Arama sonuçları: *

1. G

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

git dükkana pc nin başında bekle e
  2. G

PC DE DRAM VE CPU IŞIĞI YANIYOR SİSTEMİM GEÇ AÇILIYOR

Ryzen 5 7500 F işlemci MSI 620 M-E Anakart DDR 5 Twinmos 16 gb 1x ram RX 6600 EKRAN KARTI Samsung 990 PRO M2 SSD
  3. G

PC DE DRAM VE CPU IŞIĞI YANIYOR SİSTEMİM GEÇ AÇILIYOR

Arkadaşlar bilgisayarda CPU VE RAM ışığı yanıyor sistemim geç açılıyor ne yapmam lazım
  4. G

KULE TİPİ SOĞUTMAMI DOĞRU TAKTIM MI ?

Hocam yönünü değiştirsem sıcaklık değerlerinde fark olur mu baya
  5. G

KULE TİPİ SOĞUTMAMI DOĞRU TAKTIM MI ?

Arkadaşlar merhabalar ryzen 5 7500 F işlemciye sahibim kule tipi daha önce kullanmadığım için fazla bilgim yok. Kule tipini doğru yönde takmış mıyım bazı arkadaşlar Ram tarafına bakması lazım diyor fan tarafı bazı arkadaşlar egzoz fanına doğru bakması lazım diyor arada kaldım yardımcı olur...
  6. G

BİLGİSAYARIM HARDDİSKİ GÖRMÜYOR

Hocam bende o hiç çıkmıyor işte sıkıntı orada
  7. G

Harddiski gormuyor hocam SSD de bir problem yok
  8. G

Hocam sata kablosunu 3-4 tane yere sök tak yaptım hiç bir şekilde gelmiyor
  9. G

Arkadaşlar merhabalar Bilgisayarım harddiskimi görmüyor önceden gören harddiski şimdi görmüyor
  10. G

valoranta girince pc kendiliğinden kapanıyor

Hocam güç kaynağı nedir güç kaynağı yetersiz olabilir belki
  11. G

valoranta girince pc kendiliğinden kapanıyor

Oyunla ilgili bir sıkıntı olabilir sil yükle yaptın mı
  12. G

BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR TOPLATILIR MI

Hocam fanlar çalışmıyordu güç verdiğimde kasaya
  13. G

Hocam yarın bilgisayarın başında bekleyeceğim adam montaj yaparken
  14. G

Hocam kule tipi soğutucuyu taktım ama bu parça olmadan ? 1721420959 Fanı da çalışıyordu
  15. G

Hocam zaten yarın yanına gideceğim yanımda toplayacak bilgisayarcıyı hiç bilmiyorum vallahi ama Google da dükkan yorumlarına baktım herkes memnun kalmış puanları yüksek verilmiş dükkanın 1721420624 Hocam bide şu parça ne işe yarıyor bu bilgisayar için önemli bir parça mı ? 1721420661 Kasadan...
  16. G

Hocam olaki bilgisayarci benim parcami degistirdi diyelim ben onun degisik parca olduğunu nereden anlayabilirim şimdi zaten elimdeki anakartin marka modelini Ramin modelini ekran kartin modelini fanlarin marka modelini psu nun marka modelini biliyorum fakat ayni marka model ramın 2. Elini koydu...
  17. G

Hocam bunda kablo yok jdhddhdhhx 1721419856 Hocam yarın inşallah böyle bir kasa alırım :)
  18. G

Hocam ben hâli hazırda zaten toplamasını her şeyini yapmıştım anakart üstüne kasaya da taktım görüntü bile geliyordu bir tek 3 RGB FAN ve egzoz fanları çalışmıyordu onların bir kaç bağlantısını da yaptım yine çalışmıyordu bugün dedim işte bir bilgisayarcıya götüreyim bilgisayarcı aynen şunu dedi...
  19. G

1000 tl dedi hocam 1721418716 Hocam ben bilgisayarcıya böyle bir olay başıma gelirse dava açsam kazanır mıyım ki ?
  20. G

Hocam bence tartışmak yerine daha düzgün konuşarak anlaşabilirsiniz ya alt tarafı bir içimde şüphe oldu yani doğrusu ve eskiden böyle duyumlar karşıma geliyordu işte bilgisayarcılar elinde olan 2. El parçalar ile 0 kendi ürününü felan değiştiriyor gibisinden bende bu duyumları duyunca içime...
Top Bottom