Arama sonuçları: *

1. Faveouls

VGB Hub VXE R1 Mouse'u Görmüyor

Cansın ya 2 saattir şununla uğraşıyorum vallahi sayende hallettim.
  2. Faveouls

VGB Hub VXE R1 Mouse'u Görmüyor

Durum bu şekilde wireless, kablolu ve bluetooth. Hiçbir şekilde görmüyor mouseyi. Win11 kullanırken problem yoktu win10'da algılamıyor. ÇÖZÜLDÜ: ATK V HUB ÜZERİNDEN ERİŞİM SAĞLADIM @halo44 'e teşekkürler. ATK V HUB
  3. Faveouls

Format Sonrası Yavaş Yavaş Fps Kaybı Yaşıyorum

Düşüyor düşüyor online oyunlarda da denedim offline oyunlarda da. Valorant'da denedim mesela hiç update gelmeden 700-800'den 400-500lere düştü. Ciddi bir fps farkı bu, bu durum canımı sıktı ki bugün tekrar format attım düzeldi şu an fps. Çok garip bir durum vallahi, anlayamadım neden böyle...
  4. Faveouls

Windows update vs. yapmayayım o zaman. Sanırım gelen updateler problemli oluyor.
  5. Faveouls

Selam dostlar, sıfırdan windows kuruyorum ve benim için klasik olan uygulamaları/oyunları indiriyorum. Oyunlarda 400 fps alıyorum 1 hafta sonra bu 200-300'e düşüyor. Her seferinde böyle, oyunlarda testleri hep aynı koşulda yapıyorum arka plan uygulaması vs. hep birebir aynı. Sizce bu neden...
  6. Faveouls

7700xt li sistem donma sorunu

windows 11 mi kullanıyorsun?
  7. Faveouls

Masaüstüne Otomatik Olarak ''debug.log'' Oluşturulmuş

Zaten bu olay sadece chrome ve oyun açıkken oluyor. GPU hızlandırmayı kapattım chrome'dan tekrar deneyeceğim.
  8. Faveouls

Deepseek'e sordum şöyle bir cevap verdi: Sağladığınız log kayıtları, bir Chromium tabanlı uygulamada (Google Chrome, Microsoft Edge veya Chromium framework'ü üzerine inşa edilmiş başka bir tarayıcı/uygulama gibi) çeşitli süreçler için çökme raporlamasının etkinleştirildiğini gösteriyor. İşte...
  9. Faveouls

Direkt uygulama çökmüyor ama oyundayken alt+tab atınca pc 1 saniye kitlenip kendine geliyor onunla alakalı olabilir mi?
  10. Faveouls

Debug.log adında otomatik olarak not defteri oluşturuyor bilgisayar. İçerisinde de bu tarz crash metni var, sebebi nedir bunun bilen birileri var mı?
  11. Faveouls

Alt+Tab atınca saniyelik takılma oluyor

Driverleri sildim tekrardan yükledim de aynısı devam ediyor ya. Müsait bi zamanımda windows 10'a geçeceğim. Üzdü win11
  12. Faveouls

Deniyorum geri bildirim yapıcam, teşekkürler. 1741105680 DDU ile bi gpu driverini silip tekrar kurucam bakayım. Devam ederse tası tarağı toplayıp maalesef win 10 geçicem.
  13. Faveouls

Selamlar dostlar, herhangi bir fullscreen ya da borderless olarak oynadığım oyunlarda alt+tab attıktan sonra saniyelik bi takılma oluyor mouse falan takılı kalıp geri geliyor hemen. Sistemi kuralı daha 3-4 gün kadar oldu ve ilk baştan beri böyle. Windows 11 kurdum, anakartım kendi programını...
  14. Faveouls

PC Restart Süresi Olması Gerekenden Uzun Sürüyor

Selamlar, imzamda belirtmiş olduğum sistemi kullanıyorum. Restart attığım zaman en az 1 dakikada falan açılıyor, normalde şu sistemin 5-10 saniyede açılması gerekiyor. Sizce sebebi nedir biosdan sadece rami EXPO 6000Mhz'e aldım -25 negative verdim işlemciye de.
  15. Faveouls

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Bende de takilma durumu mevcut, tekrar eski surucuye geri dondum.(23.12.1)
  16. Faveouls

Windows 11 kullaniyorsun, belki windows 10 surucusunu indirmissindir, onu kontrol et.
  17. Faveouls

Kessinlikle katiliyorum. Ben 6600XT kullaniyorum 23.12.1'de hicbir problem yok ama bu yeni surucude deli gibi takiliyor. Direkt gectim 23.12.1'e mis gibi. Sonraki guncellemelerde kullaniriz artik AFMF'i falan. Masaustunde, video izlerken vs. bile takiliyor pc.
  18. Faveouls

Bir sonraki surumu bekleme zamani. 1 dakikada 35 tane stutter yiyorum, sacma sapan bi sey. 23.12.1'e geri adim atayim simdilik.
  19. Faveouls

Stuttering sorunu olustu bende ya, AFMF ve Super res acik iken sadece oyunda degil, komple bilgisayarda stuttering oldu. Arkadan yayin acikti, oyuna girdim denemek icin surekli sesler eeeeee diye takilip duruyor bu sirada anlik oyunda da takilma oluyor. Yasayan var mi acaba bu tarz bir seyi?
  20. Faveouls

AMD driver stabil çalışmıyor

Dediğin aynı olay bende de var, driver ile alkalı. 23.9.3 kullanıyorum. Diğer driver sürümlerini de kullandım fakat değişen bi şey olmuyor. Düzeltirler herhalde ileriki updatelerde.
Geri