Arama sonuçları: *

1. F

BİOSTAN SONRA PC BAŞLATILAMIYOR

Reis anakartta chipset arızalı olabilir garantisi varsa garantiye yollla
  2. F

Pc Windows ekranında kapanıyor

Yeni flash bellek 32gb
  3. F

Pc yeni topladım normalde win 10 du arkadasta eski HDD vardı taktım açtı arada bı kapaniyor
  4. F

1 tane 1614359690 4gb
  5. F

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım bios a giriyor sıkıntısız çalışıyor ama Windows logosunda pc kapanıyor format atmaya çalistim yuklenirken yine kapanıyor sistemim apu sistem anakart sıfır işlemci az kullanılmış ram sıfır HDD ve Psu eski sorunun hdd olabileceğini dusundum baska laptop hdd...
  6. F

Boş HDD başka pc den win 10 nasıl yuklerim

Yarın mecbur öyle yapicam
  7. F

Reis elimde HDD ve SD card var
  8. F

Reis flash yok aynı şeyi HDD içine atıp yapamam mi
  9. F

Elimde boş 500gb HDD var bunun içine nasıl win 10 atabilirim PC ye takınca Windows açmasını istiyorum diğer türlü kapanıyor
  10. F

Win10 logosunda pc kendini kapatıyor

Pc açılmıyor ki 1614020421 Taktım çok uğraştım
  11. F

Win10 logosunda pc kendini kapatıyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım açılıyor win 10 logosunda bı anda kapanıyor format atmayi denedim yine win10 logosunda kapanıyor yardımcı olurmusunuz acill.
  12. F

Windows logosunda pc kapanıyor

Merhaba arkadaşlar ben apu sistem topladım Windows logosunda pc kapanıyor Asus a320m f A8-9600 4gb Corsair ddr4 2400mhz 300 watt PSU (eski) 500 GB harddisk (eski) Bu sistem neden Windows 10 logosunda kapanıyor Psu ve harddisk eski sistemimden kalma çalışıyor anakart sıfır bios sürümü eski...
  13. F

Bilgisayarıma ekran gitmiyor

Reis genelde ondan olur kablolarını kontrol et iyi oturmuşmu diye
  14. F

Bilgisayarıma ekran gitmiyor

Reis ramlarıda kontrol et ondanda olabilir silgiyle tirnaklarini sil tak
  15. F

Ekrana görüntü gelmiyor gelince kapanıyor

Anlamadım dün TV ye taktım biraz uğraştım açıldı biostan HDD yi seçtim açarken kapandı sonra yine açmayı denedim bu sefer yine ekrana görüntü vermedi ne yapmam lazım
  16. F

Ekrana görüntü gelmiyor gelince kapanıyor

Merhaba Anakart Asus a320f AMD A8 9600 Gskill 8gb 3200 MHz ram Bu parçalar var kasada ekran gelmiyor TV ye bağladım biraz uğraştım ekran geldi Windows logosunda kapandı sonra açınca ekran yine gelmedi acaba güç kaynağımi yetmiyor 300 watt yardımcı olurmusunuz .
Geri