Arama sonuçları: *

1. Everlast

Pc reset atıyor , işlemci ısınıyor

Amd Ryzen 5 5600X | ASUS TUF RTX 3080 10GB | Kingstone Fury Beast RGB 32GB (4x8) 3600Mhz | Asus Tuf Gaming B450-PLUS | Sharkoon SHP650 80+ | Kingstone A2000 500 GB | ID-Cooling Frostflow X240 | LG 24GL650-B 24" 144Hz | Zowie FK1-B White | Monster Pusat K3 Pro | HyperX Cloud 2 | Lunatic Orkinos...
  2. Everlast

Pc reset atıyor , işlemci ısınıyor

Sistemim imzam da yazdığı gibi, Steam Pubg, Rust. Cs2 oynuyorum genelde, işlemci 70C nin üstüne çıktığını görmüştüm, daha yukarı çıkıyor mu bilmiyorum, oyun oynarken birden reset atıyor. Açıldığında işlemci 70 c oluyor sonra düşüyor. Boştayken 45 50 c arası oluyor. Termal macun Mx-4 kullanıyorum...
  3. Everlast

ntoskrnl.exe MAVİ EKRAN HATASI nedeni

vanguard ı komple silcem şimdi kullanmıyorum. logitech driving force GT için driver var sadece dediklerinizi deniycem teşekkürler
  4. Everlast

ntoskrnl.exe MAVİ EKRAN HATASI nedeni

minidump dmp dosyası aldığım hata hakkında bilgi edinmek için rar olarak yükledim anlayan arkadaşlar bi yardımcı olursa.
  5. Everlast

Youtube da video izlerken yaşadığım sorun

video ya bakarsan anlayabilirsin
  6. Everlast

Amd Ryzen 3 3300x | MSI VENTUS RTX 2060 | 8+8=16 GB 3600 Mhz Kingstone Fury Beast RGB | Gigabyte B450M S2H | Sharkoon SHP650 80+ | Kingstone A2000 500 GB | LG 24GL650-B 24" 144Hz | mouse - Zowie FK1-B White |Klavye - Monster Pusat K3 Pro | Kulaklık - HyperX Cloud 2
  7. Everlast

Windows 11 Pro Tarayıcıda video izlerken video da ki gibi oluyor bazen olmuyor bazen videokinden de kötü oluyor anlık olarak, daha önce microsoft edge kullanıyordum o tarayıcıda da aynı şekilde oluyordu opera ya geçtiğimde ilk zamanlar da olmuyordu daha sonra aynı sorun tekrar yaşanmaya başladı
  8. Everlast

Pc siyah ekran veriyor

birde ramlerin ARGB leri birbirinden farklı çalışıyor senkronize değiller bu bazen oluyor nedeni nedir acaba ?
  9. Everlast

Pc siyah ekran veriyor

sıcaklık sorunu olduğunu düşünmüyorum işlemci ve ekran kartı 60 c geçmiyor assetto corsa oynuyorum, sürekli olan bir şey değil bugün 3 defa oldu 1689524374 siyah ekrana düştüğü için hata verse de göremediğim den herhangi bir hata verdiyse bunu nereden görebilirim ?
  10. Everlast

Pc siyah ekran veriyor

oyundayken siyah ekran alıyorum, LG monitör de entering the power saving mode shortly yazıyor. ekran kartı fanları hızlanıyor, daha sonra kapatıp açıyorum pc yi nedenini çözemedim
  11. Everlast

Windows açılınca klavye mouse çalışmıyor

Bios vs açılıyor fakat Windows açılınca gidiyor
  12. Everlast

Windows Açılmıyor...

PEGATRON IPM41-D3 ANAKART İLE DE DENEDİM SONUÇ AYNI B450M S2H Anakartım var ekran kartı sorunsuz çalışıyor bu anakartlara takınca çalışmıyor nedenini çözemedim.
  13. Everlast

Windows Açılmıyor...

Foxconn G41 Mxe anakart a Hd8350 takıyorum windows normal olarak açılıyor RX 5500xt 8gb taktığım da anakart logosu geliyor windows logosu gelmiyor ekran kartın da herhangi bir sorun yok. 1644578543 500W PSU İŞLEMCİ X3440
  14. Everlast

🆘 Windows 11 CSM Kapatınca Windows Açılmıyor.

ESP komutları hakkın da bilgim yok açarmısınız biraz.
  15. Everlast

hocam B450M S2H bios da AHCI seçili şuan da Secure Boot açılması için CSM i kapatmam gerekiyor kapatıp Secure Boot u aktıf ediyorum windows onarılıyor ekranı geliyor tekrar Secure Boot u kapatıp CSM i açıyorum windows açılıyor. 1636272812 CSM i kapatınca UEFI veya Legacy gibi bir seçenek olmuyor
  16. Everlast

Ryzen 3 3300x RX 5500 XT 8 GB 16 GB RAM bios güncel sorunu çözemiyorum bi el atarmısınız lütfen
  17. Everlast

valorant 1067 hatasını alıyorum Gigabyte B450M S2H bios da CSM i kapatıp Secure boot açıyorum windows açılırken otomatik onarım döngüsüne giriyor. bios a girip secure boot u kapatıp CSM i açınca windows açılıyor. Windows un kurulu olduğu disk GPT yardımcı olurmusunuz.
Top Bottom