Arama sonuçları: *

1. FatZeus

Usb Dongle tavsiyesi ( Game pad , air pods için )

Selamlar bilgisayarım için USB dongle arıyorum. Game pad ve airpods proyu bağlamayı düşünüyorum. Geçikme sağlamayacak çokta fiyatı abartı olmayan kaliteli bir dongle önerirseniz sevinirim.
  2. FatZeus

Çözüldü✓ Başlangıçta siyah ekran

@Emmree hocam yine tekrarlamaya başladı niye yapıyor bunu ya 1693141121 Bios update ve mhzleri güncelledikten sonra sistem 43 saniyede açılmaya başladı niyeyse artık.
  3. FatZeus

Windows update yaptım sadece ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu?
  4. FatZeus

Halletik şükür hocam :-D Eline sağlık
  5. FatZeus

Tamam sadece xpg ye onayladım sistemi kuruyorum şu an
  6. FatZeus

Satayı sistemden çıkarttım sorun çıkartmasın diye durum bu şu an 1693061283 İkisine yeni diyip alan açim mi yoksa sadece xpg için açsam yeterli mi ?
  7. FatZeus

Kixoia full oyun dolu 😂 xpg de 2-3 adet main oyunum vardı şimdi sata ssd ye çekiyorum
  8. FatZeus

Zaten bu anı bekliyordum 😞😞😞😞 Şimdi temiz çekmek adına işlemleri net belirtirsen xpgye ona göre çekelim
  9. FatZeus

Hocam bootlamıyor kixoia çıkınca direkt biosa atıyor napacaz şimdi ? @emmrre 1693059875 Çözümü formatta ararsak yandık vallahi 😂
  10. FatZeus

Ben yeni sistem aldım. Kioxiayi 2. m2 olarak düşündüm bütün elimdeki ssdleri formatladım. Sistemi xpgye kurdum ama sonuç bu niyeyse. Dipnot: XPG Yeni ssd. Kixoia m2 si ve sata ssd eski sisteme ait. 1693057988 + Olarak ilk sistemi açtığımda kixoianın içerisinde kurulu sistem vardı sonrasında...
  11. FatZeus

Ben anlamadım yine kixoiayı seçiyor listede ama ben burayı formatladığma o kadar çok eminim ki
  12. FatZeus

Kanka gelen seçeneklerde de yazmıyor 😂 1693056477 @Emmree
  13. FatZeus

Hangisi xpg ayırt edemiyorum yazmıyor. @Emmree
  14. FatZeus

Sistem kurulu m2yi değil sistem kurulu olmayan m2yi bootlamaya çalışıyor. Bunu nasıl düzelteceğim ? XPG ve Kixoia var. Lakin Xpg seçili bile değil saçma bir şekilde?
  15. FatZeus

2 Adet m2 - 1 adet sata ssd var sistemde. Birisinde sistem kurulu diğerleri disk işlevi görüyor.
  16. FatZeus

Bugün bilgisayarı açtığımda siyah ekran çıktı monitörün karşısına ve beyaz bir '' - '' ile karşılaştım. Sonra bekledim bekledim açılmadı. Bir iki kez kapattım tekrar açtım yine aynı. Sonradan tekrar başlattım ve biosa girmek için tuşlara bastım bir şekilde biosa eriştim çıktım açıldı. Bu sorun...
  17. FatZeus

W10 otomatik onarım sorunu

Normalde kuzene bilgisayarı sattımda. Kurulum sağlamışlar sonrasında pcyi kapatmışlar bilgisayar tekrar açılmış otomatik onarım çıkmış karşılarına öyle kalmış . Ben sorunun formatta olduğunu düşünüyorum sizce neyden kaynaklı olabilir?
  18. FatZeus

BU PSU SİSTEMİ BESLEYEBİLİR Mİ?

valla ben emanet ettim ama büyük risk qwoepkqw. Çok şükür bana yanlışı olmadı psunun son görüşmemiz yeni sistemi bekliyorum. Bu arada kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.
  19. FatZeus

BU PSU SİSTEMİ BESLEYEBİLİR Mİ?

benim sistemde var bu besliyor sorun yok . Kasam powerboost vk 1631 ama değişmende fayda var
Top Bottom