Arama sonuçları: *

1. FarukKG

Mavi Ekran Böyler bir Mavi Ekran hatası olabilir mi ya abi ??

Xmp açıncadamı bu şekilde hata alıyorsunuz ?
  2. FarukKG

valo açılırken BU UYGULAMA BU BILGISAYARDA ÇALIŞMIYOR

Ekran fotoğrafını paylaşma şansın varmı ?
  3. FarukKG

Çözüldü✓ Bu Argb başlığının bir ismi varmı ?

R23 evet R24 ü çalıştıramadım bir türlü (Edit: 17k 1.46v 4.85Ghz miş pardon eskiden soğutucum yetmediği için çok uzun süre 4.8Ghz de çalışamıyordu) 4.7 skorunun fotoğrafını bulup atayım size hemen
  4. FarukKG

Rgbde bir sorun yok ama hepsi tek bir animasyonda çalışıyor. Ben kasamdaki tüm argb lerin ayrı animasyon göstermesini istiyorum. 2 hub ile 16argb başlığı var. cb tek çekirdek test etmedim ama çok çekirdek skoru enson 17000 civarı bir puan alıyordu 1713862057 Bu konnektör 3pin JST diye geçiyormuş...
  5. FarukKG

Merhaba Bitfenix Cube 360 sıvı soğutma aldım ama fanlarının argb başlığı oyuncak araba pil başlığı gibi bir şey bunu standart argb başlığına vs çevirebilecek bir aparat varmı ? Kutudan 1 tane çıkıyor 2 tane daha lazım
  6. FarukKG

Ekran kartı 2. Monitörü Görmüyor Aynı anda

Driverleri kurmadan 2.Monitörü göremez driveri kurup tekrar dene
  7. FarukKG

R5 7600X yüksek sıcaklık

Donanımarşivi videosunda 360mm sıvı soğutmayla 85 derece görüyordu. 120mm yetersiz
  8. FarukKG

Mavi Ekran Yeni formattan sonra pc sürekli çökmeye başladı.

Pinlerde bir sıkıntı yok. Prime95 Large FFT İle test yapıyorum şuan
  9. FarukKG

İşlemciyi garantiye göndersem boşuna beklemiş olmam yani değilmi ?
  10. FarukKG

Power testi sorunsuz geçiyor (1 Saat). 3 Kere bios sıfırladım 2 kere tekrar yükledim. Bios 0 denedim yine verdi hatayı. Memtest86 dan ramlarımı test ettim sıkıntısız çıktı. Garanti yolu göründü gibi. Yeni bir Minidump vardı. Aşşağıya ekledim. öncekiyle aynı hata gibi geldi.
  11. FarukKG

Formattan sonra biranda oldu. İşlemci garantili sıkıntı yok. En kötü tekrar format atarım öyle bakarım şuan chipset driverlerini tekrar kuruyorum. Haber veririm. 1699379890 OCCT De işlemciyi test ediyordum bunu gördüm. Sıkıntı işlemcidemi ? 1699379916 bu ekran fotosunu alıp payaşana kadar 11...
  12. FarukKG

Hata düzelir diye güncellemiştim. Öncedende vardı.
  13. FarukKG

evet amdden kurmuştum. ama hatayı azönce tekrar aldım. dmp aşşağıda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  14. FarukKG

Ben attım formatı. Chipset driverlerini sildim sorun düzeldi ilginç bir şekilde.
  15. FarukKG

Bazen kitleniyor aç kapa yapmadan hiçbirşey oynamıyor bazende mavi ekran veriyor ama çok hızlı geçtiği için göremiyorum sebebini. Minidump klasörüde yok. 2 kere çöktü ikisindede olay günlüğünde şunlar yazıyordu. Çok önemli bir donanım hatası oluştu. Bileşen tarafından bildirilen: İşlemci...
  16. FarukKG

Windows 11 kurmalı mıyım

Ben W11 kurup sağ tık menüsünü eski haline çevirdim öyle kullanıyorum. 11 tavsiye ederim 1698256300 Mavi ekran sadece W11 e özgü bir şey değil ama W10 dada olabilir :)
  17. FarukKG

Çözüldü✓ Görev yöneticisinde 2 tane ekran kartı gözüküyor ?

Bir sorun yok ama oyunlar nadir de olsa işlemcinin igpusunu kullanmaya çalışıyor. Biostan kapatabilirsin istersen.
  18. FarukKG

AMD GÜNCEL SIKINTISIZ ÇALIŞAN DRIVER

23.9.1 düşürebilirsin gayet stabil bende.
  19. FarukKG

OYUN OYNARKEN PC ÇALİŞİYOR EKRAN KARARIYOR

650w yeterli. DDU ile driver silip tekrar yüklemeyi denedinizmi ? Edit: Format atmışsın devam etmiş. inş kartta sıkıntı yoktur.
Top Bottom