Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Yeni PC aldım 1 Gün oldu çok ısınıyor

i9 14900 zaten normalde de çok güç tüketip çok ısınan bir işlemci. Intel maalesef işlemcilerini geliştiremiyor yıllardır. Sadece saat hızlarını arttırıp yolluyorlar, o yüzden bu şekilde. Bu yaz havalarında çok normal bu sıcaklık. İyi bir sıvı soğutma alırsan bir nebze düşürür sıcaklıkları.
  2. Hakan06

arkadaşlar virüs mü bu

Normalde bir şey olmaz ama torrent üzerinden indirdiğin dosyalara dikkat et.
  3. Hakan06

arkadaşlar virüs mü bu

uTorrent indirmişsin. Ondan hata veriyor. Kaldır komple.
  4. Hakan06

Eski SSD to Yeni SSD Hakkında Sorum Var

Windowsla alakası yok durumun. Bir etkisi olmaz.
  5. Hakan06

Eski SSD to Yeni SSD Hakkında Sorum Var

İki ssdyi de aynı anda bağla. Steamı aç aktarmak istediğin SSD için steam üzerinden "steam dosyası oluştur". Sonra kütüphaneden CS2'yi bul. Sağ tık Ayarlara gel. Oyun yükleme konumu taşı seçeneğine bas. Taşımak istediğin yeri seç.
  6. Hakan06

Ekran kartı tavsiyeniz var mı ?

Bütçe ne kadar?
  7. Hakan06

bilgisayara format atarsam windows key kaybolur mu

Oem keyse kaybolmaz.
  8. Hakan06

ayni anda 2 3 oyun oynamak pc ye zarar verirmi

Kaldırmaz o kadar şeyi bu bilgisayar. Oynasan bile kasa kasa düşük FPS'lerde oynarsın. Parçalara da zarar gelmez kolay kolay.
  9. Hakan06

Detroit: Become Human (VK_ERROR_DEVICE_LOST) hatası

Adam sana dememiş. Ortaya sitem etmiş. Yanlış anlaşılma var ortada sakin :ROFLMAO:
  10. Hakan06

Pc kendini resetliyor.

Aynı sorunu yaşıyordum. Format atınca geçti.
  11. Hakan06

Windows 11 Oyunlarda FPS drop sorunu.

1660ti
  12. Hakan06

Windows 11 Oyunlarda FPS drop sorunu.

Windows 11e geçtiğimden beri CSGO, Valorant ,GTA5..... vb. hemen hemen her oyunda fps drop sorunu yaşıyorum. FPS 200den bir anda 50 60 oluor. Sonra tekrar düzeliyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim fikri olan var mı?
  13. Hakan06

dualshock 4 bağlanmama sorunu

Eşleşme modunu açıp mı denediniz yoksa sadece PS tuşuna basıp mı eşleştirmeye çalıştınız?
  14. Hakan06

2. el pc nekadara satılır

Bu kazıktan da öte gibi geçmiş olsun.
  15. Hakan06

2. el pc nekadara satılır

O kadar eder mi ya? 2.nesil intel var üstünde sonuçta. 1.5 belki de 2k olmaz bence.
  16. Hakan06

Windows11 silinmeyen Klasör.

Düzenleme: geri başladı. bu seferde böyle olmaya başladı sildikçe bişeyler ekleniyor. Dosyaların hepsi boş ve 0 byte
  17. Hakan06

İşe yaramadı. Sistemi yeniden başlatırken sil seçeneği çıktı onu işaretledim. Yine işe yaramadı. 1685553772 REVO UNINSTALLER ile çözdüm sorunu. Bu klasörü kalıcı olark sil dedim. Klasör kayboldu ama yerine 4 tane "WindowZZZZZZZZZZ" klasörü oluştu onlarıda program ile tek tek sildim düzeldi.
  18. Hakan06

Merhaba. Windows 11 kurdum cihazıma ve Windows.old klasörünü sildim. İçindeki her şey sorunsuzca silinde ancak. 3 klasör kaldı program files vb. ve bu klasörler boş. Bu klasörü silmeye çalıştığımda tepki vermiyor. Bilgisayarı resetledim gene orda. Klasörü masaüstüne falan istedim gibi...
  19. Hakan06

Mavi Ekran RAM Frekansı Arttırınca PC Kapanıyor

2933 MHZ ayarını dener misin sadece
  20. Hakan06

Bilgisayar kendiliğinden kapanıyor. PSU resetleyince açılıyor.

Kablo küçük geliyordan kastınızı anlayamadım. Sistemi 3-4 senedir kullanıyorum. Yeni değil yani sistem.
Top Bottom