Arama sonuçları: *

1. FlapJack

Epic Games & Ea launch game hatası

Maalesef
  2. FlapJack

Epic Games & Ea launch game hatası

you can double click on game tiles to quickly launch game hatası alıyorum Battlefield™ 2042 oyununda yardımcı olabilecek var mı?
  3. FlapJack

EVE HIRSIZ GİRDİ - GÜLE GÜLE PC

Kurguya Puanım 7/10
  4. FlapJack

İtopya hazır sistem önerisi

5. FlapJack

hwid ban yedim nasıl kaldırırım

Meraktan soruyorum bu hile değil oyunun hatası arkadaş da oyunun hatasından bug yapmış 1 veya 2 haftalığına ban atsalar neyse sınırsız ban atmışlar birde hwıd çok saçma cidden Hwıd Ana kartın ethernet kısmına, Ekran Kartına, Harddisk e atılabiliyor hangisine atıldığını saptayıp o parçanı...
  6. FlapJack

AMD software drivere güncelleme geldi indirilirmi?

1 hafta bekle sonra indir daha sağlıklı olur
  7. FlapJack

msı afterburner nasıl kullanılır?

discord vs varsa yardım edebilirmsin seçilmiyor o değerler
  8. FlapJack

msı afterburner nasıl kullanılır?

Beyler msı afterburner ile sistem sıcaklığını merak ediyorum ama yani gözükmüyor hiçbir parça ve ana grafik işlemcisi seçimi kısmında bile hiçbir aygıt bulunamadı diyor discord veya burdan yardım edebilcek varmı?
  9. FlapJack

Pc nin yan camı kapalımı daha iyidir yoksa açıkmı

Yapacak bişi yok yani bir şeyden feda edicen ya ısınacak yada kötü görünecek saten ben görselliğe önem vermem kasam hatta aşağıda duracak şahsen RGB olayı bence çok gereksiz yani kısacası görselliğe önem vermeyen kişi için önemli olmıcak
  10. FlapJack

Kanka bende ınsta stroyde gördüm cam panele delikler açmış ve böylece küçük hava delikleri oluştu bunun hakkında yakında video gelicek tahminimce ve ondan yararlanırsan ısnma sorunun olmaz bence 1590926474 Ay ayenen deneme amaçlı yapıyor eğer güzel sonuçlar çıkarsa ben yaparım neden olmasın...
  11. FlapJack

Kankam d.a yeni video atıcak ondan yararlanabilrisin cam panele matkap ile küçük delik açıyor ve hava sirkülasyonu daha iyi oluyor yakında o video gelicek az bekle d.a ne yaparsa sende onu yap bence
Top Bottom