Arama sonuçları: *

1. J

14 gün içinde iade edilebilir mi

Satıcının kendisi amazon değilse , gönderen amazon ise yine de kolayca iade olabiliyor mu yoksa firma sorun çıkarır mı ? Amazon'dan asus monitörü iade ettim , msı aldım onu da iade edeceğim.. Amazon'un kendisinin sattığı , hatta gönderenin amazon olduğu monitörler bile çok kısıtlı :( iade...
  2. J

Değişim için son saatler , yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar monitör ile ilgili konu açtım bakar mısınız :( https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-degisim-icin-son-gun-yardimci-olur-musunuz.1065477/
  3. J

EN İYİ ANTİ VİRÜS PROGRAMI NEDİR

kaspersky alacaksan attığım koda bak , para verme şuanlık bence. Bir dene , gerekirse alırsın bir kaç yıllık.
  4. J

https://www.technopat.net/sosyal/konu/resmi-kaspersky-total-security-90-guenluek-lisans.1396688/ 1736674579 İhtiyacı olanlar değerlendirebilir , kaspersky plus kodu 1736674615 Vpn olarak kaspersky yerine de proton vpn kullanıyorum discord vs girerken.
  5. J

Ne kadar iyi bilmiyorum ama ben kaspersky kulanıyorum. Ücretsiz 90 günlük kod ile.
  6. J

Valorant %80 GPU kullaniyor.

arkadaşlar bende de benzer bir durum var. Asul dual 7700xt var.. 7700xt hazır sistem aldım , valorant oynuyorum. 2k da oynuyor olsam bile ekran kartını çok fazla kullanıyor. Ayrıca bende de coil whine sorunu var sanırım :( oyuna girince çok rahatsız edici cızırtı oluyor. Daha AAA oyunlar...
  7. J

Çözüldü✓ Asus anakart armoury crate olur mu ?

Armoury crate sistemi gereksiz fazla zorladığı ve stabil olmadığı için önerilmiyor. Sessiz-dengeli-turbo modlarına istediğim an geçmek ya da çıkmak için , istediğim şekilde fan ayarlarını ayarlamak istiyorum. Asus laptopta armoury crate kötü dedikleri için g-helper yüklemiştim çok sade ve çok...
  8. J

Çözüldü✓ Asus anakart armoury crate olur mu ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Hazır sistemde asus prime b650m-r anakart bulunuyor. Daha önce asus laptopta armoury crate vardı fakat onu sildim g-helpler yükledim. Çok daha iyi ve çok az enerji tüketen açık kaynak kodlu bir programdı. armoury crate ile ilgili konulara baktım genel...
  9. J

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

Windows 11 pro etkinleştirdim , güncelleştirmeleri denetledim ve pc hocası bios ayarlarını da yaptım. Bu sistemi sıcaklık , turbo mod vb. özelliklerini hangi uygulama ile ayarlayabilirim ? Armoury crate yükleyim mi ? ya da kendi uygulaması var mıdır ? pc hocası gg-13 sistem. Windows update...
  10. J

Sağol , şimdi deneyeceğim. Laptobumda olan hali hazırda duran microsoft hesabımı girdim. Key'in gönderilip gönderilmediğini nasıl öğrenebilirim ?
  11. J

Son olarak regital olarak kayıt ettim ama öncesinde microsoft hesabı girmemiştim. Sahip olduğum key nereye kayıt edildi ? Yoksa şimdi gireceğim microsoft hesabına mı kayıt edilecek?
  12. J

Windows dijital bir lisans ile etkileştirildi diyor. Windows 11 pro regital key aldım ve etkinleştirdim. Şu an sistemim hali hazırda açık ve kullanabiliyorum. Benim endişe ettiğim şey de tam olarak şu : Hazır sistemi montajlayan , deneme sürümü yükleyen vb. kişiler benim bilgilerime şu an...
  13. J

çoktan aldım ya , dediğiniz şeyi de bilmiyorum 1735909904 windows 11 pro ile mi geliyor ? 1735910024 https://www.kaspersky.com.tr/premium windows 11 pro key aktifleştirmeden önce mi almam gerekiyor bunu ? yoksa istediğim zaman alabilir miyim ? format vs gerektiriyor mu ? Key çoktan aldım...
  14. J

Pro key alıp etkinleştireceğim o halde , İnşaAllah hazır sistemde windows 11 pro yüklü geldiği için içerisinde özel bilgilerimi kredi kartı vb. çalacak bir şeyler yoktur ya da izlenmem..
  15. J

windows 11 home var windows 11 pro açılmıyor onu anlatıyorum zaten windows 11 pro key mi almak daha mantıklı yoksa sıfırlamak mı bunu soruyorum. İstemiyorsan anlatma
  16. J

Büyük ihtimalle mi *-* İşimi şansa bırakmak istemem , kolay bir şey mi peki kaç dakika sürecek ? Pro key alsam ne kaybederim ?
  17. J

hangi anahtarı dediniz acaba ? bendeki windows 11 home mu ? laptopta var. Nasıl yükleyeceğim peki ? windows 11 pro'yu silecek miyim , kurtar mı diyeceğim. Yoksa hiç uğraşmayıp windows 11 pro mu almalıyım ? oyunlarda kötü müdür ? pişman olur muyum sence ? youtube'a içerik üretme hedefim var belki...
  18. J

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-retail-lisans-key-satin-al/ '' Retail lisanslar, aynı PC’de format sonrası kullanabilir ve güncelleştirmeleri yükleyebilirsiniz.'' Böyle diyor , microsoft hesabına bağlı oluyormuş. Yani hesabı girince key aktif oluyor sanırım. Sizce daha mantıklı...
  19. J

Bunun için windows 11 pro'yu silmeme gerek var mı yoksa flashımdaki windows 11 home'u taksam yeterli mi ? Eğer windows 11 pro'yu silip sonra windows 11 home yükleyip benim kod tekrar çalışmazsa büyük zaman kaybı olurdu...
  20. J

Ben de zaten home key var ama denedim geçersiz diyor çünkü sistemde pro yüklü. Belki de tek kullanımlıktır ya da başka pc'de yüklü olduğu için olmuyordur. Bendeki key bu : https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-home-lisans-key-satin-al/
Top Bottom