Arama sonuçları: *

1. ErnGnc

R5 5600G Ve RX 6700 XT Uyumlu mudur?

Elinde APU sistem var ve sadece ekran kartı takviyesi yapacaksın. Ekran kartını al direkt sıkıntı çıkmaz. 1080P'de bazı oyunlarda ufak darboğazlar yaşayabilirsin ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. 100FPS gibi değerlere çıktıktan sonra kaybedeceğin 5 10 FPS'i kafana takmazsın.
  2. ErnGnc

R5 5600G Ve RX 6700 XT Uyumlu mudur?

İşlemciyi 0'dan alacaksan 5600G yerine düz 5600 tercih etmen daha iyi olur. Anakartının PCİ-e Gen 3.0 bağlantısını kullanması aşırı bir performans kaybına neden olmaz. Anakartı da 0 olarak almayacaksan elindekini kullanmanda sıkıntı olmaz.
  3. ErnGnc

"Reboot and Select Proper Boot Device" Hatası

Bu sorun nedir? Sorunun çözümünü bulamadım. Oyun oynarken ALT TAB attım sonra tekrardan oyuna döneyim dedim ve PC dondu yeniden başlattım ve bu sefer de Windows gelmedi sonra kapattım ve yeniden açtığımda ise bu yazı yazdı. Bu durumdan dolayı BIOS'ta bir sorun olabileceğini düşünüp CMOS ile bios...
  4. ErnGnc

KIOXIA EXCERIA 240GB SSD SAĞLIK SORUNU

Disk'e format atınca sorun düzeldi. Garantiye yollasam bile gelen disk büyük ihtimalle kısa süre sonra dolduğunda benzer bir performans verecek. Sorunun sebebi kalitesiz yongalara sahip olması büyük ihtimalle. Aynı sonuç için 1 ay HDD kullanmak zorunda kalmaya gerek yok bence.
  5. ErnGnc

Siz daha Kingston A400 kalitesini görmemişsiniz. %85 dolulukta idi sanırım 120MB/S okuma 20MB/S yazma hızı veriyor bendeki A400. 17930GB yazılmış diske ve sağlığı %95 şuan. Daha ynei Passmark testi yaptım sisteme disk'in performans yüzdesi %15, yani şu ana kadar Passmark testi yapılan disklerin...
  6. ErnGnc

Zaten sağlığı hızlı tükenen bir model. Yazma hızının düşük olmasının sebebi diskin %89 dolulukta olması olabilir. Format atın ve yazma testini bir daha yapın. Yazma hızları düzelmezse garantiye yollaman gerekebilir.
  7. ErnGnc

Biostar S120 Ssd Düşük Yazma Hızı

Büyük ihtimal çok kaliteli NAND'lara sahip olduğundan disk doldukça performansı düşüyordur. Bendeki A400'de de aynısı oluyor. %80 civarı dolulukta ara sıra disk %100 hatası alıyorum hızlarım ise 120MB/s civarı okuma 20-30MB/s civarı yazmaya düşüyor. Sizin diskiniz yinede idare ediyor o kadar...
  8. ErnGnc

bu sistem uygunmu 4900 tl ?

Sistem uyumsuz B550 chipset 1. Nesil ZEN ve 2. Nesil ZEN+ Mimarili işlemcileri desteklemiyor. Anakart gereksiz pahalı işlemci ise güçsüz RX570'i ucu ucuna besliyor. Sistem olarak biraz daha cilalanırsa Fiyatına göre iyi sayılabilir ama bu haliyle açılması bile mucize. Cilalama dediğim anakart'ı...
  9. ErnGnc

