Arama sonuçları: *

1. IronClaw

Open SSH nedir neden başlangıçta otomatik açılıyor?

nasıl sileceğim
  2. IronClaw

Open SSH nedir neden başlangıçta otomatik açılıyor?

Arkadaşlar böyle bir dosya var ve başlangıçta açılıyor nedir bu
  3. IronClaw

İnternette gezinirken bazen donuyor

Arkadaşlar pc imza da var.Google da gezerken mesela bir şey arattığımda ve çıkan birşeye tıkladığımda bazen donuyor siteler çok yavaş açılıyor.Siteler açılırken de önbellek yükleniyor güvenlik bağlantınız sağlanıyor gibi yazılar çıkıyor sol altta normalde opera gx kullanıcısıydım fakat dün...
  4. IronClaw

Opera GX arama çubuğu sansürleniyor.

Arkadaşlar klavye ile bir şey yazmaya başladığımda kendi kendine siyah bir çubuk geliyor.Neden oluyor bu bilen var mı?
  5. IronClaw

RDR 2 donuyor bir kaç saniyeden sonra da oyundan atıyor.

Arkadaşlar sistemim imzada var 1-2 haftadır oynuyordum sorunsuz yüksek ayarlarda bugün 3 kere girdim 3ündede 15 dk dolaştıktan sonra oyun donuyor ardından atıyor. 1609503017 Donduğu anda fps düşüşü falan yaşamıyorum ama oyun içi ekran kartı kullanımı yüzde 70 e kadar düştüğü oluyor
  6. IronClaw

PC'nin fanlarını kapatıp oyun indirsem sabaha kadar ısınır mı?

Arkadaşlar DA-3 Sistem kullanıyorum fanlarını kapatıp oyun indirsem sabaha kadar ısınır mı?
  7. IronClaw

Valorant denetim masasında 458gb gözüküyor

zaten ssd im 480gb 1606740210 riot gamesten indirdim
  8. IronClaw

bende ssd kronik sıkıntılı ondandır dye dedim bi arkadaş attı onunda 300 küsür
  9. IronClaw

peki bu windows un bir sorunumu yoksa benim pc nin bir sorunu mu
  10. IronClaw

Arkadaşlar denetim masasında Valorant 458gb gözüküyor ama zaten ssd im 480gb
  11. IronClaw

Dün gece Sea of Thieves'in yüklemesini başlattım fakat sabah kilit ekranındaydı ve yüklenmemişti.

o kapalı zaten ama sabit diski kapatmak için süre var o 20 gözüküyor onu hiçbirzaman yapsam düzelir mi
  12. IronClaw

Dün gece Sea of Thieves'in yüklemesini başlattım fakat sabah kilit ekranındaydı ve yüklenmemişti.

Arkadaşlar dün Sea of Thieves'in yüklemesini başlattım ve uyudum fakat sabah kalktığımda kilit ekranındaydı bilgisayar bunu nasıl düzeltebilirim özellikle otomatik uyku modunu kapatmıştım
  13. IronClaw

Yeni sitemim oyundan atıyor aniden

bende birdaha olmadı
  14. IronClaw

Bilgisayarımda whatsapp'ı kapattığımda bir daha açılmıyor.

Arkadaşlar bilgisayarımda whatsapp'ı kapattığımda bir daha açılmıyor. Görev yöneticisinden görevi sonlandır yaptığımda açılıyor sadece, bunu kökten nasıl çözebilirim?
  15. IronClaw

Masaüstündeki tike benzer işaretleri nasıl kaldırabiliriz?

onedrive ı silmen gerek
  16. IronClaw

Kasayı temizlettirmek için nereye verebiliriz

orta iyi 1603697572 2 1603697693 ben bir hafta önce eski pc yi temizledim (5 senelik daha önce hiç temizlenmedi sjsj) oda toz duman oldu fön makinesiyle temizledim baya iyi oldu sıcaklık falan düştü
  17. IronClaw

elinle bak en soğuk hangisi ise onla yap
  18. IronClaw

al eline kompresörü temizle bulamazsan soğuk ayarı olan fön makinesiyle temizleyebilirsin ama soğuk olması lazım süpürge sakın sokma süpürge içine çektiğ iiçin ekran kartı bozulur ama fön dışa vurduğu için bir sorun olmaz
  19. IronClaw

PC'ye format attığımda bios ayarlarım gider mi?

Arkadaşlar PC'ye format atacağım bios ayarlarım ram mhz lerim falan gider mi?
  20. IronClaw

Fare işaretçisi görünümünü değiştiriyorum ama her seferinde siliniyor

denedim oldu artık silinmiyor çok teşekkürler
Top Bottom