Arama sonuçları: *

1. Joelandkiddo

Excalibur g870 oyun açmıyor?

Tamam hocam atıcam
  2. Joelandkiddo

Hangi benchmark ı önerirsiniz hocam?
  3. Joelandkiddo

Orjinal hocam epicten ve steamden ben korsan oyuna karşıyım bir şey farkettim şarjdayken atıyor şarjda değilken oynatıyor ama düşük FPS 1735751009 Tamam benchmark daha önce hiç yapmadım ama furmark yaptım hepsini güncel olarak yapıp yazarım.
  4. Joelandkiddo

Yok hocam i7 12650h 1735666289 Valorant,mortal Kombat,mafia mavi ekran veriyor siyah oluyor ekran SSD bozulmuş olabilir mi hocam
  5. Joelandkiddo

Gayet memnunum ama oyunlardayken önce FPS düşüyor sonra herhangi bir hata verip atıyor yada donuyor sıcaklık 75-80 arası sıcaklık problem olmasa bile oluyor bunu çözemedim Windows 11
  6. Joelandkiddo

Valorant oynarken ekran kartı driver ı çöküyor!!!

HOCAM zaten kendim toplayacağım teknik bilgim var teşekkür ederim
  7. Joelandkiddo

HOCAM BENİM SONUMDA BÖYLE OLACAK PC GÜZEL AMA NEDEN BÖYLE ÇARE BULAMADIM EN SONUNDA ORTA SEVİYE BİR KASA TOPLAYACAĞIM 1705103491 hocam driver çıkmıyor casper ın kendi sitesinde baktım driver güncel sanırım 2 yol var ya sıcaklıktan ya da oyundan ama yüksek ihtimalle sıcaklıktan
  8. Joelandkiddo

Evet yazdığım gibi önüme adam çıkıyor maçın en kritik yerinde EKRAN KARTI DRİVER I ÇÖKTÜ hatası alıyorum pc donuyor sinirden bilgisayarı yumrukluyorum bu neden oluyor oyunlamı alakalı yoksa benim bilgisayarımlamı? yardımcı olabilek olanlar yazarsa çok sevinirim yıllardır bilgisayar hayali kurdum...
  9. Joelandkiddo

Çözüldü✓ EXCALİBUR BİLGİSAYARIM YERE DÜŞTÜ!!

ARKADAŞLAR DURUMU ÇÖZDÜM AİLEME DE DANIŞTIM SERVİSE GİDİNCE DETAYLI BAKTIRACAĞIM MERAK EDEN ARKADAŞLAR MESAJI OKUR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  10. Joelandkiddo

ettim hocam teşekkür ederim çalışıyor sorunsuz 1704545237 m2 ssd var 1704545261 servie varince söyleyeceğim hocam teşekkür ederim 1704545293 olmamış artık valorant ta açıyor teşekkür ederim 1704545327 ssd yi de sokacağım teste hocam teşekkür ederim çalışıyor 1704545528 YAZAN HERKESE TEŞEKKÜR...
  11. Joelandkiddo

HOCAM FURMARK A 30 DK TEST YAPTIM ŞARJ CİHAZI TAKILI BİR ŞEKİLDE MİN38 MAX 86 DERECEYİ GÖRDÜ AMA BİRŞEY OLMADI ŞİMDİ İŞLEMCİYİDE TEST EDEECEĞİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ SİZE MİNETTARLIĞIMI DİLE GETİREMİYORUM BİLE AMA EKRN KARTI SÜRÜCÜMÜ GÜNCELLESEM VALORANT AÇAR...
  12. Joelandkiddo

NASIL YAPAYIM HOCAM BİRDE TAMAMEN KAPANIRSA NE YAPABİLİRİM? yine lanet caps lock açık kalmış kusura bakmayın hocam 1704502569 furmark a mı?
  13. Joelandkiddo

Öncelikle merhaba ben bu gece masamdan elime alıp başka bir yere koymak için Casper Excalibur G870 bilgisayarımı yere düşürdüm ancak çalışır vaziyette ve yaklaşık 1 metre veya fazlasından yere ince bir halının üzerine düştü bir an eyvah gitti bilgisayar dedim ama çalıştı etrafına baktım bir şey...
  14. Joelandkiddo

Çözüldü✓ akım korumalı priz önerisi

teşekkür ederim
  15. Joelandkiddo

teşekkür ederim hocam
  16. Joelandkiddo

bütçe 500 1703905044 600 max olur hocam
  17. Joelandkiddo

bende tunçmatik var 2-3 yıldır kullanıyorum sorunsuz tv için kullanıyorum excalibur g870 için alacağım normal çoğaltıcı 3 lü priz var az önce bilgisayarımın fişini taktım tutuyordum takarken hem elektirik çarptı hemde bilgisayarımın ekranının yarısı siyah oldu bir anda ama düzeldi alabileceğim...
  18. Joelandkiddo

46.5 K BU KASAYA VERİLİR Mİ ?

7000 SERİSİ TEMİZ AMA HOCAM
  19. Joelandkiddo

46.5 K BU KASAYA VERİLİR Mİ ?

7800 xt iyidir sistem iyi 1703195875 neden hocam
  20. Joelandkiddo

Excalibur G870 wifi/Ethernet 130ms

sizde hangi excalibur var ben g870 i7 12650h 3060 kullanıyorum memnunum
Top Bottom