Arama sonuçları: *

1. Has4nGodEx

CS2 Yüksek FPS Almama Rağmen Akıcı Değil

1080p de 16v16 topluluk sunucusunda değerler böyle. %1 ve %0.1 neden cok düşük ve düşük olması kötü bir şey mi? 1751751374 4xde hocam
  2. Has4nGodEx

hocam cs2 icin yeterli degil mi sizce bu bilgisayar? 1751750360 hx ayarı tam bilmiyorum hocam biraz detaylandırabilir misiniz?
  3. Has4nGodEx

CS2 de yüksek fps almama rağmen anlık akıcılığı gidiyor. Forza Horizon 5’te Ultra ayarlarda 150+ fps alıyorum, hiç bir kasma donma olmuyor. Vsync açıp sabit 144 oynayabiliyorum. Bu sorunu yaşayan bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. (Sıcaklıklar ekran kartı da işlemci de 65i geçmiyor...
  4. Has4nGodEx

Mavi Ekran Son zamanlarda sürekli mavi ekran alıyorum. Minidump paylaştım.

Minidump dosyam: 032022-11062-01.dmp - 1.3 MB Yardım ederseniz sevinirim.
  5. Has4nGodEx

Csgo'da bulanık görüntü

Ekran kartı ayarlarından bunu kapatabilir misiniz? Sorun düzelecektir büyük ihtimalle.
  6. Has4nGodEx

Formattan sonra kasadan gelen ses değişti

Neyin komik olduğunu sanmıyorsun? Adam bir şey söylememiş ki? Sıkıntı olmadan kullanmaya devam edebilirsin.
  7. Has4nGodEx

Mavi Ekran Mavi ekrandan sonra pc kafayı yedi.

Minidump açılmıyor mu? Yoksa bir yerden bir yere taşınmıyor mu? Aldığınız hatanın fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
  8. Has4nGodEx

Video izlerken bilgisayarın donması

Bütün tarayıcılarda aynı sorun mevcut mu?
  9. Has4nGodEx

DESTEK EKIBI ÇÖZEMEDİ YARDİMMMM

Nvidia Geforce Experianceye pek hakim değilim. Ekranı genişlet gibi bir ayar var mı? Örn. AMD Software de böyle; Burda en boy oranını koru yazıyorsa tam panele alabilir misiniz?
  10. Has4nGodEx

DESTEK EKIBI ÇÖZEMEDİ YARDİMMMM

Büyük harflarle yapılan kısaltmalar, harf okunuşuna göre ek alır. "Te de ka" değil "te de ke" olması gereken; "TDK'den" dir. Soruya gelecek olursak masaüstü çözünürlüğünden kaynaklanan bir şey değil. Oyun çözünürlüğü hatayı aldırmış olabilir. Ekran kartınızı öğrenebilir miyim? Yani AMD mi...
  11. Has4nGodEx

RAM'LERİN MHZ'LERİNİ YÜKSELTME

Ramleriniz kaç mhz? Şuan kaç mhz? (Görev Yöneticisi > Performans > Bellek > Hız burada yazar kaç mhz de kullandığın.)
  12. Has4nGodEx

RAM'LERİN MHZ'LERİNİ YÜKSELTME

Dostum XMP açacaksın. 1.35V değerine çıkacak. DDR4 ramler için stabil denecek seviyede. Yakma gibi bir sıkıntı yüksek voltajlarda olur.
  13. Has4nGodEx

6x rtx 2060 ve 1x rtx 2070 mining yaparken pc kapanıyor beli bi saat sonra

Kaç w psu kullanıyorsunuz? Ve modeli nedir?
  14. Has4nGodEx

PC den gelen garip ses

Sesin nerden geldiğini anlayabildin mi? Kesik kesik geliyor. Fana çarpıyor bir şey belli.
  15. Has4nGodEx

SD Kart Okuyucusu Aldım Ancak İşlem Gerçekleştiremiyorum

Okuyucum Flash Bellek şeklinde ve diğer micro sd kartları okuyup yazabiliyor. Sorun Micro SD kartta çok büyük ihtimalle.
  16. Has4nGodEx

SD Kart Okuyucusu Aldım Ancak İşlem Gerçekleştiremiyorum

SD Kart okuyucusu aldım. SD Kartı okuyor. Videolara ve fotoğraflarıma girebiliyorum. Ancak ne içine bir şey atabiliyorum ne de silebiliyorum. Biçimlendiremiyorum da. Bunu nasıl düzeltebilirim? Not: SD Kartta sorun var galiba. Diğer SD kartlarla çalışıyor.
  17. Has4nGodEx

Radeon Software 21.2.3 Sürümünü İndirmeliyim?

Her zaman en güncel sürüm en iyi sürüm değildir. Örneğin bende 5600XT var. Herkes siyah ekran vs. sorunlarıyla uğraşırken ben 9 aydır hiç bir sorun yaşamadım. Çünkü beta veya opsiyonel driverları kullanmıyorum. WHQL imzalı olanları kullanıyorum. Bu linkte driver isimlerinin sağında yazıyor...
  18. Has4nGodEx

EVE HIRSIZ GİRDİ - GÜLE GÜLE PC

Ama pisi alamam. o.O2
  19. Has4nGodEx

EVE HIRSIZ GİRDİ - GÜLE GÜLE PC

AbDulLah aB pİsİM ÇalINdı, bAnA PiSi hEdiYE edER mSin?
Geri