Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Hazır sistem ile gelen microsoft hesabını nasıl silebilirim?

Dostum halletmedim aslında temiz kurulum yaparsam çözülür ama yoğunluktan fırsat bulamadım. rufus ve iso indir temiz kurulum yap hallolur.
  2. F

Kasada wifi ve bluetooth yok

Biliyorum dostum attım ya zaten, attığım linkteki kart uyar oraya. Sen de orası boşsa ve tam yanında çıkış varsa (gpu çıkışı gibi) oraya takar kullanırsın.
  3. F

GPU'nun altında alan olması lazım.
  4. F

Bende de yoktu WI-FI kart aldım anakarta taktım sorunum çözüldü, bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olurlar. Bu arada uzun süreli kullanımda USB'ler çok önerilmiyor. https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-tp-link-archer-tx55e-3000-mbps-fiyati,126551801.html
  5. F

İkinci defa termal macun sürüşüm nasıl olmuş?

Ben daha önce laptopa sürmüştüm masaüstüne ilk defa sürdüğümde macunu X şeklinde sıkmıştım. Benim bildiğim en etkili yöntem bu ikisi.
  6. F

Bence gayet iyi sürmüşsün ince tabaka ve her yere yaymışsın.
  7. F

screenshot alıp atabiliyor musun? görsel olmadan bir şey diyemeyiz
  8. F

Laptop işlemcim boşta 75 derece

Laptop'tan masaüstüne geçtim fakat 2-3 sene daha kullanmak istiyorum. İşlemci boşta 75 derece hatta bir ara 90'a çıkmıştı fanlar delirmişti. Benim amacım sıcaklığı azaltmak bunun için termal macun gerekiyor fakat daha önce laptop'a böyle bir işlem uygulamadım tavsiyeleriniz nelerdir ? Elimde...
  9. F

Sizce darboğaz mı yaşıyorum?

Bu hali normal mi? Grafikler ultra ayardaydı ayrıca fsr açtım ama %99 olmadı ya da gpu kullanımı sabitlenmedi
  10. F

Evet onu sonra fark ettim açmayı unutmuşum girip ss atayim hemen. 1732914173
  11. F

Far Cry 6 girdiğim zaman GPU kullanımı %70 ve %80 civarı gidip geliyor stabil olmuyor sıcaklık olarak maks 56 dereceyi gördüm.
  12. F

Bu prizlerden (akım korumalı) hangisi alınır

ınstagram'da belge filan paylaşmışlar da gerçek mi sahte mi anlamadım fiyatı çok uygun güvensem direkt alırdım. 1732891478 e devletten baktım gözüküyorlar 1.12.23 tarihinde kurulmuş bir firma.
  13. F

Bu prizlerden (akım korumalı) hangisi alınır

https://www.bauhaus.com.tr/aydinlatma-ve-elektro-anahtar-ve-priz-serileri-akim-korumali-prizler/tuncmatik-tuncmatik-tsk6136-3-lu-1050-joule-siyah-15m-powersurge-akim-korumali-priz-61434378?v=1.94.1 https://www.amazon.com.tr/dp/B07CST4766...
  14. F

Ddr5 cl46 ram kullanılır mi

Patriot alabilirsin sorun olmaz.
  15. F

Çözüldü✓ PC'yi kullanırken aniden kapanıyor

Dün düzeldi sandım tekrar oldu ama pc'de sıkıntı yok sıcaklık değerleri iyi. Olaylardan baktığımda güç kesintisi gibi bir şey yazıyordu ben de kablolardan şüphelendim. Çok can sıkıcı bir durum.
  16. F

Çözüldü✓ PC'yi kullanırken aniden kapanıyor

Kral çözüldü demişsin de hala aynı sorun devam ediyor mu?
  17. F

Birden ekran gidiyor ve fanlar son hız çalışıyor

Sistemi alalı daha iki hafta olmadı şimdiye kadar her şey çok iyiydi hiçbir sorun ile karşılaşmadım ama az önce Far Cry 6 açtım 5 dk sonra ekran gitti gpu fanları son hız çalışmaya başladı panikten ne yapacağımı bilemedim kasadan pc'yi kapattım. PC'yi tekrar açtım 2-3dk sonra yine aynısı oldu...
  18. F

Yeni modemdem sonra internet hızında düşüşler

Hocam komple modemi resetleyebilir misiniz ? Tekrar olursa ayarlarla alakalı bir durum olabilir ya da yazılımsal bir sorun.
  19. F

Eski pcdeki oyun ve dosyaları yeni aldığım pc ye nasıl aktarırım

O kadarı beni aşar yanlış bilgilendirmek istemem uzman birine danışmanız lazım.
  20. F

Eski pcdeki oyun ve dosyaları yeni aldığım pc ye nasıl aktarırım

Bütçe varsa gereksiz olduğunu düşünmüyorum interneti çok haşır neşir kullanan birisi için kesinlikle şart.
Top Bottom