Arama sonuçları: *

1. ImToretto

70 Dereceyi Gören SSD

Merhaba Dostum, Sıcaklıklar normal değil Boşta dereceleri bile fazla. Micron 2400 SSD var bende ASUS TUF A15 Boşta 42 Derece KC3000 var yanında oda 37 Derece Bilgisayarın genel soğutması nasıl , Ekran kartı ve işlemci dereceleri?
  2. ImToretto

laptopuma RAM aldım kendikendine kapanmaya başladı

o zaman tahmin ettiğim gibi ram bozuk nereden aldıysanız iade edin eğer 14 gün geçmediyse.
  3. ImToretto

Attığım konuyu dikkatli okuyun. Önce flash belleğe yazdırmanız gerekiyor Dosyayı. Sonra da BIOS'tan boot manager kısmından takılı flash'ı en üste taşımanız gerek. Yani şuan takılı bir flash bellek olmadığı için sizde üst kısım boş.
  4. ImToretto

8 GB ram tüketimini geçtiği zaman kapanıyor ise aldığınız ramde bir problem olabilir. Ram Testi yapmak isterseniz Üstteki linke girip adımları takip edip yapabilirsiniz. Eski bilgisayarımda da aynı sorun vardı. 4+4 Takmıştım 5 6 gb tüketim olduğu zaman kapatıyordu bilgisayarı.
  5. ImToretto

"Your device ran into problem" hatası ve oyunlarda alt tab atma sorunu

Öncelikle 2 konu bağlantısı olabileceğini düşündüm demişsiniz fakat. Konu Birebir kopyala yapıştır :kekw: Konu ile sorununuza gelince Minidump dosyanızı paylaşın. Yardımcı olsunlar Çoklu Konuya hiç gerek yok bu durumda :)
  6. ImToretto

"Your device ran into problem" hatası ve oyunlarda alt tab atma sorunu

Tek Konu Üzerinden Devam Edebilirsiniz.
  7. ImToretto

Çözüldü✓ SSD DE YER AÇAMIYORUM HATA ALIYORUM ssd 240 gb uygulama 3 tb??

Windows'un gizlediği uygulamalar var. Wiztree adlı uygulama ile detaylı bir şekilde hesapla Uygulamalarını Zaten Anormal bir durum olup olmadığı anlarsın.
  8. ImToretto

Burdan kaldırmaya çalışırmısın reis birde.
  9. ImToretto

https://www.revouninstaller.com/products/revo-uninstaller-free/ Buradan bunu kurun birde buradan kontrol edin Valorant gözüküyor mu?
  10. ImToretto

Dosya konumundan Bulup silmeyi denediniz mi?
  11. ImToretto

Hocam Valorant'ta 3,69 Terabayt mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum 😳 :kekw:
  12. ImToretto

ram değerleri farklı gözüküyor cpu-z

Cpu-Z'deki değeri 2 ile çarpmanız lazım. Yani Değer Doğru. Memory'deki Cas değeri CL'dir.
  13. ImToretto

GPU kullanımı ve Ram Kullanımı Çok Düşük Olması

Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz. İşlemci darboğazı var gibi duruyor 1080p de
  14. ImToretto

GPU kullanımı ve Ram Kullanımı Çok Düşük Olması

Ryzen 7 de tam model olarak nedir?
  15. ImToretto

Çözüldü✓ Mavi ekran hatası alıyorum

@Emre Zengin yardımcı olacaktır.
  16. ImToretto

bitmeyen ekran donması

o zaman diyecek başka bir şey kalmıyor bende.. Aldığınız yer ile iletişime geçip garantiye gönderebilirsiniz.
  17. ImToretto

bitmeyen ekran donması

isterseniz Windows update güncelleştirmelerini kapatıp DDU ile tekrardan silip AMD'nin sitesinden driveri indirmeyi deneyebilirsiniz. Windows genellikle kendi sitesinden alıyor ama yine de denemekten zarar gelmez.
  18. ImToretto

bitmeyen ekran donması

Stabil bir sürüm yüklüyor olmayabilir. AMD'nin en stabil sürümünü yüklemek her zaman daha iyidir En güncelini değil de.
  19. ImToretto

bitmeyen ekran donması

Driverleri nereden yüklediniz Windows otomatik mi yükledi?
  20. ImToretto

Bilgisayarımın verdiği değerler normal mi?

Furmark gayet iyi duruyor. 30 dk 73 derece gayet iyi.
Top Bottom