Arama sonuçları: *

1. H

Cha -fan 2 gözükmüyor

Cha fan 2 portuna fan takıyorum kontrolcüyle beraber gözükmüyor neden acaba ?
  2. H

Psu ses sorunu yardım

Söktüm baktım ses fandan geliyor
  3. H

Psu ses sorunu yardım

Psu fanı sesli çalışıyordu yeni almıştım PC’yi garantiyle uğraşmak istemedim yeni fan aldım değiştirdim Buda sesli çalışıyor ne yapacağım sessiz fan önerisi olan var mı 2 pinli psu kablosu
  4. H

Değerler normalken pc oyunda resetliyor

https://www.gaming.gen.tr/urun/736119/pc-hocasi-gg15-amd-ryzen-7-9700x-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Merhaba arkadaşlar pc hocasının paylaştığı bu kasayı aldım özelleştirme olarak sıvı soğutma 240m cooler masterliquid v2 koydum kasayıda bitfenix...
  5. H

Occt testi bu değerler normal mi ?

Sıvı soğutma cooler masterliquid v2 240m
  6. H

3 pinli fanı 2 pinli psu fanı yerine kullanabilirmiyim ?

Arkadaşlar psu fanım çok ses yapıyor ama 2 pinli bulunmuyor bulunsada nedense pahalı 3 pinli fan alıp 2 pine taksam sorun olur mu 1 tane giriş boşta kalırsa ?
  7. H

120m fan psu fanına olur mu ?

herhangi bir 120m fan psu fanına olur mu 2 pinli çoğaltıcıyla
  8. H

Psu fanı satılıyor mu ?

Psu fanı ses yapıyor cızırtılı tekli satılıyor mu acaba psu fanı nerden bulabilirim ?
  9. H

oyunda aniden durma acil

Oyunlarda özellikle battlefieldde aniden tuşa basmama rağmen adam duruyor yürümüyor tekrardan basmam gerekiyor nedeni ne olabilir
  10. H

Sistemim darboğaz yapar mı?

şuanda işlemci 3.60 ghz çalışıyor düşük mü ?
  11. H

Sistemim darboğaz yapar mı?

Ekran kartı : Sapphire pulse rx 5600 xt İşlemci : amd ryzen 5 2600x six-core processor 3.60 ghz Ram: Adata xpg spectrix d41 8 gb 3000mhz ddr4 ram iki tane var toplamda 16 gb psu: Kasanın içinde gözükmüyor markasını unuttum 450 w Anakart : Asus b450m-a II
Geri