Arama sonuçları: *

1. H

Bilgisayar çöktü minidump bakarmısınız

kendime güvenemem :D daha bilgili bir kişinin bakması benim için daha iyi yapabilsem bile şüphe kalır içimde
  2. H

Bilgisayar çöktü minidump bakarmısınız

valorant oyununda iken 1 aydır çökmemişti bugun yeniden oldu minidump dosyasına bakarmısınız ? https://www.dosya.tc/server/6dcd54/minidump.rar.html buyrun
  3. H

Win 10 lisansını nereden alabilirim?

ben açıkçası güvenmediğim için oem almıştım :D benim önerim oem alın
  4. H

Win 10 lisansını nereden alabilirim?

oem anakartına gömülen keydir retail ise format attığında aynı key ile tekrar aktif etmen gerekiyor keyi direk ayarlardan windowsu etkinleştir yerine yapıştırarak etkinleştirebilirsin bende sağlamlisansdan oem almıştım şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım
  5. H

Acill YARDIM LAZIM BİOS için

hocam usb taktıktan sonra boot menüsüne girdinizmi F8 tuşuna basarak ?
  6. H

Çözüldü✓ Valorantta Mavi Ekran sorunu

hocam aynı hata bendede vardı
  7. H

illaki bir bildikleri vardır :D ben kapattım hiçbirşey olmadı
  8. H

evet öyle oluyor ama vanguard çalışabilmesi için kapatılması gerekiyor :D
  9. H

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

hocam sen istersen valorant desteğe yaz belki başka bir durum olabilir yardımcı oluyorlar
  10. H

hayır çalışmıyor
  11. H

bende araştırdım ama malesef başka bir çözüm bulamadım mecburen kapatmak zorunda kaldım
  12. H

Desteğin Yazdığı Selamlar! Bu sorunu çözebilmek için başlat'a Çekirdek Yalıtımı yazıp enter'a bas. Sonrasında Bellek Bütünlüğü ayarını devre dışı bırakalım. Bir de eğer sisteminde Game optimizasyonu yapan bir ayar veya program varsa bunu da kapatıp devre dışı bırakalım. bu adımları uyguladıktan...
  13. H

hocam bende valo oynarken mavi ekran hatası alıyordum isterseniz bir valorant desteğe yazın 1732035825 bende format attım ama durum aynı devam etti desteğe yazdıktan sonra bir ayar kapatmamı söyledi ve düzeldi 2 gündür mavi ekran almadım bende
  14. H

Mavi Ekran Yeni Aldığım bilgisayarım çöküyor

reis valorant destek tarafından "Bu sorunu çözebilmek için başlat'a Çekirdek Yalıtımı yazıp enter'a bas. Sonrasında Bellek Bütünlüğü ayarını devre dışı bırakalım." denildi. sence bunu yapmalıyım bilgi verebilirsen sevinirim biraz araştırdığımda bellek bütünlüğünün kapatılmaması gerektiğini...
  15. H

yazdım bekleyeceğim biraz
  16. H

neden büyük sıkıntımı var çözerler belki bekleyecem
  17. H

tamamdır hocam eyw
  18. H

hocam gene çok hata var gibi :D
  19. H

deli olucam böyle bir şey nasıl mümkün olabilir
  20. H

https://www.dosya.tc/server/pyb4a1/asdasd.rar.html buna bakabilirmisin hocam 1 saat sonra yeniden yedim bunun içinde 2 dump dosyası var 1731781283 acaba cpu fazlamı ısınıyor cpudanmı yapıyor diye baktım oyunda 50 dereceyi geçmiyor ekran kartıda 50-60 arası niye çöküyo pc anlamıyorum
Top Bottom