Arama sonuçları: *

1. Eviles61

Mavi Ekran Windows 11 tepki vermiyor

Kafayı yedi gibi ne yapacağımı şaşırdım
  2. Eviles61

Mavi Ekran Windows 11 tepki vermiyor

Arkadaşlar pc sabah açtım ve Windows hazırlanıyor dedi sonra açıldı tüm her şey gitmiş sağ tık yapınca tepki bile vermiyor neden bu hale geldi?? Lütfen yardım edin ne yapmalıyım
  3. Eviles61

Yeni Ekran Kartı Sonrası Yapılması Gerkenler

Hocam elbette hayır kartın elinde olmasına gerek yok denetim masasından kaldır sonra program dosyalarından yani c diskinden de dosyaların silindiğine emin ol hiçbir şey olmaz onları tamamen temizle sonra dediğim adımları uygula başla kullanmaya
  4. Eviles61

Yeni Ekran Kartı Sonrası Yapılması Gerkenler

Pc de ki tüm amd sürücülerini kaldır ekran kartı olanın. Sonra nvida sitesine gir ekran kartını yaz modelini vs sürücüyü indir sonra onu kursun ondan sonra geforce experience indir güncellemeleri yap en son olarak aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı ayarlarına gir ve ordan güncelleme yap...
  5. Eviles61

yüksek mhz değeri zararlı mıdır ?

Mhz çekirdek hızıdır. Rtx kartlarda zaten mhz değeri stabilitesini aşarsa pc donar ve kendine format atar. Herhangi bir oc yapmadıysan boost teknolojisi ile o hıza çıkıyor zaten. Oc yapmak istiyorsan msi kendi otomatik oc taraması yapsın ve o değerlerde kullan. Zararını sorarsan sıcaklık...
  6. Eviles61

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Şöyle diyeyim. Uçuk fiyatlar vererek 400 500 gibi korsana mahkum ediyorlar. Sonra adam torrent indircem dedi mi indir oğlum diyorum. Forza 4 fiyatları çok makul mesela sonuna kadar parasını vereceksin öyle oyunun korsan almak ahmaklıktır. Ama gidip mafia 1 e 300 küsür para dökmektense al korsanı...
  7. Eviles61

CSGO'da Aşırı FPS düşüşü.

Sürücülerini güncelle oyunun ayarlarından kenar yumuşatma falan açık olmadıgında emin ol
  8. Eviles61

Ani takılma ve drop sorunu

Monitör 75hz be...
  9. Eviles61

Gpu Rtx 2060 Cpu Ryzen 5 3500x 500gb ssd geil zenith 16gb ram 3000mhz 500w psu 1614944417 Tamamdır dostum deneyeceğim
  10. Eviles61

16gb ram ve 500gb ssd 550mb okuma yazma hızlı bir bilgisayarda valorant gibi bir oyunda neden 2 saniyelik de olsa anlık donma oluyor?
  11. Eviles61

GTA 5 oynarken birden ekran gitti.

Galax rtx 2060 kartımın canını aldım +200 voltaj verdim ekran kapandı yine açtı kendini buna bişe olmasdıysa ona hiç olmaz bence ekran kartı haricinde ki bir sorun bu
  12. Eviles61

OC nedir yaparsak nolur

Tamamdır dostum. Gerçekten bunu çok istiyorum bir kaç saate görüşmek üzere dediğin adımları birebir uygulayacağım
  13. Eviles61

OC nedir yaparsak nolur

Tamamdır reis birebir adımları senin anlattığın gibi yapacağım. Stok hızda rdr 2 de bazen 75 dereceyi görüyor hızı da 3.90 ghz de bu durumdan cidden bıkmıştım şimdiden çok teşekkür ederim. Performansın ne kadar arttı?
  14. Eviles61

OC nedir yaparsak nolur

Tamam kardeşim bilgisayara akşama doğru geçecem burdasın değil mi? Stok fan kullanıyorum ama yinede sıcaklığım oc dan sonra düşer mi?
  15. Eviles61

OC nedir yaparsak nolur

İşlem parçacığı 12 olan bir işlemci her zaman yayında daha iyidir. 3500x oyunda bir canavardır
  16. Eviles61

OC nedir yaparsak nolur

Gigabyte b450m s2h
  17. Eviles61

OC nedir yaparsak nolur

Bana da öğretirmisin? Özelden? Aynı işlemci var bende
  18. Eviles61

Call off duty warzone dev error!

İnternetten hangi çözümü yaptıysam olmadı. 112 gb boşuna mı indirdim?
  19. Eviles61

torentten gta 5 indirdim 60 gb yazıyordu ama 140 gb yer kapladı

Kral özlene gelsene bi ben açıklayım sana durumu
  20. Eviles61

Sistemim kasıyor yardımcı olur musunuz

Virüs olabilir. Formatla rahatlayabilir. Adata ssd bazen yapıyor öyle. Ne kadar kullandığın? Nasıl kullandığın işlemcin driver sürümlerin windows bunun birçok etkeni olabilir
Geri