Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Bu sistem alınır mı arkdaşlar herşeyi var içinde

senin attığın sistem 1 gün bile idare etmez. çöp direk tarihi eser alma sakın. önerilen sistemlerden birini al bakmadım ben linklere
  2. Eren Güven

Bu sistem alınır mı arkdaşlar herşeyi var içinde

agam bu bütçeyle monitör dahil 4060-r5 5600 lü sistem alınır. klavye mouse kulaklık orta segment dizsen 3k falan tutar
  3. Eren Güven

Ekran kartımı nasıl takıcam?

Aynen dp varsa DP tak yoksa HDMI kullan
  4. Eren Güven

%99 FPS Sorunu Nasıl Çözülür ?

Hayır. Yüzde 99 FPS in düşük olması normal bi durum. Sorun göremedim ben
  5. Eren Güven

%99 FPS Sorunu Nasıl Çözülür ?

Bana normal gibi geldi. Benim de aşağı yukarı bu kadar fark oluyo
  6. Eren Güven

Tamam oturmuş o zaten uğraşma daha
  7. Eren Güven

Gelmiyo zaten tık sesi bu sokette. Sonuna kadar oturduysa sorun yok
  8. Eren Güven

Benim 4080 eski model biraz ilk çıkanlardan. Sonradan güncellemiş olabilirler o soketi ama yine de yerinden kolay çıkıyo
  9. Eren Güven

Aynen. O kablo yerinden kolay çıkıyo eskisi gibi tırnaklı olmadığından. Camı kapattığında kablo cama değip destek alırsa iyi olur, geri çıkmaz böylece
  10. Eren Güven

Ekran kartları sarkma yapmasın vida iyice sıkışsın diye o vida ve yuvasını çok düşük toleranslı yapıyorlar. Benim kasa da öyle biraz zor sıkılıyo. Vidayı az bi çap yerleştirsen gitmiyo. Vidanın tam denk gelmesi lazım şimdi iyi olmuş. O kapağı da takmkullan sistemi daha bi şey olmaz o karta...
  11. Eren Güven

Muhtemelen böyle takılıyo zaten vida yerleri denk gelmiş. Alt tarafı da tırnaklı galiba. Vidala gitsin oraya
  12. Eren Güven

O boşluğa bi dene ya bi tarafı mecbur denk gelicek. Kasa modeli ne
  13. Eren Güven

Bu ekran kartını dik takmak için konulan slot. Söktüğün yere oturmuyo mu artık
  14. Eren Güven

Fazla vida varsa üste de sık bi tane daha sağlam olur
  15. Eren Güven

Bu işaretlediğim yer az aşağıda duruyo 1711786924 Bak burdan da anlaşılıyo kartın az bi şey aşağı sarktığı. Tam düz olırsa vida rahat oturur büyük ihtimal
  16. Eren Güven

Sanki üstteki vida yerine denk gelmemiş gibi duruyo bi de karşıdan çeker misin orayı 1711786669 Arkdaki DP girişlerinin olduğu yere bakarsak sanki hala az bi şey sarkmış gibi duruyo
  17. Eren Güven

Dediğimi yap vida sonuna kadar gider o zaman. Kart aşağı doğru eğik duruyo sarktığı için delikler birbirini karşılamadığı dan vida diş kapıyo fotoğraflarda. Kartın ön tarafını hafifçe kaldır bi şey olmaz, delikler birbirini karşılayınca vida oturur
  18. Eren Güven

Vidayı tam oturtamamışsın. Çap duruyo vida diş kapmış. Vidayı çıkar, karttaki vida deliği kasadaki vida deliğini tam karşılasın öyle sık 1711786340 Gamingpro mu o kart 🤣 1711786377 Kart aşağı doğru eğik duruyo hafifçe yukarı kaldır delikler tam karşılasın birbirini
  19. Eren Güven

i7 14700KF + 4070 TS FPS SORUNU

rdr2 gow tarzı bi oyun daha iyi olur
  20. Eren Güven

i7 14700KF + 4070 TS FPS SORUNU

farklı bir oyunda deneme imkanın var mı? gta v benchmark için pek iyi bi oyun değil
Top Bottom