Arama sonuçları: *

1. KahramaNN

Segurazo ve Lanet ses

5 dakikada 1 felan
  2. KahramaNN

Segurazo ve Lanet ses

Hocam pcde 1000 gb'a yakın oyun dosyası ve şifrelerini bile hatırlamadığım oturumlar mevcut, o nedenle biraz ön yargılıyım o konuya. Hali hazırda daha öncesinde bir toplama masaütsünede format atmışlığım yok
  3. KahramaNN

Segurazo ve Lanet ses

Selamlar. segurazo diye bir antivirüs (virüs!) programı bilgisayarımda son 3-4 gündür belirdi. silsen silinmiyor, kaldırsan kaldırılmıyor. Onunla eş zamanlı olarakta bilgisayarda belirli aralıklarla bu lanet ses çalıyor; https://vocaroo.com/15Gz7WqgC15L Çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi...
  4. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

tarıyorum görmüyorlar
  5. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

yaptım hocam, sorun yinelendi buna rağmen
  6. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

yaptım bu arada hocam, sesleri teker teker dinledim. O ses orada yok bile. Dediğim gibi 3. parti bir uygulama olması yüksek bir değer biçiyor bu durumda
  7. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

sağ tık yapınca ses efekti seçeneği çıkmıyor hocam 1613380675 aynı fikirdeyim
  8. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

forumun renginin değiştiğini yeni öğrenen ben;
  9. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

Yaptım hocam ama ona rağmen gelmeye devam ediyor. 3. parti bir uygulama olabilir diye düşünüyorum
  10. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

11. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

hocam ses kendi kendine geliyor. Örneğin şu an size yazarken arkada dınnt diye geldi mesela. csde side tutarken, zoomda ders işlerken türlü türlü olay yaparken bu sesin 3 dakikada bir geldiğini düşün :D
  12. KahramaNN

Bu ses intihar sebebi!

Merhaba arkadaşlar, sabah saatlerde yine bir forum açmıştık, sağolsun arkadaşlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştılar ama kesin bir sonuca ulaşamadık. (Görev yöneticisi, scp muabbetlerini felan yaptık hiç biri kesin bir çözüm olmadı) ses şu; https://vocaroo.com/15Gz7WqgC15L Bu ses 5...
  13. KahramaNN

2 gündür tilt edici bir ses geliyor kasadan değil

yeniden başlattım, çöp kutusunu boşalttım hocam. Bekliyorum şimdi. 1613375116 geldi... https://vocaroo.com/15Gz7WqgC15L aynısı geldi yine. Harbiden tilt oldum şu an
  14. KahramaNN

yok hocam 1613374634 maalesef burdada yok
  15. KahramaNN

yok hocam, kablo direkt. usb takılı değil üzerinde ek. 1613374344 yapayım hemen.
  16. KahramaNN

sildim hocam 1613373518 geldi :(
  17. KahramaNN

buyur hocam. "exe" tabiri yok ama bunlar çıka geldi (bak şimdi yine geldi o ses)
  18. KahramaNN

bi an sevindim o çıkar diye ama maalesef yok gözüküyor
  19. KahramaNN

hocam yıllardır kullanıyorum, onla bağlantılı olsa neden son iki gündür duyayım ki bu sesi
Top Bottom