Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

Bilgisayarım neden böyle?

opera gx kullanıyorum 1740248043 Goodbyedpi turkish kullanıyorum discord için onu virüs görüyor kaspersky falan ondan olabilir mi açık kaynak kodlu diye biliyorum.
  2. Itonlyconcernsme

qbittorent kullanıyorum zamundudu net ve didi,sitimrip gibi yerlerden indiriyorum genelde.
  3. Itonlyconcernsme

Rx 5500 xt,R5 5600x,24 gb rame sahip olan bilgisayarım youtubedan tam ekran video izlerken bazen tüm bileşenler donuyor ve düğmesinden pcyi kapatıp açmam gerekiyor. Görev yöneticisini açtığımda %60dan %20ye düşüyor cpu kullanımı. Format atalı 2 hafta oldu ve torrent kullanan birisiyim. Siteleri...
  4. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Sürekli mavi ekran sorunu

Diyorum ya en günceli kurunca bile hatalı çalışıyor eski sürümleri denemek lazım.
  5. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Sürekli mavi ekran sorunu

Bios ayarları,bios güncel olmaması vb. sorun yapabiliyor nvidia driverları da bozuk en uyumlusunu bulmak lazım bazen en günceli kurunca pc çalışmıyor hatalı çalışıyor ya da driver içindeki ayarlar tam olmayabiliyor.
  6. Itonlyconcernsme

Bilgisayar sürekli donuyor ve kilitleniyor

Onu bende düşündüm fakat rx 6600 ile r5 5500 darboğaz yapması imkansıza yakın 1080p de
  7. Itonlyconcernsme

Bilgisayar sürekli donuyor ve kilitleniyor

Bios ayarları çekin hocam mhz ve re size bar gibi bir çok ayarı açabilirsiniz. Performans arttırma ayarları yapın driver falan hepsi güncel olsun virüs de olabilir. Anormal bir şey.
  8. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Laptop açılırken yazı geliyor sonra kendini kapatıyor

Pcyi ilk açarken Windows sürümünü sormuş iki seçenekte de win 11 varmış o üsttekini seçmis. Biosa girebiliyor,format dışında nasıl girebilir pcye
  9. Itonlyconcernsme

PC açılsa yapacak da açılmıyor ki
  10. Itonlyconcernsme

Arkadaşım dün pcyi kaparken güncelleştir ve kapat yapmış sonrasında ise laptopun ekranını indirmiş. Bugün açtığında excalibur yazısı geliyor sonra PC kapaniyor.Ben laptoptan anlamam o yüzden size soruyorum nasıl çözer?
  11. Itonlyconcernsme

Yeni aldıgım hazır sisteme torrentten oyun indirirsem garantisi bozulur mu?

Bozmaz hocam. Eğer ilk indirişin olacaksa dmden yaz yardımcı olurum.
  12. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Kasa fanlarım Armoury Crate uygulamasının kontrolünden çıktı

Çözebildin mi? bende yaşıyorum aynı sorunu. Mavi renk seçiyorum ama zaman geçince sıfırlıyor rengi kafasına göre renkleniyor.
  13. Itonlyconcernsme

Armoury Crate renk ayarım sürekli sıfırlanıyor.

Armoury crate üzerinden mavi renk yapıyorum anakart ve rami ama aradan süre geçince başka renge geçiyor. Pcyi yeniden başlattığımda da renk yine mavi olmuyor. Bu renk ayarının ben değişene kadar sabit kalması lazım değil mi? biostan mı ayarlayacağım bu ayarı_?
  14. Itonlyconcernsme

Ekran Kartı Tavsiyesi: Bütçe ve Oyunlar için Öneriler

80+ bronze olsun birde akım korumalı priz sıkıntı çıkarmaz. Eğer öyle değilse arkadaş değişsin.
  15. Itonlyconcernsme

Ekran Kartı Tavsiyesi: Bütçe ve Oyunlar için Öneriler

500 w gayet yeterli. 4070li ryzen 7li sistem kursan bile oyunlarda 400 watı geçmeyecektir. İşlemciyi r5 5600x f/p olur.
Top Bottom