Arama sonuçları: *

1. Heroia

Çözüldü✓ 180 hz monitörüm var 179.82 hz görünüyor

Çok mu kötü kanka ciddi soruyorum?
  2. Heroia

Sistemi Sonunda Bitirdim

Reis valla harika olmuş sistem. Özellikle kasa seçimini çok beğendim. Güle güle kullan.
  3. Heroia

LoL SİLİNMİYOR! YARDIM

Sen onu bıraksan o seni bırakmaz yol yakınken riot a ait ne var ne yok sil.
  4. Heroia

sistemimi satmayı düşünüyorum kaça satabilirim?

Hocam sadece monitör kaç para ediyor veya toplu mu satmayı düşünüyorsunuz?
  5. Heroia

Genel PnP Olmayan Monitör Sorunu

Nasıl çözdün?
  6. Heroia

Bios M2 SSD yi görmüyor yardım

Hocam başka pc yok nasıl biçimlendirme yapabilirim
  7. Heroia

Pc Windowsu kuramıyorum yardım edin.

Yeni m2 ssd aldım ve format atmak için flasha Windows 10 kurdum bilgisyarı sıfırladım ve kurma işlemine geldim Windows 10 proyu seçtim güncellemer kontrol ediliyor dedi ve yeniden başlatılıyor dedi ama yeniden başlamadı siyah ekranda kaldı ssd sıkıntılı mı diye düşündüm ve hdd ye kurmayı denedim...
  8. Heroia

Windows kurarken yarıda kalıyor.

Yardımcı olmaya çalıştığın için saol.
  9. Heroia

Hayır hiçbir şey gelmiyor
  10. Heroia

Yeni aldığım m2 ssd ye flashbellekten windowsu kurmaya çalışıyorum kurarken Windows 10 proyu seçiyorum güncellemeler denetlendikten sonra yeniden başlatılıyor seçeneği geliyor ama yeniden başlarken ekran gelmiyor öylece kalıyor ne yapabilirim?
  11. Heroia

Deneyeceğim hocam genede teşekkür ederim 1673360170 Hocam Windowsu tekrar kurdum ve ssd gözüktü önünde de Windows boot manager yazıyor ama bu sefer şöyle bir hata aldı "Windows beklenmedik bir hata ile karşılaştı ve yeniden başlatıldı " yazısı çıktı ve hiçbir şey olmadı 1673360379 Dosyalarda...
  12. Heroia

Orda çıkıyor ama kurulum bittikten sonra pc yeniden başlatıldığında biosta gözükmediği için pc Windows bulamıyor ve başlamıyor.
  13. Heroia

Bilen birisi yok mu ya kaç saattir uğraşıyorum bulamadım.
  14. Heroia

Yeni M2 ssd almıştım pc ye taktım ve pc açıkken Windowsta görünüyor biosta görünmüyordu daha sonra Windowsu m2 ssd ye kurmak için flashbellekten Windows kurmaya çalıştım kurarken m2 ssd yu seçtim ve kurulum işlemi gerçekleşiyodu daha sonra pc açılırken ekran gelmedi bende biosa girdim ve m2 ssd...
  15. Heroia

Warzone 2.0 fps drop sorunu

Anladım. Önerdiğiniz bir işlemci var mı?
  16. Heroia

Warzone 2.0 fps drop sorunu

GTX 1660 S RYZEN 5 1600 AF 8GB ram var sistem gereksinimlerim karşıladığı halde oyunda sürekli fps drop yiyorum ve düşük fpslerdeyim neden bu şekilde?
  17. Heroia

FPS drop ve yavaş çalışan PC

Analdım, önerdiğiniz ssd var mı peki?
  18. Heroia

FPS drop ve yavaş çalışan PC

Önceden windows dahil bazı oyunlar ssd de yüklüydü, SSD yanınca windows ve tüm oyunları HDD ye yükledim ve daha önce kasmadan donmadan drop yemeden oynadığım oyunlarda fps drop ve kasmalar yaşıyorum. alt tab atarken donmalar var ve pc açılırken baya yavaş açılıyor hdd bu kadar etkileri mi başka...
  19. Heroia

Bilgisayar açık Ama Ekran Gelmiyor

Windows 10 kurulu flash var direkt onunla kurulum yapsam işe yarar mı
Top Bottom