Arama sonuçları: *

1. K

RTX 2060 i5 9600 darbogaz

normalde öyle olması lazım zaten oyun dosyalarını doğrulayıp deneyeceğim olmadı 1700152778 oyun dosyalarını doğrulayıp deneyeceğim, olmadı ayar düşürür öyle denerım hiç düzelmezse sizin dediğinizi denerim
  2. K

Hocam daha acıklayıcı olması ıcın sabit durdugum yerde 20 saniyelik bi kayıt aldım yt yükledım link atayım anlarsınz
  3. K

attıgım ss de sıkıntı yok gibi şuan drop da yok ama bazen ciddi droplar giriyor oynanmıycak duruma gelıyor oyun anlayamadım bende drop giridği yerde ss aldım aynı zaman da 1700147447 hocam işlemci 70 dereceyi bile görmüyor ram çok yiyor sanırım oyun 14 gb ram görüyorum afterburner da 1700147918...
  4. K

2666 mhz 8X2:16 GB valla işlemcı sıcaklıgını görmek için afterburner lazım yüklü değil şuan inidirp bakarım birazdan
  5. K

Hocamlar İyi akşamlar bi kaç sorum olucak Ekran Kartım : EVGA RTX 2060 KO ULTRA 6GB İşlemcim : İ5 9600K 1.Öncelikle bunlar darboğaz yaparmı yani işlemci yeterli mi 2. Ben God of war, rdr 2 ,Dying light 2 gibi oyunları full ayarlarda hiç kasmadan oynadım ama Marvel spiderman remastred oynarken...
  6. K

BİLGİSAYAR ACILIRKEN CIKAN YAZI

hocam ordaki farklı şekilde çözmüş beni bios ayarlarını sıfırladım düzeldi teşşekür ederim gene de
  7. K

BİLGİSAYAR ACILIRKEN CIKAN YAZI

BİLGİSAYAR ACILIRKEN ASUS YAZISI GİDİNCE 2 TANE YAZI GELİYOR ESC BASINCA GİDİYOR SADECE SONRA PC ACILIYOR PC İÇİN Bİ SORUN GÖRMEDİM GÖZLE AMA İLERDE Bİ SORUN OLUŞTURUR MU VEYA Bİ SORUN MUDUR ZATEN DEĞİLSE SADECE YAZIYSA NASIL KAPATIRIM BUNU
  8. K

PRIME H310-PLUS R2.0 TPM 2.0

PRIME H310-PLUS R2.0 TPM 2.O DESTEKLİYORMU WİN DOSYALARIM BOZULDU KURTARMA YOK O YÜZDEN WİN 11 E FORMAT ATICAM AMA TPM 2.0 GEREKİYOR ANAKARTIM DESTEKLİYOR MU BİDE NASIL YÜKSELTİCEM ŞUAN TPM 1.2 ÇÜNKÜ
  9. K

Bilgisisayar acılırken gri ekran YARDIM !!

bugun bir daha oldu ss aldım gözükmüyordu bir şey
  10. K

bidaha olursa denerim ss i
  11. K

Bilgisayar açılırken ekran böyle oluyor kendi kendine düzeliyor biraz sonra neden böyle oluyor monitörden dolayımı çünkü monitör 10 senelik falan veya ekran kartı sornumu
  12. K

BİLGİSAYAR ACILIRKEN GRİ EKRAN

yok hocam denemedim onunla hiç zaten bügün 2 kere oldu sabah bide şimdi ikisin de pin yerinde oldu 3-4 saniye de düzeldi normal kullanıdm oyunlar da falan bi sorun görmedim o yüzden de denemedim monitör zaten 10 yıllık falan eski yani daha alamadım yeni bi monitör pc yi yeni topladım zaten...
  13. K

BİLGİSAYAR ACILIRKEN GRİ EKRAN

EKRAN KARTIM RTX 2060 BİLGİSAYAR AÇILIRKEN BİŞEY OLMUYOR AMA PİN GİRME YERİNDE GRİ EKRAN GELİYOR 3 SANİYE SONRA FALAN DÜZELİYOR 5 DK FALAN BAKTIM NET DE YA MONİTÖRDEN YA DA SÜRÜCÜLERDEN KAYNAKLI SORUN DİYE YAZIYORDU SİZCE SORUNUM NEYDE EKRAN KARTI DAHA 3 AYLIK FALAN ONDA OLMASIN DA MONİTÖR DE...
  14. K

İlk Defa PC montajladım PC çalışmıyor

hocam aynısıı başıma geldi ram dual slotsa birini çıkarıp öyle dene bir de ya da ramleri iyi kontrol et temasızlık olabilir bende ram ın birinde temassızlık vardı düzelttim çalıştı yaptığım da bir dene istersen
  15. K

Yardım! Oyunlarda CPU Sıcalığım Fazla Bu Konuda Yardım Eder Misiniz?

sonradan fark ettim hocam https://www.trendyol.com/gametech/freezer-pro-hd120-2x12cm-intel-amd-uyumlu-800-2000rpm-fanli-islemci-sogutucusu-220-w-tdp-p-245063164?boutiqueId=61&merchantId=133183 şuna bi bakabilirsin
  16. K

Yardım! Oyunlarda CPU Sıcalığım Fazla Bu Konuda Yardım Eder Misiniz?

kanka bana kritik bi fazla sıcaklık gelmedi 70 max sıcaklık atmışsın 80 üstü olmadığı sürece soğutucu değişmene gerek yok diye düşünüyorum diğer arkadaşlarda belirtir ama fikrini ona göre düşünürsün 1661176333 yok pardon 82 dereceymiş gözden kaçırmışsım
  17. K

Bilgisayarım aşırı yavaşlamaya başladı?

tozdan vs yavaşlama şöyle olur doğru düzgün soğutma yapmaz ısınmasıda yavaşlamasına sebep olabilir onun dışında bi driver güncellemesi yap tara güncel değilse güncelle bios ayarlarını gözden geçir dosyalar çok fazla varsa temiz bir format da önerimdir
Top Bottom