Arama sonuçları: *

1. Genesyss

Oyundayken PC yeniden başladı

Bf1 de de oldu direk oyuna bastığımda restart attı
  2. Genesyss

ama mesela battlefield 1 de olmuyor
  3. Genesyss

Hocam şöyle fps düşüşleri başladığı an oyunu kapatsam bile bu sefer ana menü kasmaya başlıyor Spotify den açtığım şarkılar bile kasmaya başlıyor
  4. Genesyss

Merhaba arkadaşlar bu olay bilgisayarımı topladığım 2024 şubattan beri 2. kere oldu oyun oynarken ilk olarak FPS 90 sa 30'a düşmeye başlıyor bir süre sonra sistem yeniden başlıyor PSU Corsair CV650. cpu r3 3100 gpu gtx1660 super
  5. Genesyss

Çözüldü✓ PC DEN GELEN COK GARİP SES(VİDEOLU)

Teşekkür ederim
  6. Genesyss

hocam cözdüm sorunu sorun egzoz fandaymış fanı söküp mi makına yağı döktüm arka kısmından ve sorun çözüldü
  7. Genesyss

Hocam elektrikli süpürge ile tozları çeksem nasıl olur yakında hiç kompresör cü yok
  8. Genesyss

Saç kurutma makinesi kullansam olurmu hocam ama soğuk hava modu yok
  9. Genesyss

Arkadaşlar bugün ilk defa başıma geldi PC'den böyle bir ses geliyor ben ekran kartından geldiğini düşünüyorum kart bayağı kirli ondan olabilir mi acaba çözümü nedir
  10. Genesyss

Oyun oynarken sistem Restart atıyor

Ram ler 0 hocam 1 haftalık 1710945251 R3 3100 16 GB ram MSI aero ıtx GTX 1660 süper MSI A320m a pro 1710946272 İşlemci ve ekran kartı 15dk lık test sonucunda kaç derece olmalı
  11. Genesyss

Oyun oynarken sistem Restart atıyor

Arkadaşlar selam bugün ilk defa başıma geldi Detroit Become Human oynarken sistem bir süre oyundan sonra restart atıyor bir tek bu oyunda başıma geldi sorunun Power Supply olabileceğini okudum ama hak veremedim Power kaliteli bir ürün Corsair CV650.
Top Bottom