Arama sonuçları: *

1. Faveouls

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Bende de takilma durumu mevcut, tekrar eski surucuye geri dondum.(23.12.1)
  2. Faveouls

Windows 11 kullaniyorsun, belki windows 10 surucusunu indirmissindir, onu kontrol et.
  3. Faveouls

Kessinlikle katiliyorum. Ben 6600XT kullaniyorum 23.12.1'de hicbir problem yok ama bu yeni surucude deli gibi takiliyor. Direkt gectim 23.12.1'e mis gibi. Sonraki guncellemelerde kullaniriz artik AFMF'i falan. Masaustunde, video izlerken vs. bile takiliyor pc.
  4. Faveouls

Bir sonraki surumu bekleme zamani. 1 dakikada 35 tane stutter yiyorum, sacma sapan bi sey. 23.12.1'e geri adim atayim simdilik.
  5. Faveouls

Stuttering sorunu olustu bende ya, AFMF ve Super res acik iken sadece oyunda degil, komple bilgisayarda stuttering oldu. Arkadan yayin acikti, oyuna girdim denemek icin surekli sesler eeeeee diye takilip duruyor bu sirada anlik oyunda da takilma oluyor. Yasayan var mi acaba bu tarz bir seyi?
  6. Faveouls

AMD driver stabil çalışmıyor

Dediğin aynı olay bende de var, driver ile alkalı. 23.9.3 kullanıyorum. Diğer driver sürümlerini de kullandım fakat değişen bi şey olmuyor. Düzeltirler herhalde ileriki updatelerde.
  7. Faveouls

AMD driver stabil çalışmıyor

Win10/11 hangisini kullanıyorsun?
  8. Faveouls

kaspersky premium mu alıyım yoksa win 11 pro oem key mi

Daha önceden windows 10 oem key aktif ettiyseniz win 11'e geçince de kayıtlı kalıyor diye biliyorum. Halen öyle ise kaspersky alabilirsiniz.
  9. Faveouls

drop yiyorum sorun nedir?

Hocam bu aralar Ryzen 5 5000 series işlemci ve amd radeon 6000 series ekran kartları olanlarda drop olmaya başladı. Sadece sende değil forumda başkaları da konu açıp duruyor dropla ilgili. Ayrıca 3-5 gündür bende de aynı sorun var. Yağ gibi akan cs:go artık drop yapmaya başladı, ne format attım...
  10. Faveouls

ryzen 5 5600x işlemci hızı

Voltaj auto, GHz 4.40 olarak verdim ben. Bende de Gigabyte B-450M S2H olduğu için pek voltaj ile oynayamıyorum. Direkt autoya çektim voltajı.
  11. Faveouls

ryzen 5 5600x işlemci hızı

Hocam ben de bi stres testi yapayım dedim sizin için. Benim işlemci Ryzen 5 5600, 10 dakikalık bi test yaptım sıcaklık değerleri fotoğraftaki gibi. 30 dakika ya da 1 saat yapsamda bu sıcaklık değerlerinde oluyor, 4.4GHz'de çalıştırıyorum ben. Bios üzerinden C-State ayarını ve işlemciyi güç...
  12. Faveouls

valorant bi 50 fps bi 700 oluyor dalgalanıyor stabil değil ne yapmam lazım

Bios'a gir cpu ayarlarından Global C-State ayarını kapat, clock boost vs. bi seçenek vardır ekstra, işlemcini turbo frekansta çalıştırmak için, o seçeneği aç. Ondan sonra işlemcin turbo boost clock hızında çalışacaktır. Oyun içerisinde işlemcin GHz değiştirip durmadığından fps dalgalanması...
  13. Faveouls

Güncel olarak Windows 11 mi 10 mu?

Windows 10 ile daha uyumlu neredeyse tüm kullanılan programlar, oyunlar vs. aklına ne gelirse. Daha Windows 11 raylarına oturmadan Windows 12 haberi çıkartıyor Microsoft. Windows 15'e kadar Windows 10'dan devam.
  14. Faveouls

Sistemim dar boğaz yapıyormu ?

İşlemci kullanımın %98-99 olacak ekran kartı kullanımın %90 aşağısı. Bu şekilde olunca işlemcinin yetersiz kaldığını ve ekran kartını besleyemediğinden, ekran kartı performansının %15-20(%85-80 civarlarında gezerse)kadarını falan kullanamayınca darboğaz olduğunu anlarsın.
  15. Faveouls

Çözüldü✓ Bilgisayara Noldu Acil Yardım

Biraz daha ayrıntı verebilir misin? Sen klavye tuşuna basınca mı oluyor yoksa yazı yazmak istediğinde text kısmına tıkladığında direkt o mu yazıyor. Tam olarak nasıl anlamadım.
  16. Faveouls

RYZEN 9 5900XLİ SİSTEMİM NE KADAR EDER ?

Ekran kartını görünce gülesim geldi.
  17. Faveouls

Bluetooth Dongle Hakkında Ufak Sorular ve Sorunlar

Xbox Series Controller Gen9 siparişi vermiştim, bluetooth dongle için ufak bir araştırma yaptım ve Ugreen markasının dongle'nı satın aldım. Problem yaşatmaz değil mi controller için. Xbox controller'dan önce geldi. Şu an klavye mi dongle'a bağlı kullanıyorum. Geçikme vs. 0, teknik olarak 0...
  18. Faveouls

Bilgisayara hangi ssd almalıyım,ACİL LÜTFEN

Anakartınızın M.2 SSD slotu var. Dilerseniz M.2 SSD kullanın ya da sata SSD kullanın. Bütçenizi de belirtir iseniz öneri yapabiliriz.
  19. Faveouls

Çözüldü✓ Ryzen 5 1600 af Windows 11 destek

Why Not Win 11 ile denediniz mi? Destekliyor olması gerekir o işlemciyi windows 11.
  20. Faveouls

radeon software hakkında (ms) oyun içi geçikme ?

Her uygulamada 1ms olmuyor maalesef. Masaüstü gibi yerlerde 1ms alabilirsin. Oyunlara gelince, ekran kartı grafik işlediği için 1ms veremiyor maalesef. Ama oyun arayüzlerinde, bekletme yerlerinde iken vs. 1ms gözlemleyebilirsiniz. O değerleri gösteren bir programınız vs. var ise. Örnek vereyim...
Top Bottom