Arama sonuçları: *

1. Hüsnü Çoban

RTX 2080S oyun ve uygulama açınca kapanması

İkinci el Gigabyte RTX 2080 super ekran kartlı bir sistemim var. Oyunlara ve çizim programlarına girince kapanıyor ve fanlar turbo moduna geçiyor, monitör sinyal yok deyip kapanıyor. Macun yeniledim, temizledim, MSI Afterburner'dan fanları boştayken bile %60-70 seviyelerine çektim ancak sorunu...
  2. Hüsnü Çoban

Oyuna girince bilgisayarım kapanıyor

Aldığım kişiye yazdım. Bana afterburnerdan fan ayarı yaptığını, yapmadan onda da kapandığını söyledi. Böyle bir şey diğer kartlarda olmuyor ve hepsi tak çalıştır yaptığında otomatik olarak sıcaklığa göre dönmüyor mu? Ayrıca artık ne anakarttan ne de ekran kartından görüntü alamıyorum. Turbo...
  3. Hüsnü Çoban

Elimde başka bir psu yok, alabileceğim tanıdığım da yok.
  4. Hüsnü Çoban

Ama fanlar hiç dönmezken bir anda neden öyle yapıyor ki? Sıcaklık dediğin bir anda yükselmiyor. Termal macununu yenilemek için açmıştım kartı kalın sürdüysem kapanma yapabilir mi? Hiçbir şey yapmadım. Aldığım kişi de OC yapmamış hiç.
  5. Hüsnü Çoban

Gigabyte Windforce 2080 Super ve R5 3600'lü ikinci el bir sistem aldım. Tüm sürücüler güncel. Oyuna girdiğimde ekran kapanıyor ve ekran kartı ile işlemci fanı son hız dönmeye başlıyor. Ben fişi çekene kadar ya da psu düğmesini kapatana kadar da hiçbir şey çalışmıyor. Oyunlarda da ana menülerde...
Top Bottom