Arama sonuçları: *

1. F

Bilgisayarımda takılmalar oluyor.

anakartın sağlıklı olup olmadığını nereden anlayacağım
  2. F

afterburnerdan işlemci sıcaklığını kontrol ediyorum yük altında kışın 60 küsür yazları sıcak havada max 80 dereceyi görmüştü
  3. F

ekran kartı driverini de sıfırlamayı denedim ama yine aynı oluyor çözülmüyor sorun
  4. F

sayın moderatörüm hepsini denedim önce chipseti güncelleyip sonra biosu güncelledim bir çok kez format attım disk değiştirdim ramın cryistal diskten disklerin sağlıklarına baktım sadece tek bir şey şüphelendiriyor görev yöneticisi açarken cpu kullanımı anlık %100 olup sonra düşüyor ama...
  5. F

buyur kardeş 1718835887 kardeş windowsun olduğu diski komple sıfırlıyorum çok kez 1718835966
  6. F

Ryzen 5 3500x Rx 570 4 gb 16 gb ram 3000 mhz xmp açık Kingston 500 gb m2 ssd e sistem kurulu önceden yoktu bir sene önce pes 21 e yama kurarken olmaya başladı birden bire
  7. F

Merhaba bilgisayarımda sürekli video da ki gibi takılmalar oluyor. Geç çalışıyor oyunlar da bir anda 2-3 saniyelik donmalar görüntü donuyor ses geliyor. Her şey güncel bios bile güncel windowsu kaç defa yeniden yükledim hatta disk bile değiştirdim m2 ssd e geçtim bunun nedeni nedir acaba?
  8. F

Bilgisayarım anlık kitleniyor

Bilgisayarım videodaki gibi donmaya başladı önceden de dönüyordu ama bu kadar yoğun değildi m2 alıp sistemi ona kurdum hala düzelmedi bios güncelledim düzelmedi acaba sorun neyden kaynaklı olabilir?
  9. F

merhaba bilgisayarıma böyle şeyler oluyor

fullmark testini başlatmadan önce değil mesela arada bir gidip geliyor bugün bilgisayarı açtım olmaya başladı arada çizgiler oluyordu yeşil yeşil fullmark testiği yaptığım zaman hiç çökme falan olmadı fullmarktayken sıkıntı olmuyor çıkıyorum masa üstünde dolaşırken falan birden gidiyor ?
  10. F

merhaba bilgisayarıma böyle şeyler oluyor

linkteki gibi bilgisayarıma böyle şeyler oluyor konu ile ilgili bilgisi olan yazabilirmi acaba ?
  11. F

merhaba böyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

youtubeye yükleyip link atıcam burdan yükleyemiyorum hata veriyor
  12. F

merhaba böyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba bir sorun yaşıyorum ekranım sürekli gidip geliyor yeşil oluyor sürekli çizikler olmaya başladı bugün ekran karıncalanıyor bir kaç defa siyah olup karıncalanıyor en son yeşil oluyor kendine geliyor...
  13. F

ps 3 kolunda bir sorun yaşıyorum link açıklamada

Merhaba sayın forum üyeleri Bim'den bir ps3 kolu aldım wirelessli falan neyse taktım bilgisayara şöyle bir sorun yaşıyorum üçgene ile l1-l2 kombinasyonlarında falan ses açma kapa alt-tab kombinasyonunu falan yapıyor anlamadığım şekilde R1 de falan ps3 ekran klavyesini açıyor bilgisayarda nasıl...
  14. F

laptop cd roomu masaüstüne takmak ?

çalışacağını düşünüyorum ama işlemi daha önce yapmadığım için bide şey yani şimdi o cd room mecburi dışarı çıkarak sata kablosunu dışarı çıkartırken anakartta deyip bozma çizme riski falanda olabilir bildiğim kadarıyla usb dönüştürücü alıp denesem olurmu acaba
  15. F

laptop cd roomu masaüstüne takmak ?

Merhabalar Beni 6 ay öncesinden bilgisayar sorularımda vs tanıyanlar vardır belkide yoktur bilmiyorum bana şimdi cd-room lazım oldu internetten baktığımdada kalitelisi 200-300 tl bandında yanlışsam düzeltin şimdi bende bir hp birde dell marka laptoplar var bu laptopların cd roomlarını masaüstü...
  16. F

internet ile ilgili bir sorunum var yardım edermisiniz

usta bi cevap vereydiniz hani ?
  17. F

internet ile ilgili bir sorunum var yardım edermisiniz

merhabalar abiler ablalar dün internetimde kopma sıkıntısı yaşıyordum ttneti aradığım zaman şuanda sistemlerimizde güncelleme var bir şey yapamıyoruz dediler bende modeme hardreset attım hardresetten sonra kopma sorunum düzeldi ama şimdide hız sıkıntısı yaşamaya başladım ttneti aradığım zaman...
  18. F

bir yardımcı olabiliecek varmı acil

serial number not aplicable yazıyor 1600895331 kimse yokmu ? 1600895702 tamam gerek kalmadı telefondan usb aracılığıyla internet paylaşıp aygıt yöneticisinden online driver aratıyorum teşekkürler yinede 1600895932 yada gerek kalmış olabilir bulunamadı diye hata verdi :D
  19. F

bir yardımcı olabiliecek varmı acil

laptoplardada böyle bir durum oluyormu format attığım pc laptop çünkü 1600894581 exper hocam
Top Bottom