Normalde ben kendi hesabımda lol oynarken kendi pc em ile kasma donma bir şey olmuyor. Ama bi arkadaşın hesabına girince sürekli takılmalar oluyor. İsterseniz bi farklı hesapla deneyin ona göre kendi hesabınızdaki bir ayar yüzünden olduğu belli olur. Aynı durumu monitör kablosu bozulduğu içinde...
Şimdi ne alaka diyebilirsiniz ama başıma geldiği için söylüyorum. Kablo bozulduğunda veya temazssızlık olduğunda fps drop gibi bişeyler gözüküyor. FPS Stabilitesi iyi olmasına rağmen. Deneme şansın varsa monitör hdmı veya dpi hangisini kullanıyorsan bir değiştirmeyi dene bakalım.
Başka bir bilgisayar yardımı ile format flashı hazırlamanız gerekiyor. Veya bilen biline yaptırmanız. Format atmayı bilmiyorsanız bilen bir tanıdığınızdan rica edebilirsiniz. Yada bir bilgisayarcı veya teknik servise başvuranilirsiniz.
O zaman windows dosyaları fazla bozulmuş güvenli moda bile girmeyecek kadar. O yüzden benim düşüncem format gerekiyor. Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı format attım düzeldi.
Ordaki sorun gidere basıp gelişmiş seçeneklere girip başlangıç ayarlarına tıkladıkdan sonra yeniden başlat dedin sonra 4 tuşuna bastın yeniden başladı ve burayamı attı
Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat seçeneğini seçin. PC yeniden başlatıldığında, bir seçenek listesi gösterilecektir. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 tuşuna basın.
bütcen varsa klavye mouseyi düzgün bişey al bence hepsi içinde 850 tl kötü bir klavye mouse gibi geldi ama. Termal macun da dandiğine kaçma en az arctic mx4 falan al bence. Bütcen varsada thermal grizzly falan al.
am4 de üst düzey işlemciler gereksiz pahalı imkanınız varsa hazır rami de yenileceksiniz am5 e geçerseniz gözle görülür performans artışı yaşarsınız net