 32 olması gerekiyor demişlerdi. 64 gb ile bios güncellemesi oluyor mu? Win 11 de atılır mı 64gb lık usb ile? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler.
  8. Entilus

Trojan virüsü yedim yardım

Geçmiş olsun. En temizi format.
  9. Entilus

900 TL Bütçeyle Klavye Önerisi

Nerden almıştınız
  10. Entilus

Bilgisayarım bugün geldi mavi ekran alıyorum

Marka model aldığın yeri söyle ki yardımcı olalım
  11. Entilus

DA-C2 ve Anksiyetemin yükselmesi üzerine bir alıntı

Tek tek herkesin toplamaya geçtim montaj bilmeyenler tercih ediyor. Ayrıca sıfır toplamak istediğinde her türlü pahalı oluyor. 2. El güvenmeyen veyahut tercih etmeyenler hazır ve özellikle büyük kampanyalarda tercih etmeye çalışıyor. Eğer indirim siz, sıfır fiyatından pahalı alanlar varsa...
  12. Entilus

DA-C2 ve Anksiyetemin yükselmesi üzerine bir alıntı

Sorun olursa 14 gün iade olmuyor mu?
  13. Entilus

Gigabyte gf24f2 modeli ile Video izlerken monitör biranda böyle oldu ve geçmiyor

Kablo bağlantısından dolayı olabilir
  14. Entilus

R5 5600 - 3060 Tİ Yayın Performansı Nasıl olur?

6,8 upload arası alıyorum kaç p yayın sorunsuz verebilirim?
  15. Entilus

Kaç tl ödüyorsunuz
  16. Entilus

60 mbps nasıl upload ın var
  17. Entilus

Gaming.gen hazır sistem mağduriyeti

Hocam tek taktiği saat 10da açılıyolarsa en kötü 12 ye kadar bağlandın bağlandın yoksa ya günahlarını almimde 45. Dakikada 1. Sıradaydım 1. Saatte zaten telefon otomatik kapanıyor o saate kadar almadılar. Bilerek yapıyorlar. Reklamını ver abicim götür ünlüleri john wick filmine, reklamını yap...
  18. Entilus

Gaming.gen hazır sistem mağduriyeti

Bu heriflere ulaşmanın tek yolu müşteri temsilcisi açıldığı 2 saat konuştunuz yoksa konuşamazsınız. En az abartmıyorum 4 kere 1 saat sıra bekledim sonrasında ise telekom 1 saat aramalarda otomatik kapatıyor. Ben monitör iadeye yolladım sorunsuz hemen normalde 20 iş günü olan iadeyi 1 hafta oldu...
Top Bottom