Arama sonuçları: *

1. Gelewera

Ekran kartı değiştikten sonra 2. monitör sorunları

Evet. Eski, yeni her sürücüde aynı. Ekran kartı, chipset vs her şey güncel. Benimde tahminim Ekran kartı - monitör port farkı
  2. Gelewera

Ekran kartı değiştikten sonra 2. monitör sorunları

Merhaba. RX580 8GB Nitro+'tan XFX'in RX 6800XT modeline geçtim. Geçtikten sonra bilgisayarımı açınca 2. ekranım bilgisayar ile birlikte açılmamaya ve hoparlörlerden ses vermemeye başladı. Sorun ekran kartında mı yoksa Hdmi kabloda mı bir türlü çözemedim. Farklı 3 kablo ile dendim ama hala aynı...
  3. Gelewera

Mavi Ekran Sonrası PC de oluşan sorunlar.

Emülatör indirirken 2 defa sebepsiz şekilde mavi ekran yedim ( hata kodunu unuttum :/ ) Mavi ekrandan sonra kimi Web sitelerine girmemeye başladı, bilgisayar yüklü olan bir çok uygulamanın ikon görselleri yok oldu. Şu anlık bu hataları almaktayım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların...
  4. Gelewera

AMD Smart Access Memory açınca pc donuyor

denedim ancak hala aynı. Sanki anakarttan kaynaklı bir problem var gibi
  5. Gelewera

tamamdır deniyeceğim
  6. Gelewera

evet açık
  7. Gelewera

Bir arkadaşım söyledi. Bende yapılmıyor diye biliyorum, BIOS update ile yapabildiğiniz söyledi ama ben yaptığımda sorunlarla karşılaştım
  8. Gelewera

GPU: RX6800XT CPU: R5 5600X ANAKART: MSI B450M BAZOOKA Bu sistemde SAM açınca sistem donuyor ve kasmalar artıyor. Tam tersine performansın iyileşmesi gerekirken neden bu tarz sorunlar yaşıyorum ? Bu sistem hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  9. Gelewera

Millenicom İnternet Sorunu

pc yi açıp hiç bir şey yapmadan durunca böyle oluyor, sanırım güzel bir virüs yedim...
  10. Gelewera

evet güncel
  11. Gelewera

Hızlar normal ancak linke tıklayıp sayfanın açılması 2-3 dakika sürdü... 1663624418 Keza twitter ya da bir sayfayı açmayı çalıştığımda çok uzun sürüyor ya da zaman aşımı alıyorum
  12. Gelewera

2 gündür internetim çok kötü, görev yöneticisinden baktım ve değerler çok çok düşük. Sebebi nedir ?
  13. Gelewera

Format sonrası yapılması gereken işlemler nelerdir?

Hayır kullanmadım ancak emin değilim. Öğrenme şansım var mı ?
  14. Gelewera

Tam olarak ne işe yarıyor ?
  15. Gelewera

Selamlar dostlar. Windows 10 format sonrası kesinlikle yapılması gereken şeyler nelerdir? Formatı şimdi bitirdim ancak eksik şeylerin veya kesinlikle nelerin yüklenmesi gerektiği hakkında bir fikrim yok. Var mı bilgisi olan?
  16. Gelewera

Yeni aldığım bilgisayarımda sorunlar bitmek bilmiyor :(

Windows 10'u baştan ve orjinal şekilde kuracağım, bunu için bir tavsiyeniz var mı ? 1000 küsür tl'ye de almak istemiyorum aslında.
  17. Gelewera

İlk geldiğinde deneme sürümü mevcuttu. Windows'u etkinleştiri kaldırarak çözdüm sorunu ancak başka sorunlara sebep oldu galiba. 1621854597 Teşekkürler öneri için
  18. Gelewera

Yaklaşık 20K ya dizdiğim sistemimde sorunlar bitmek bilmiyor. Oyunlarda her şey düzgün giderken masaüstü veya diğer uygulamalarda sorunlar yaşıyorum. Diyelim Valoranta girdim ve alt+tab attım görev çubuğunda ki tüm sekmeler siyah oldu. Yayın yapmak için OBS açıyorum sürekli sekmeyi alta atıyor...
  19. Gelewera

Monster Laptop Wifi'si berbat çalışıyor

Yanında gönderdikleri usb'den indirdi kardeşim. Bana yüklediğini söyledi ama internetten hiç bir indirme yapmamış
  20. Gelewera

Monster Laptop Wifi'si berbat çalışıyor

100 Mbps Down / 15 Mpbs Upload ile arada 1 duvar ve 5-10 metre uzaklık var ve internet sürekli kesiliyor, oyunlar ping çok çok fazla. Bu laptopta bulunan Wifi çipi ile mi alakalı yoksa başka bir şey mi ? Kullanan var mı veya böyle bir sorunla karşılaşan. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir...
Top Bottom