Arama sonuçları: *

1. G

Need For Speed Heat Takılma Sorunu

Daha çok işlemciye yük bindiriyordu sanırım. Ayrıca %100'ü değiştirmiyor. Afmf açıp ayarlar ultradayken çözünürlüğü %200 e çekip oyna derseniz, %80 lere iniyor falan ama droplu 65fps ile oynuyorsunuz. 9920mb vram yiyor o haliyle. Denendi onaylandı gerçek ama tavsiyem değildir. Normal oynayın...
  2. G

Need For Speed Heat Takılma Sorunu

Aynen öyle. Bende takılma falan yok ama işlemci hep %100 yükte ve 98 derece 💀 12400F stok fan 1725992089 Oyun yeni çıkan unbounddan daha iyi. Sadece bu ikiside optimize özürlüsü
  3. G

işlemci oyunlarda tamamını kullanıyor

Dediklerimi uyguladınız mı?
  4. G

işlemci oyunlarda tamamını kullanıyor

Ayarlarınız düşüktür Dlss falan açmışsınızdır normal. Ayarı yükseltin grafikleri yani ve dlss açıksa kapatın. Veya daha az işlemci yoran versiyonu seçin. Performansta oynuyorsan dengeliye, dengeli ise kaliteliye al. Yine pek değişmezse kapa. Bu ara sistemi ne zaman aldınız? Sırf 3050 yi gördüm...
  5. G

RTX 4070 Ryzen 5 7600 sistem de Valorant düşük FPS

Drop sorunları demek hmm ilginç. Neyse h.o. hocam. Baska yollari da deneyin belki düzelir.
  6. G

RTX 4070 Ryzen 5 7600 sistem de Valorant düşük FPS

7700XT den 4070'e geçme sebebiniz neydi?
  7. G

Çözüldü✓ AMD Rx 7600XT çökme sorunu

Bende sorunsuz kullanıyorum. Islemci 12400f ramler gskill 2x8gb 3200mhz anakart h610m-k psu 650w mis gibi kullaniyorum ssd de crucial 1tb p3 plus modeli. 1725470870 Hazır sistem almıştım alali 1 sene olcak iste. 23k ya gelmişti. 4060 lar vb vardı 6700 aldim dogru secim yaptım mutluyum...
  8. G

Agaaaa xfx swft rx6700 mü var sende yoksaaa bendeki ile ayni :DD 1725470045 12gb lik olsa tam 2k olur ama en azından 2k da ultra ayarlarda 70-75fps oynatabiliyor.
  9. G

Patatese hakaret demek he. Gayette mutluyum zaten şurda ömrü kısık bitmekte olan 8gb lik nvidiam yok. 10gb lik 2k ya uygun kartım var.
  10. G

Rx6700 kullanıyorum 1 senedir, 2.5 yıl öncde de rx580 kullandım hiç ama hiç sorun yaşamadım. Ayrıca rx6700 3060ti dan daha iyiydi. Ben 6700 pc alırken piyasada 4060 lar 3060ti lar doluydu. Niyr 6700 aldım? Oyunlarda daha güçlü Vram avantajı Saf kas gücü avantajı 7000 serisi kadar destekleniyor...
  11. G

Yaşadığım sorun işlemci darboğazı mı?

Aysr değiştirin hocam o zaman yani tek önerebileceğim şey o.
  12. G

Deneyin bakalım
  13. G

1-CS optimizasyonu hala kötü 2- o işlemci ve ekran kartı gayet uyumlu darboğaz olmaz yani. 3- Düşük ayarlara aldım diyorsun gpu kullanımı tabi düşüp işlemciye abanır oyun. Buna bağlı olarak işlemci biraz daha fazla ısınır ve gpu daha stabil kalır ısı konusunda yada 1-3 derece serinler. 4- CS 2...
  14. G

Pc Dargibaz yaaparmı?

her şey yeter. Sistemi aldın mı? Hazır mı kendin mi topladın? Almadıysan bütçe belirt sana kompanentleri yazalım model model.
  15. G

yeni bilgisayarda bir süre sonra darboğaz oluyor

Hangi oyun? Ve neden format attınız? Sürücüleri kurdunuz mu hepsini?
  16. G

Pc almam istiyorum yazdigim parcalar birbiriyle uyumlumudur alınabilir mi

R5 = Ryzen 5 R7 = Ryzen 7 Kısaltmalar. R5 5600 ve R7 7800X3D mesela örnek
  17. G

Tamam güzel nice. İşlemci r5 5600. 55600 yazmissin
  18. G

Yok olmaz. Ayarladigimiz gibi olursa problem çıkmaz. Şimdi biz ne alıyoruz (yani sen) bi yazar misin buraya? Son kez kontrol edelim sonra ekleme yapılacaksa duzeltme yapılacaksa yaparız.
  19. G

Kasa ve psu kalabilir ikiside msi bi sorun olmaz. Ama bence FSP psu alabilirsin. Baya kalitelidir. Tüm psuları o herifler satıyor dersem doğru olur :D
  20. G

Bence de öyle yap. Olmazsa eğer dediğm şekilde attığım sistemi alabilirsin. Dursun benimki kenarda nolur nolmaz. Sende senin sistemde anakartı msi b550 a pro Asus B550m-k ikisinden birini al seç Ekran kartı içinde rx7600 seçebilirsin. Veya 4060 kalabilir.
Top Bottom