Arama sonuçları: *

1. K

All in one pc ye ps4 bağlanır mı?

Önemli olan pc değil ki. Monitörün görüntü çıkışına erişebiliyorsanız takarsınız.
  2. K

T tuşuna basınca ekran böyle oluyor

Tekrar kontrol ettimde ben Windows powertoys adında Microsoft'a ait bir program ile yapmışım. Microsoft Store'dan indiriliyor. Programı indirip t tuşuna hiçbir şey atamama gibi bir seçenek varsa deneyin xD aklıma başka bir şey gelmiyor
  3. K

T tuşuna basınca ekran böyle oluyor

T tuşuna basma o.O2 Şaka bir yana hocam 2 ihtimal var. Ya klavyenizin programı yüklüyse oradan kısayol atadınız ya da windowsun kendi ayarından kısayol atadınız. Tam nereden yapılıyordu unuttum ama mesela bende insert tuşuna basınca ekran görüntü alıcısı açılıyor
  4. K

Evdekiler pcyi bozucak

Hocam mütekabiliyet ilkesi gereği mesela sizde televizyon vs. bir şey kapatmak istediğinizde sigortadan kapatabilirsiniz. Evdeki yaşça büyük kişiler siz düzgünce uyarırsanız yapmazlar diye düşünüyorum. Yapıyorlarsada dediğim taktiği uygulayın. Küçük kardeşiniz içinse önce dayak sonra ise...
  5. K

Video Çözünürlüğü Nasıl Öğrenilir?

Başlıkta belirttiğim gibi elimdeki videolar 720p mi 1080p mi öğrenmek istiyorum. Sağ tık özellikler yapıp ayrıntılara geldiğimde ilgili alanlar boş gözüküyor.
Top Bottom