Arama sonuçları: *

1. FatihKS

bilgisayar aniden elektrik keser gibi kapanıyor

beyler bilgisayar birden elektrik keser gibi kapanıyor ekran kartının ışığı beyaza dönüyor yani büyük ihtimalle sorun ekran kartından ben bunu nasıl çözebilirim illa ekran kartı mı değişmesi gerekiyor
  2. FatihKS

bilgisayar çalışırken bir anda ekran gidiyor

mecburen yeni kart alacağız galiba yardımınız için teşekkürler hocalarım
  3. FatihKS

hocam normalde tamir etmeyecektim ama çok masraf yapmak istemedim açıkçası fanları değiştirsem sıkıntısız kullanırım diye düşündüm yapacak bir şey yok yeni kart alacağım sanırım mecburen 1729455684 2060 falan bulunmaz mı bu bütçede ya yada 1660 süper falan nvidia ya geçesim var
  4. FatihKS

hocam bütçe çok yok ama rx 570 den daha iyi olur kart alırsam bütçe 3 civarı olur herhalde
  5. FatihKS

ryzen 3 3100 16gb ram 550w psu var hocam b450m a pro max anakart var bir de
  6. FatihKS

hocam ikinci el rx 570 kullanıyorum 700 lira da fanlara gitti değer mi sizce yaptırmaya
  7. FatihKS

ekran kartımın fanı yerinden çıkmıştı fanları değiştirdim şimdi de böyle bir sorun oluyor bilgisayar çalışırken ufak bir cızırtı sesi gelip ekran gidiyor klavye mouse ve kasa çalışmaya devam ediyor büyük ihtimalle sorunum ekran kartından ama ben bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz...
  8. FatihKS

Mavi Ekran bilgisayarım durduk yere mavi ekran veriyor

tamamdır teşekkür ederim
  9. FatihKS

@Emre Zengin müsaitsen bakabilir misin?
  10. FatihKS

her zaman olmuyor böyle rastgele zamanlarda oluyor neden olduğunu anlayamadım bir 7 8 aydır bilgisayar temizlenmedi sizce ondan olabilir mi?
  11. FatihKS

Çözüldü✓ EKRAN KARTINI TAKINCA PC AÇILMIYOR

bendede aynı sorun vardı hocam tamirciye götürmüştüm fortmat atmıştı düzelmişti vallahi keşke yardımcı olabilsem
  12. FatihKS

Çözüldü✓ EKRAN KARTINI TAKINCA PC AÇILMIYOR

hocam başka monitörle deneme şansın varmı yada tv de olur
  13. FatihKS

Mavi Ekran Oyun oynarken pc kendi kendine reset atıyor

direkt aynı marka model hocam üretim tarihleri farklı sadece
  14. FatihKS

Mavi Ekran Oyun oynarken pc kendi kendine reset atıyor

arkadaşlar sorun dün fifa oynarken başladı ama dün bir kere oldu sadece bugün 2.ramim geldi rami 2*8 yaptım bugün toplam 3 defa daha oldu 2 si oyun oynarken birisi video izlerken neden olduğunu çözemedim lütfen yardımcı olabilirmisiniz sistemim imzada yazıyo 1691690791 yardım edecek kimse yokmu ya
  15. FatihKS

GTX 750 Xeon 3450 Kullanım Değerleri Normalmi

stock hocam işte 2.53ghz
  16. FatihKS

vallahi ben valorant oynayamıyorum 100 le 30 fps arası gidip geliyor sürekli drop yiyorum :)
  17. FatihKS

bi tık garip ama büyük ihtimal soğutucu sıkıntılı başka bişey göremedim 1688734061 oc yapmazsanız benim gibi sürünürsünüz hocam dikkat edin :) benim anakart desteklemiyor
Top Bottom