Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Görüntü gidiyor sistem arkada aktif çalışıyor

Selamlar sorunum dün ortaya çıktı sistemim şu şekilde ryzen 5 5500 işlemci/B450m s2h anakart/xpg d41 8 gb/fury 8 gb/Gigabyte rx 580 4 gb/high power 650w 80+ psu Sorunum detaylıca League Of Legends oynarken gündüz bir anda sistekmin görüntüsü kesildi arkada discorda sesim gidiyor benim sesimi...
  2. F1nerF1rst

cs2 de oyun donması siyah ekran

Selamlar imzamda da bulunuyor tekrardan belirteyim Ryzen 3 2200g 8x2 16 gb 3600Mhz ram rx 580 4 gb gigabyte modeline sahip bir sistemim bulunuyor cs2 betadan beri var ve oyunda ne saçma fps dropları giderebildim ne de oyunun donup siyah ekranda kalma sorununu belirli bir çözümü var mı sormak...
  3. F1nerF1rst

Termal bakım sonrası işlemci sıcaklığının eskisinden daha fazla olması

Kalın veya ince sürdüysen fanı oturtamadıysan fark olabilir ben benim 580 in termal padi değiştim geçen hafta kalın geldi blok macun birbirine deymiyodu kart 95 derece olup sistemi kitliyodu mesela ama yandan bakınca blok tam temas ediyo gibi duruyodu oluyo bazı ufak gözden kaçabilecek hatalar
  4. F1nerF1rst

Termal bakım sonrası işlemci sıcaklığının eskisinden daha fazla olması

Dostum macun değiş x gelen macunuda yt den videolar var X şeklinde sık fanı oturt ayakları güzelce sık
  5. F1nerF1rst

Pes 24 de gereksiz drop ve düşük fps

İmzadaki sisteme sahibim basitçe İşlemci ryzen 3 2200g Fury beast 8 gb Xpg D41 8 gb total 16 gb ram B450m s2h Rx 580 gaming 4 gb Pes 24 oynamak için kol aldım 3 gün oldu 3 gündür oynuyorum oyunda saçma şekilde çok fazla fps drop yiyorum ve anlık dalgalanma çok fazla sıcaklıklarım işlemci 46...
  6. F1nerF1rst

Yeni aldığım kasa fanları çok sesli

O zaman el mahkum desenize hocam yakın süreçte elime geçen nakitle fan eklemesi yapacaktım onun yerine kasaya fan alayım bunları değiştireyim
  7. F1nerF1rst

Kasanın fanlar bildiğim kadarıyla yazılım yok fanlarda anakart değil psudan güç alıyor işlerle uğraşırken kafa ütülüyormuş ben alışmışım biraz fakat bi kere fanlar olmadan başlatınca şuanda işkence gibi 1695064704 Yağlamak için kapakta yok işin komik kısmı
  8. F1nerF1rst

Youtubeye yüklemem gerekiyor dosya boyutundan
  9. F1nerF1rst

Hocam fanlar yokken video çekip yükleyeyim isterseniz
  10. F1nerF1rst

Dostlar selam fly game kasa almıştım famların sesine artık alışmışım fanları sçktüm bu gün hata kaza kasayı başlatınca fan sesinden rahatsız oldum geri bağladığımda kasayıda 0 aldım bu ses gereksiz falza değil mi sizce de
  11. F1nerF1rst

Hazır Sistemim Geldi Fanlarıı Nasıl Çalıştırır, Windowsu Nasıl Etkinleştiririm

hocam sistemler windows kurulmadan geliyor freedos olarak kendiniz kuruyorsunuz windowsu ve rgb fanların olduğu Argb kontrolcüsü olur arka tarafta onları kontrol edin büyük ihtimalle takılı değil ya da eksik takılı 1690295387 hazır sistemler freedos gelir ilan başlığında da freedos olduğu...
  12. F1nerF1rst

VALORANT KAÇ FPS CİVARI ALIR??

işlemci nerede valorant işlemci bazlı bir oyun
  13. F1nerF1rst

Yardım Ne yapmam lazım bu virüs mü

Hocam windows defender yakalamış zaten oradan virüsü temizleyin şüphe duyarsanız kaspersky indirip tarayın
  14. F1nerF1rst

Yardım Ne yapmam lazım bu virüs mü

Yüklediğin crackli bi oyun program var mı
  15. F1nerF1rst

Ryzen 3 2200g en iyi performans için hangi ayarlar yapılmalı

snowman m200 var hocam zaten
  16. F1nerF1rst

soğutucu var ram ve psu lazım dediğiniz gibi onlarıda ayın 15 inde para gelince alıcam elimdeki paranın hepsini maaşa kadar direk bitiremem şuanda fakat extra sürücü üstünden yapılan performans ayarları gibi basit şeyleri yapabilirim ve amd denetim masasından gram anlamıyorum
  17. F1nerF1rst

Software ayarlarından anlamıyorum hocam orada neler yapabilirim ryzen master gibi programlar ile oc çekeceğim fakat şuan oc yapamam idarelik bir psu kullanıyorum çok kaliteli değil 220watt çıkış veriyor ondan oc çekersem sistemde dengesizlik olabilir diye düşündüm psu yeter yetmez kararsızım
  18. F1nerF1rst

Sorum başlıktaki gibi solo channel 8 gb fury ramım var en kısa sürede bir tane daha almayı planlıyorum şimdilik en iyi performans için neler yapabilirim
  19. F1nerF1rst

valorantta fps düsüklüğü

Hocam AMD kısmında ben foruma bakıyorum internetten araştırıyorum geçilebilir demedikleri sürece sürüm güncellemiyordum rx570 varken bende sonra siyah ekran drop ve resetlerle uğraşılmıyor
  20. F1nerF1rst

Aldığım yeni bilgisayarın kasası çalışmıyor.

Hocam baştan power frisby marka deseydin ben sana söylerdim zaten canlı bomba binevi güç kaynağında bilindik markalardan şaşmamak gerekiyor maliyet kısmak için her şeyin ucuzu iyi olmuyor
Top Bottom