Arama sonuçları: *

1. Gocer

ryzen 5 1600 yüksek mhz sorunu

Burası normal bi teknoloji forumu profesyonel kişilerden teknik destek almıyorsun unutma.
  2. Gocer

Yine bir bilgisayarcı kazığı

Bilgisayarcıların çoğu güzel parça kullanmak yerine hangi parçadan daha fazla para kazanırım diye düşünüyor
  3. Gocer

Ekran Kartı Fanı dönmüyor

Benim fanlar ekran kartı 50 dereceyi geçtiği zaman çalışmaya başlıyor sendede ekran kartı soğukken biri çalışiyor olabilir
  4. Gocer

Ryzen 3 1200af gtx1050 ti valorant fps

100-120 civarı alıyor
  5. Gocer

Bilgisayar hata veriyor !

anakart a320m bıosta bulamadım öyle bir ayar neyi default yapmam lazım yapınca düzelirmi sana bıos un ss ini atıyım yardımcı olurmusun
  6. Gocer

Bilgisayar hata veriyor !

Yeni işlemci aldım taktım oyunlarda system eror diyor oyunu kapatıyor nedeni anlamış değilim herzaman olmuyor bazen oluyor sorunu nasıl çözebilirim ? sıcaklık değerlerimi kontrol ettim oyunlarda sistem yükte ekran kartı 75 dereceyi geçmiyor işlemcimde 70 seviyelerinde oluyor 75 i geçmiyor
  7. Gocer

Kasamdan ara sıra gelen saçma ses.

kanka psu fanı yerinden gevşemiştir sen vuruncada tam yerine oturuyor olabilir tahminimce vatana götürmen en mantıklısı garantisi varsa tamir yerine değişim yapabilirler
  8. Gocer

Uyurken pc yi açık bıraksam ne olur

Parçalara zarar gelmez fakat gece odanı baya sıcak yapabilir
  9. Gocer

Valorant FPS'im 300 lerde fakat oyunum kasıyor

bende 160 civarı alıyorum valorantta arkada dc google açıkken ram kullanımım 7 gb ı geçiyor anlık takılma bendede oluyor. sadece valorant açıkken sıkıntı yok ram kulanımınıza bakmanızı öneririm
  10. Gocer

Hangi Güç Ayarını Önerirsiniz?

sen bu konuyu açana kadar dengelide düşük pil tüketiminde kullanıyomuşum bakalım şimdi yüksek performans a aldım bi değişiklik olucak mı acaba
  11. Gocer

SİZCE KIŞ HARİKASI PHANTOM ALINIR MI ? VALORANT

sadece sizinde görüşlerini almak istedim mesela sen ilerde araba alırken illaki ustaya veya işi anlıyana sorarsın araba güzelmi alırmı diye öyle düşün
  12. Gocer

sence desen güzelmi bu desenin sevenide var sevmeyenide çok arada kaldım
  13. Gocer

siz bu deseni beğeniyormusunuz %38 indirim ile 790 vp ye gelmiş sizce alınır mı ?
  14. Gocer

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

evet videolarında filan çok iyi kulaklık diyolardı bozulmadan önce 15 gün bende memlun kalmıştım büyük ihtimal benim kulaklık arızalıydı
  15. Gocer

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Rampage snr7 mesh plus modeli vardı aldiktan 15 gün sonra sol taraf bozuldu tamire gitti gene bozuldu o ürünü aldigima cok pisman olmustum
  16. Gocer

Bilgisayarım açılırken hata veriyor ve geç açılıyor !!! YARDIM

hemen deniyorum sonuçu yazarım.
  17. Gocer

Bilgisayarım açılırken hata veriyor ve geç açılıyor !!! YARDIM

beyler bilgisayarımda ssd var normalde 20-25 saniye gibi bir sürede bilgisayarım açılıyordu. fakat 2 gündür açılırken yazılar çıkıyor ve 2 dakika gibi bir sürede açılıyor başına gelen bi fikiri olan veya çözümü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. bilgisayarın açma tuşuna bastığım zaman...
  18. Gocer

Sistemime göre fikrimce fazla düşük fps alıyorum sebebini saptayamadım

Rx 570 r3 2200g 8 gb ram ile valorantta yüksek ayarlarda 110 fps aliyorum senin bilgisayarda bi sorun oldugu belli fakat nedenini cözemedim
  19. Gocer

rx 570 armor 4gb model ısınma sorunu ? ...

bendeki de aynısı bu ekran kartını kullanıyorum oc lu
  20. Gocer

rx 570 armor 4gb model ısınma sorunu ? ...

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx570-gaming-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html sendeki de bumu ?
Top Bottom