Arama sonuçları: *

1. Handle

Beyler yardım ekran gitti

O ayrı bi seviyeymiş ya lwlcmwlödlösl
  2. Handle

Aga ben nasıl bir salağım ya yanlışlıkla parlaklığı sıfıra çekmişim kendi kendime görmeden PC de hayal gücümle şuraya bassam şunu açsam kapasam diyorum neyse sağolasın reis
  3. Handle

Aga bu ekran yansıtma şeyi varya ondan galiba yanlışlıkla basmış olabilirim en son şarjı bitti ama şarja taktım geri ışıklar yandı her şey normal gözüküyor ama ekran yok nasıl açarız 1734203336 Yok mu bilgili bir bey aga ekran gitti acil lazım
  4. Handle

Yazı fontunun adını nasıl bulabilirim ?

Elimde bir belge var ve buna ekleme yapabilmem için aynı yazı fontuyla devam etmem gerek hangi font olduğunu nasıl bulabilirim
  5. Handle

Çözüldü✓ galiba virus gibi bir şey yedim

Yerine başka mı kuracaksın hocam yoksa ücretini mi ödeyeceksin
  6. Handle

1 ay ücretsiz için değmez diye düşündüm hocam mantıksız mı bilmiyorum ama yıllık yada tamamen ücretsiz olup bu ayarda bir program var mı
  7. Handle

Bende Kaspersky indiricektim ücretliymiş hocam
  8. Handle

BİLGİSYARIMDAN BU DOSYALARI NASIL SİLERİM

ya ben gidip kısayoldan biyerden sildim galiba adam akıllı kökten silinmiyor ben kılım biraz bişeyi sildim mi tertemiz olucak başka programlar sildiğimde de aynı şey oluyor şu programlar nasıl düzgün siliniyor anlamadım gitti microsoft strore dan indirdiklerim tertemiz siliniyor mesela
  9. Handle

hocam ben bunu klasörlerde bulamadım bi sayfa dosya, şeyden buldum yerel disk c de arama yerine riot yazdım öyle çıktılar hepsi
  10. Handle

PC den riot GAMES i sildim ama artıkları kalmış bunların herhangi birini silmek istediğimde şöyle bir hata alıyorum Öğe bulunamadı artık bu konumda değil (programlar) öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin büyük ihtimalle bunlar sadece kısayolları ama emin değilim çünkü açmak için çift...
  11. Handle

BU UZANTU VİRÜS OLABİLİR Mİ

Kaspersky ücretsizi yok galiba ben kendi sitesine girdim en ucuz pakette bile sadece 1 aylık deneme var ücretsiz yok Bulabilirsen atar mısın Bu bu boşta 8 GB ram in 4.8 ini kullanıyor neden olabilir
  12. Handle

Virüs taraması nasıl yaparım program önerirmisim herkesin kullandığı gğvenli ücretsiz bir program Kaspersky çok iyiymiş ama ücretli galiba
  13. Handle

Knk PC nin adı Lenovo o kodlar Google sekmesinde açılmıştı kapattım ben
  14. Handle

Sildim En üstteki dosya aga bide dosyada benim adım yazıyo Atakan ne alaka anlamadım
  15. Handle

Valorantda kasma donma sorunu

Normal bi kasma stop falan değil oyunun açılışından maça başlangıca kadar sesler her şey robotik bir sesle geliyor görüntüde seslerde donuk donuk geliyor biyerden sonra çöküyor bu öğlen oldu az önce açtım yine olunca oyunu kapattım öğlen cihazı zorladım yüksek grafiklere alıp o yüzden mavi ekran...
  16. Handle

Onlar ney anlatırmısınız bide herkes Kaspersky önerdi ama ücretli eskiden 1 yıl ücretsiz varmış
  17. Handle

Az önce bi sitede cookie gibi bişey onayladım direkt exe dosyası indi Chrome da ben hiç açmadan hem chorome da hemde indirilenlerde sildim biraz takıldım sonra baktım arkada Chrome sayfası açık ama sekme falan yok bazı kodlar yazıyor 2 satır halinde sonra onu da kapattım ordan sonra korktum o...
  18. Handle

Spotify bozuldu (silinemiyor)

Mağazadan silmeye çalış
  19. Handle

Güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmıyor

Ne demek rica ederim sorun tuştamıymış yoksa kablodamı
  20. Handle

Güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmıyor

Tam takılmamış olabilir kontrol et psudanda bütün kablolara bak yerine oturmuştu hepsi
Top Bottom