Arama sonuçları: *

1. G

Out of range hatası lütfen yardım edin

Kardeşim bilgisayardayken ekrani temizlemek için monitörü kapatmış ve Out of range hatası gelmiş 2 gündür uğraşıyorum ama çözemedim ekran kartını çıkardım temizledim geri taktım pc açılıyo ama ekran gelmiyo sadece bios a girebiliyorum out of range yaziyo ekranda sonra HDMI kablosuyla deneyim...
  2. G

Çözüldü✓ İşlemci fanını nasıl takıcam

tamam teşekkürler o plakanın düştüğünü fark etmemiştim fanının vidalarının gireceği bir yer yoktu hallettim sağolun
  3. G

Çözüldü✓ İşlemci fanını nasıl takıcam

Fotoğrafını yükleyemedim ama ana kartım B450M S2H işlemcinin etrafında 4 tane delik var işlemci fanının vidalarını oraya getirmem lazım değil mi ? birde vidaları sıkıyorum ama hiçbir işe yaramıyor sanki vidalar boşa dönüyo gibi
  4. G

GTX 1660S Düşük FPS Sorunu

aynı sorun bende de var 1628515417 biostan ramlerin mhz ini yükseltmek için açtım evet
  5. G

Sürekli FPS drop yiyorum

geçen gün baktığımda 42 dereceydi
  6. G

Sürekli FPS drop yiyorum

124 GB boş yer var
  7. G

Sürekli FPS drop yiyorum

Tamam ram yetmiyo olabilir ama arkadaşlarımın ramlari de 8 GB iken sadece benim drop yemem mantıklı mı
  8. G

Sürekli FPS drop yiyorum

Oyun başından olmuyo bu drop oyunu oynarken arada sırada oluyo mesela valorantta 180 FPS alırken bir anda 50-60 a düşüyo ve oyun 2-3 saniye gidiyo ve o sırada karakter kendi kendine hareket ediyo
  9. G

Sürekli FPS drop yiyorum

Şimdi arkadaşlarımda da 8 GB var ve onların ramleri 3000 MHz benimki 3200 MHz onlar drop yemiyo ama ben yiyorum ?
  10. G

Sürekli FPS drop yiyorum

evet ayarlamıştım pc yi kurarken
  11. G

Sürekli FPS drop yiyorum

3200 mhz ramler
  12. G

Sürekli FPS drop yiyorum

1 yıl oldu alalı düşmüş baya ama 55 sonuçta ölmüş değil ama süreklii drop yiyorum 1627751596 biosum güncel değil onun etkisi olur mu ?
  13. G

Sürekli FPS drop yiyorum

1627748980 arkadaşlarımda da 8 var ama drop yemiyolar ?
  14. G

Sürekli FPS drop yiyorum

Her oyunda sürekli fps drop yiyorum mesela BF1 de 100 fps alıyosam bir anda 20 ye düşüyo ve oyun 2-3 saniye gidiyo aynısı Valorant vb. oyunlarda da oluyo nedeni ne olabilir ? Ekran kartım GTX 1660 super işlemcim Ryzen 5 1600 AF SSD sandisk plus 480 GB Ram 4-4 8 GB
  15. G

Ekran kartım ve İşlemcim çok az kullanıyo

Öncelikle ekran kartım 1660s işlemcim r5 1600 af. GTA V oynarken (Ultra grafiklerde) ekran kartım %40-%50 arası kullanılıyor işlemcim de %20-%30 arası kullanılıyor genel olarak ve bu yüzden FPS im düşüyor. Ekran kartı ve işlemciyi nasıl daha fazla kullanmasını sağlayabilirim ?
  16. G

Oyunda Sürekli takılıyo

Başka hiçbir oyunda böyle bir şey olmuyo
  17. G

Oyunda Sürekli takılıyo

Arkadaşlarımda da oluyo 1611682031 Ve FPS drop da yemiyorum
  18. G

Oyunda Sürekli takılıyo

Valorant oynuyorum 200 fps lerde geziyor FPS ama sürekli oyun takılıyo 5 saniye falan donuyo ekran. Bu oyunla mı alakalı yoksa PC de mi sorun var
Top Bottom