Arama sonuçları: *

1. J

Valorant'ta Görüntü oluşturma gecikme oranında ki artış.

NVIDIA Denetim Masası ve oyun için tüm ayarlar dahil önceki ayarlarla aynılar hiç değiştirmedim sadece oyuna girmemiştim bir süre sonrasında girip kontrol ettiğimde de böyleydi.
  2. J

Valorant'ta Görüntü oluşturma gecikme oranında ki artış.

Arkadaşlar daha öncelerinde PC de sadece SSD takılıyken Valorant'ta Alt+R tuşuna basınca sağ üstte aldığım FPS değerleri, gecikme oranı vs. gözüküyordu ve 2, 3 ms aralığında oynuyordu yakın zamanlarda PC ye HDD aldım bazı oyunları da yükleyebilmek adına. Fakat uzun ara sonrasında tekrar...
  3. J

Intel i3 9100f GTX 1050ti 4gb OC GDDR5 Single kit 8gb ram Valorant'ta FPS Sorunu

Evet butun secenekleri googlede aratarak en iyi performans seklinde ayarladim.
  4. J

Intel i3 9100f GTX 1050ti 4gb OC GDDR5 Single kit 8gb ram Valorant'ta FPS Sorunu

Arkadaşlar bende İntel core i3 9100f , MSI GTX 1050Ti OC GDDR5 4GB ve 8GB 3000MHz ram var. Youtube'den sistem testlerine baktığımda en yüksek ayarlarda 150 den aşağı FPS düşmez iken ben en düşük ayarlarda 120FPS i zor buluyorum. Bütün sürücülerim ve intel çipsetleri dahi güncel olmasına rağmen...
Top Bottom