Oyun durduk yere kapanıyor

Nvidia'nın son çıkan 2 Driverında sorun vardı diye hatırlıyorum. Bende de bazı oyunlardan atıyordu ve valorant'ta driver sorunu hatası verip kapanıyordu. Biraz daha eski bir sürüm driver'a geç. Sorun düzelmezse büyük ihtimalle oynadığın oyundan kaynaklıdır. Orijinal bir oyun değilse böyle...
  10. ErnGnc

b450m s2h anakart üzerinden fan hız kontrolünü nasıl yapabilirim

Fanları anakarta bağlarsan BİOS üzerinden kontrol edebilirsin. GigaByte'ın bununla ilgili bir yazılımı var ama adını bilmiyorum sitesinden bulursun. RGB kontrolü için GigaByte RGB fusion var ama B450M S2H sadece 7 renk RGB desteklediğinden çok güzel efektlere sahip olan bir yazılım değil...
  11. ErnGnc

Masaüstü GTX 1650S Valorant düşük FPS

Oynadığınız haritayA göre değişir. Yeni gelen icebox haritasında optiMizasyon sorunu vardı sanırım. Aşırı bir düşüş olmamış sorun çıKaracağını sanmam
  12. ErnGnc

A320m pro .gt210 .400w psu.a6 9500 lu bir sistemim var degisim icin yardim

İlk işlemci ve PSU'yu değiştir sonra ekran kartını anakartı değiştirmesende olur. Merakımdan soruyorum bu sistemi ayık kafa ile mi topladın? yoksa mahalle bilgisayarcısı tarafından mı kazıklandın. A6 9500 aşırı kötü bir işlemci tek amacı internette gezinmek olan biri yada ofis işlerinde iş görür...
  13. ErnGnc

Bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum?

Bence sistemde önemli bir veri veya acil bir işin yoksa format at. Virüs taraması tahminen 24 saat sürebilir. Format işlemi ise SSD sayesinde en fazla 1 saat sürer(driver kurulumları ile). Bence şüpheleniyorsan tarama ile boşuna zaman kaybetme direkt format at.
  14. ErnGnc

İşlemci her oyunda 100de100

Arkada açık olan bir program işlemciye yük bindiriyor olabilir. Zaten 3500x için en fazla 2060super öneriliyordu. Son gelen driverler ile denk sayılırlar. 1080p altında bir çözünürlükte olan bir monitörde kullanıyorsan darboğaz olma ihtimali var. En iyisi oyunlarda ayarları açabildiğiniz kadar...
  15. ErnGnc

Tekrar forumdayım :D

çoklu hesap kullanımının yasak olduğunu bilmeden çoklu hesap kullandığını itiraf ettin daha da uzun bir tatili hak ettin 2 yıl sonra orijinal hesabından görüşürüz bu hesaptan görüşme süremiz aşırı uzun olabilir ama
  16. ErnGnc

Kac core cpu kullaniyorsunuz

4c 4t adı üstünde zaten CORE2 QUAD:love:
  17. ErnGnc

Darboğazın Sisteme Zararı Var mıdır?

konu ile alakasız ama artık r3 1200af de alınmaz ya 800₺ yi geçmiş 100 150₺ üstüne R3 3100 var buna r3 1200 de dahil aralarında 30 40₺ fark var sadece
  18. ErnGnc

yapmaz 3600 yanlış hatırlamıyorsam 2080s e kadar besliyordu ama 2k veya 4k da bence 4k da 2080ti ın altından rahatça kalkacaktır elinizdeki ekran kartı 2060a yakın güçte hatta eşit sayılırlar
  19. ErnGnc

işlemciler düzgün sıcaklıklarde ve düzgün koşullarda kullanıldıkalrı sürece %5 te çalışsa %100 de çalışsa ömründe düşüş veya yükseliş olmaz
  20. ErnGnc

Kasa dan elektirik çarpıyor

kasayı kontrol kalemi ile kontrol el ve psu da power switch varsa power switch i aç ama pc yi açma öyle de kontrol et elektrik kaçağı hala varsa psu yu sök dışarıda şarteli aç kontrol et her türlü elektrik varsa psu da kaçak var bence değiştir ömrü doluyor o psu nun bendeki psu da da var ben...
Top Bottom