Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

6900xt kullanıyorum bu sorunları 1 kez yaşamadım tak çalıştır kart istiyorsan nvidia alcaksın zaten
  2. F

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

pro sürücü ile dener misin ddu ile temiz kurulum yap. Sistem sıcaklıklarını furmark ile test et hw info programını kullanabilirsin.
  3. F

Mavi Ekran Otomatik Onarım sorunu

bios gir ve ramlere voltaj ver
  4. F

Bilgisayar Stabilitesi için Hangi Ayarlar/Komutlar Yapılmalı ? [ GAMİNG ]

Atlas windows 11 destekliyor diye biliyorum hocam ve geliştiricileri güvenilir kişiler. En azından denemeni tavsiye ederim bir formatlık işin olur :) Bu paylaştığın ufak ayarlamalar ise maalesef gözle görülür bir fark yaratmayacak. Anca Atlas gibi özelleştirilmiş ve debloat edilmiş bir işletim...
  5. F

Bilgisayar Stabilitesi için Hangi Ayarlar/Komutlar Yapılmalı ? [ GAMİNG ]

sadece oyun için kullanıyorsan sistemi atlas os kullanmanı tavsiye ederim isteğini anca bu karşılar
  6. F

Passmark Performans testi sonucu nasıl

sistem parçaları nedir model olarak yazarsan bakalım
  7. F

Çözüldü✓ XMP açınca sistem mavi ekran veriyor

1.47 dene yine sıkıntı cıkarsa 1.48 dene
  8. F

değişken ısılardan ve voltaj dalgalanlmalrından ötürü olabilir. Mesela ram testi yapan arkadaşlar kasadaki fanlar dahil tüm soğutmayı kapatır. Çünkü ısıdan ötürü özellikle ddr5 ramler yanıltıcı sonuç verir. Uzun testler yapmanız gerek stabillik adına. Ben sana basit yol olarak voltaj vermeni...
  9. F

demek ki stabil değilmiş ramler. Voltaj arttırman lazım.
  10. F

Çözüldü✓ Ekran kartı çöktü oyun 3-4 dk kapanıyor

malesef kardesım dc var ama işe gitcem bi kaç saatte uyumam gerekiyor Afterburner yazılımı indir power limit yüzde 60 getir onayla oyuna gir veya furmark testi yap
  11. F

Çözüldü✓ Ekran kartı çöktü oyun 3-4 dk kapanıyor

arkadaşım power limit koy kartına afterburner indir oradan yüzde 60 a getir savele bak bakalım kapanacakmı psu gidik olsun dua et ekran kartında sıkıntı varsa masrafın büyük olur ekran kartını umarım güvenilir bir yerden aldın
  12. F

Çözüldü✓ RX 6800XT DRİVER KURUNCA EKRAN GELMİYOR, VGA LED YANIYOR

Ddu ile driver temizle sonra ccleaner kullan daha sonra afterburner ile Power limit düşürüp kullanmayı dene bakalım ne olacak bunları yaparken Windows update devre dısı bırak beta olmayan bir driver kur
  13. F

Kardeşim ekran kartını tam modeline göre değişir genelde güç girişinnin yanında olur switch keyi hangi yöndeyse terse al ama o sıvı metal kartına zarar vermiş olabilir şu kartlara sıvı metal falan sürmeyin bir kaç derece soğuk çalışacak diye aşırı riskli bir işlem
  14. F

ekran kartının bios modunu degıstır 2 tane bios olur genelde silent ve oc gibi
  15. F

Gigabyte ve asus rgb

aman diyeyim asus alma. 3080ti kartım armory crate isimli uygulamadan sonra karanlık modda takılı kaldı ve düzelmiyor.
  16. F

3060ti için monitör onerir misiniz

Bu monitör 2k değil alınmaz o fiyata
Top Bottom