Arama sonuçları: *

1. H

M2 SSD Olmasına rağmen uzun boot süresi

bilgisayarı kapatıp tekrar güç tuşuna basarak açın olmuş olması lazım 1611838910 eğer varsayılan haline geri getirmek istiyorsanız komut dosyası yönetici olarak açıp aşağıdaki yazıyı yazın; chkntfs /d 1611840223 sonuç ne oldu hocam
  2. H

M2 SSD Olmasına rağmen uzun boot süresi

Ben da-4 kullanıyorum, bende daha kötüsü sürekli her açılışta disk tarama ve onarım yapmak istemiyorsam 10 saniye içinde herhangi tuşa basın yazıyordu, dün artık bu duruma bir çözüm olarak: Komut dosyası yönetici olarak açıp aşağıdaki yazıyı yazdım; chkntfs /x C: Sizde diskin ismi neyse ona...
  3. H

Windows 10 format driver sorunu

Driver yedek almak için öncelikle Windows Görev Çubuğu - sağ Tık - Aygıt Yöneticisi girip ünlem işareti olan bir driver olmayıp , driverlerınızın güncel ve stabil olduğundan emin olunuz. Sonrasında Yeni Metin Belgesi açın ve size vereceğim yazıyı @echO OFF md "%USERPROFILE%\Desktop\MyDrivers"...
  4. H

Md2 sisteme windows kurarken yaşadığım sorun

hazırladığın usb uefı gpt olarak hazırladıysan kurulum ekranı çıkması gerekiyor
  5. H

Md2 sisteme windows kurarken yaşadığım sorun

biostan windows uefi modu aktif hale getirmemişsin diyor özetle 1609356387 bios ekranında advanced settings girip ezberimde yok ama biraz bakınırsan ayarlarda windows uefi mod aktif hale getirip sistemi yeniden başlatman gerekli
  6. H

MD-2 sistem kapanıyor sebebi ne?

Chipset yüklemelerini ve bios update yapıp, windows sürümünüzü, driverleri güncelliğini teyit edip tekrar deneyin
  7. H

ayarlarda kendinize göre yanlış bir değişiklik yaptıysanız ısıdan kapanıyor olmalı diye düşünüyorum
  8. H

bios güncel sürüm ve chipset yüklemelerini yaptınız mı?
  9. H

selamlar beyler bios beta olduğunu nasıl anlarız

windows tuşu + r basın çıkan yere dxdiag yazın bios sürümü yazacak, sonra anakartın sayfasına gidip sürüm kontrolü yapınız
  10. H

DisplayPort Kablo Önerisi

Öncelikle monitörünüzün teknik bilgilerini kontrol ediniz dp kablo hangi giriş desteklediği 1.2 1.4 gibi ben daha önceden teknobiyotikten dark kablo dp kablo aldım yaklaşık 1 yıldır 2 monitörde kullandım memnunum tavsiye ederim
  11. H

İYİ PC DÜŞÜK FPS SORUNU

Single channel kullandığınız için olabilir diye düşünüyorum , biostan ram ve işlemci frekans hızlarını kontrol ediniz.
  12. H

valorant düşük fps alıyorum

ram 1x8 3000 mhz ise dual channel farkından olabilir diye düşünüyorum veya bios, windows ve diğer driverlerınızın güncel olduğundan emin olunuz.
  13. H

Windows 10 u USB ye yüklemek

youtubede videoları var baka baka yaparsınız
  14. H

Windows 10 u USB ye yüklemek

rufus yardımı ile indirdiğiniz win 10 iso dosyasını usb yazdırmanız gerekir
Top Bottom