Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Video film izlerken kırpılma gibi değişik çıkma sorunu

Donanımsal bir sorun değil, yazılımsal. Neyden kaynaklanıyor bulmak lazım.
  2. Furkan Karagülle

Kulaklıktan dolayı değil. Direkt bilgisayarın hoparlöründen geliyor. YouTube'tan bir video açıp "K" tuşuna basılı tutun. O gelen sesin arada sırada ve kendiliğinden gelmesinden bahsediyorum.
  3. Furkan Karagülle

Aynı sorundan müzdaribiz. :)
  4. Furkan Karagülle

O ses birçok kullanıcıda var, bende de var. Zamanında saatlerimi harcadım çözebilmek için ancak net bir çözüm bulamadım. Kuvvetle muhtemel yazılımsal.
  5. Furkan Karagülle

Ses bir tür "çıt" sesi mi?
  6. Furkan Karagülle

500gb m2 ssd 465 oluyor acil seri yardım

Bilgisayara ilk Windows kurulumu yapıyorsanız Windows.old klasörü oluşmaz aslında. Daha önce kurulum yapılmış mıydı?
  7. Furkan Karagülle

Ölümlü dünyada kalp kırmaya gerek var mı? İlk başlarda Windows kendine fazla yer ayırıyor. Daha sonra zaman geçtikçe bu kullanılan yer azalıyor. WizTree kurup neyin ne kadar yer kapladığını görebilirsiniz. Win + R kombinasyonuyla "Çalıştır"ı açın ve "cleanmgr" yazın. Oradaki tüm her şeyi...
  8. Furkan Karagülle

Kurulum yapabilirsiniz ancak daha sonraki eklediğim yazıyı okumanızda fayda var.
  9. Furkan Karagülle

Tam boyut kullanılamaz depolama birimlerinde, ölçü birimi farklı çalışır. 250 GB SSD'lerde de genelde 230 GB kullanılabilir alan olur. C diski 1 TB, D diski 256 GB. USB belleğe işletim sistemini nereden kurdunuz? Ayrıca tüm diski temizleyip sıfırdan devam etmeniz daha iyi olacaktır. Büyük...
  10. Furkan Karagülle

Format atarken hata alıyorum

Belki USB bellekte sorun olabilir.
  11. Furkan Karagülle

Format atarken hata alıyorum

USB belleğe nereden işletim sistemini kuruyorsunuz?
  12. Furkan Karagülle

Laptop aniden kapandı, açılmıyor

Büyük olasılıkla anakarta entegre olan SMD donanımlarda sorun mevcut. Gözle görülmesi pek de olası değil.
  13. Furkan Karagülle

Bilgisayar kapatıyor

AIDA64 ile test gerçekleştirebilir misiniz?
  14. Furkan Karagülle

Bilgisayar kapatıyor

Donanımlar nedir?
  15. Furkan Karagülle

PC başka ağları görüyor evdeki ağı görmüyor?

Windows 11'i her 6 - 8 ayda bir temiz kurulum yapmakta fayda var. Sorunları bitmiş değil aksine daha da artıyor.
  16. Furkan Karagülle

PC başka ağları görüyor evdeki ağı görmüyor?

Muhtemelen Windows güncellenmesinden ötürü kaynaklanıyordur. Temiz güncel kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bendeki soruna ancak bu şekilde çözüm ürettim. Sürücüyü kaldırıp geri yükleyin öncelikle. Eğer hallolmazsa üstteki dediğimi yapabilirsiniz.
  17. Furkan Karagülle

Darboğazı hafifletmek için ne yapabilirim?

İşlemci oldukça yetersiz geliyor olmalı. Herhangi bir yerde 1 ay çalışarak 15.000 - 20.000 TL civarında bütçeye sahip olabilirsiniz.
  18. Furkan Karagülle

Darboğazı hafifletmek için ne yapabilirim?

Yeterli bütçeye ulaşana kadar oyun ayarlarını olabildiğince yüksekte tutun. Ne yazık ki darboğazı ortadan kaldırmanız mümkün görünmüyor. Bütçe oluşturduğunuzda gerekli donanımlar için yeni konu açarsınız. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  19. Furkan Karagülle

Tüm bilgisayar parçalarını tek tek yenilediğim halde bulamadığım FPS drop sorunu

Bu tarz sorunlar ya depolamadan ya da sürücüden kaynaklanır genelde.
Geri