Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Sistemde FPS düşmese de kasıyormuş gibi hissettiriyor

bende çok şaşırdım ayarlarınıda iyice kontrol ettim normal gibi gözüküyordu ama resmen sürekli takılıyor o hesapta
  2. KSF Eren

Sistemde FPS düşmese de kasıyormuş gibi hissettiriyor

Normalde ben kendi hesabımda lol oynarken kendi pc em ile kasma donma bir şey olmuyor. Ama bi arkadaşın hesabına girince sürekli takılmalar oluyor. İsterseniz bi farklı hesapla deneyin ona göre kendi hesabınızdaki bir ayar yüzünden olduğu belli olur. Aynı durumu monitör kablosu bozulduğu içinde...
  3. KSF Eren

The last of us part 2 fps ve drop sorunu

Bilgisayar özelliklerin nedir ?
  4. KSF Eren

Oyunlarda Fps Yüksek olmasına rağmen drop sorunu

Şimdi ne alaka diyebilirsiniz ama başıma geldiği için söylüyorum. Kablo bozulduğunda veya temazssızlık olduğunda fps drop gibi bişeyler gözüküyor. FPS Stabilitesi iyi olmasına rağmen. Deneme şansın varsa monitör hdmı veya dpi hangisini kullanıyorsan bir değiştirmeyi dene bakalım.
  5. KSF Eren

bilgisayar açılmıyor

Başka bir bilgisayar yardımı ile format flashı hazırlamanız gerekiyor. Veya bilen biline yaptırmanız. Format atmayı bilmiyorsanız bilen bir tanıdığınızdan rica edebilirsiniz. Yada bir bilgisayarcı veya teknik servise başvuranilirsiniz.
  6. KSF Eren

bilgisayar açılmıyor

O zaman windows dosyaları fazla bozulmuş güvenli moda bile girmeyecek kadar. O yüzden benim düşüncem format gerekiyor. Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı format attım düzeldi.
  7. KSF Eren

bilgisayar açılmıyor

Ordaki sorun gidere basıp gelişmiş seçeneklere girip başlangıç ayarlarına tıkladıkdan sonra yeniden başlat dedin sonra 4 tuşuna bastın yeniden başladı ve burayamı attı
  8. KSF Eren

bilgisayar açılmıyor

Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat seçeneğini seçin. PC yeniden başlatıldığında, bir seçenek listesi gösterilecektir. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 tuşuna basın.
  9. KSF Eren

bilgisayar açılmıyor

Bilgisayarı güvenli modda açmayı dene açılcakmı bir bakalım
  10. KSF Eren

EKRAN KARTİM YÜKTE 27 DERECE

Boşta bile o derecelerde durması imkansız büyük ihtimal driver ile alakalı bir durum
  11. KSF Eren

Tamirci 700 TL istedi formata

bütcen varsa klavye mouseyi düzgün bişey al bence hepsi içinde 850 tl kötü bir klavye mouse gibi geldi ama. Termal macun da dandiğine kaçma en az arctic mx4 falan al bence. Bütcen varsada thermal grizzly falan al.
  12. KSF Eren

Çözüldü✓ STEAMDEKİ BÜTÜN OYUNLARIM BİR ANDA SİLİNDİ ? kendim çözdüm

senin dediğine göre oyunlar yer kaplamıyo 1 mb gözüküyo diyon o nasıl yer kaplıyo
  13. KSF Eren

CS2 Düşük FPS Sorunu

ayarlarını ss atabilirmisin rica etsem
  14. KSF Eren

Çözüldü✓ STEAMDEKİ BÜTÜN OYUNLARIM BİR ANDA SİLİNDİ ? kendim çözdüm

bak şimdi reis burda sürücülerin gözükmüyorsa sürücü ekle diyorsun ordan seçiyorsun sürücünü bütün oyunlar geri gelir öyle
  15. KSF Eren

Sistem geri yükleme noktasına döndüm ve sesler gitti

anakartın kendi sitesi üzerinden ses driverları indirip denedinmi
  16. KSF Eren

2. El 3060 kaça satılır

6 6.5k
  17. KSF Eren

Sistemde hangi parçaları değiştirmeliyim

am4 de üst düzey işlemciler gereksiz pahalı imkanınız varsa hazır rami de yenileceksiniz am5 e geçerseniz gözle görülür performans artışı yaşarsınız net
  18. KSF Eren

rtx 4060 ile ryzen 9 5950x darboğaz yapar mı

yapmaz ama bu işlemci yeni alınacaksa ddr5 e geçmek daha mantıklı bence
  19. KSF Eren

CS2 Düşük Fps Alıyorum Yardım Edin

rica ederim
  20. KSF Eren

CS2 Düşük Fps Alıyorum Yardım Edin

evet ciddi artış olur 1720283688 am4 lerde ryzen 7 ler gerkesiz pahalı 5600 le arasında oyunlarda pek fazla bir fark olmuıyor
Geri