Arama sonuçları: *

1. F.A.L.C.O.N

Topladığım ikinci el sisteme ekran kartı tavsiyesi

evet kendisinden 20-30 fps daha düşük performans veren muadilinden daha ucuz :D
  2. F.A.L.C.O.N

Topladığım ikinci el sisteme ekran kartı tavsiyesi

AMD niye alınmıyor hocam merak ettim soruyorum?
  3. F.A.L.C.O.N

AMD Adrenalin 23.2.1 (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Güzelmiş o zaman. Performans artışı severiz.
  4. F.A.L.C.O.N

AMD Adrenalin 23.2.1 (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Hocam çok anlayamadım da 6500xt ile alakalı bir şey var mı 🤣🤣
  5. F.A.L.C.O.N

Güvenilir Windows 10 Pro Key Satan bir yer var mı?

Yukarıda belirttiğim gibi arkadaşlar. Güvenilir parayı yatırdığım süre içerisinde teslim yapacak güvenilir WİN 10 Pro Key Satan bir yer var mı?
  6. F.A.L.C.O.N

Çözüldü✓ GİGABYTE B450M S2H V2 anakartar5 5500

Eminmisiniz ? Belki Yanlış güncellemişsinizdir yoksa işlemcide sıkıntı var demektir hocam.
  7. F.A.L.C.O.N

Çözüldü✓ GİGABYTE B450M S2H V2 anakartar5 5500

Küfüre Gerek yok Kardeşim. BİOS Güncellemesini yaptın mı ?
  8. F.A.L.C.O.N

bu sistem darboğaz yapar mı almayi dusunuyorum ACİL LUTFEN

Ddr3 sistem toplama DDR 4 topla istersen elimde r3 2200g ve a320m var kutulu düşünürsen iletişime geçelim onun harici darboğaz olur.
  9. F.A.L.C.O.N

Ekran kartı driveri siliniyor

Kusura bakma onu görmemişim bunun cevabı çok zor her şey den kaynaklanabilir
  10. F.A.L.C.O.N

Ekran kartı driveri siliniyor

Bilgisayarının C diski Dolmuş Olabilir mi ? Tabi Driver Silindikten Sonra Alan Boşalacak Ama Bunu Kontrol Ediniz.
  11. F.A.L.C.O.N

Apu Ekran Kartından Normal Ekran Kartına Dönmeme Rağmen Ram Boşa Kullanılıyor.

XMP Ayarını yaptım . Evet Düzelme Oldu Gibi. Teşekkür Ederim Hocam , Dostum . Aklıma Takılan Birşeyler Olursa Sormayı İhmal Etmem İyi Günler Şimdilik.
  12. F.A.L.C.O.N

Oyun içi normal Ultra 1080p de 130fps civarı ancak istemcideyken ve arkada lol açıkken %100 oluyor
  13. F.A.L.C.O.N

Şuan bilgisayar başında değilim hocam ancak mesela bu olay ben ekran kartı almadan önce de vardı rx 6500xt yi daha 3 Hafta oldu alalı hatta geçen formatımda bile böyle oluyordu.
  14. F.A.L.C.O.N

Onun ardından ek yapmam gereken bir durum varmıdır sizce. Ayrıca mesela bahsetmiştim galiba LoL istemci açıkken vs. %100 Cpu kullanımı oluyor sebebi ne olabilir
  15. F.A.L.C.O.N

PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

Hepsini tek tek deneyin anlarsınız öncelikli olarak ramleriniz eğer 2 adet ise sök tak yaparak kontrol ediniz. Bundan sonra eğer durum değişmez ise monitör kablolarını kontrol ediniz
  16. F.A.L.C.O.N

Tamamdır Hocam Çok Teşekkür Ederim. Yapıp Fotoğraf Yüklüyorum Hemen. Olmadı Format Atarız Beraber ( Ben Atarım Normalde Ama Belki Birşeyleri Eksik Yapıyorumdur.)
  17. F.A.L.C.O.N

PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

sanmıyorum. Binbir Türlü Sebebi Olabilir 1-Ramlerin Uyumsuzluğu 2-Görüntü Kablosunun Bozulması Uyumsuzluğu 3-Ekran Kartının Problemi 4-Monitörün Problemi vs. Birçok Sorun Sebebiyet Verebilir.
  18. F.A.L.C.O.N

müsait olup 1 2 saate atacağım ustam. Load Default Settings yapacağım(bu Apu ayarını Yine Disable Yaparım ) Size Fotoğrafı Atacağım.
  19. F.A.L.C.O.N

Bende XMP kapalı ama Yinede DRAM-4 3000 Gözüküyor Ben Kendim o Ayarı 2666 dan 3000 e Çekmiştim. Sistemimin Bütün Fotoğrafları Mevcut Sizce Neleri Ayarlamalıyım. DRAM GPU
Top Bottom