Arama sonuçları: *

1. Keepr

Valorant FPS drop CPU %100 oluyor

Sorunun yazılımsal olmadığından emin olmak için cinebench testini single ve multi yapabilir misin? Orada da kontrol et kullanımları. Orada da aynıysa bi temiz windows kurulumu dene. Yine geçmezse donanımsal olabilir sorun.
  2. Keepr

Valorant FPS drop CPU %100 oluyor

Buna katılıyorum. Darboğazı azaltmak için oyun içi grafik ayarlarını yükseğe alıp dene. Drop benzeri sorunu yine yaşarsan başka bir şeyle ilgili olabilir. Ram veya ssd sorunu gibi geldi bana.
  3. Keepr

Rtx 5070 rayzen 7 7800x3d sistemde 1080p oynamak sorun yapar mı ?

Sorun yaşamadan kullanabilirsin. 7800x3d dünyanın en iyi ikinci oyun işlemcisi. 1080p de olsa rahatlıkla kullanabilirsin.
  4. Keepr

Rx6800 ve ryzen 5600x uyumlu mu

Sorunsuz kullanırsın. İmkanın varsa 2k veya 4k kullanabilirsin. 1080p de de çok sorun olmaz gibi.
  5. Keepr

CS 2 Nasıl klip alabilirim

Kuzenim outplayed kullanıyordu. Gayet memnun. 3090 ekran var onda. Ekran kartın iyiyse outplayed iş görür.
  6. Keepr

Sıfır sistemde takılma sorunu

Memtest ile ramleri test et hocam. Masaüstünde de olması ssd veya ram olabilir gibi geldi bana.
  7. Keepr

Sıfır sistemde takılma sorunu

Hangi oyun? Sıcaklıklar ne durumda? Ekran kartı sürücüsünü ddu ile kaldırıp tekrardan kurmayı dene.
  8. Keepr

Çözüldü✓ 7800x3d rtx 5080 ile işlemci drop sorunu yaşıyorum.

Fps i sınırlamayı deneyebilirsin
  9. Keepr

Pazarama sitesi güvenilir mi

Güvenilirdir.
  10. Keepr

Oyunlarda Ultra ayar takıntılı mısınız ?

Usta türkçe hocana selamlar. Cümleyi anlamak için 14 kere okudum yine de anlayamadım.
  11. Keepr

Ani Fps Drop Sorunu Nasıl Çözülür?

Değerleri paylaş hocam. Ona göre değerlendirelim.
  12. Keepr

Oyunların optimizasyonundan da kaynaklanıyor olabilir diyeceğim de birkaç oyunda oluyor demişsin. Oyun içi ısı ve kullanım değerlerini ss alıp paylaşabilir misin?
  13. Keepr

Darboğaz gibi sorunlar olmaması lazım. 1080pde rahatlıkla besleyebiliyor olması lazım. Sorun donanımdansa driver gibi şeylerden kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartı driverını DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı dene. Windowsu da flash ile temiz kurulum deneyebilirsin.
  14. Keepr

R9 7900X, RTX4070 Ti Super sistemde CS2'de en düşük ayarlarda 300FPS normal mi?

Temiz format atmayı denedin mi hocam?
  15. Keepr

Msi afterburner yükleyip oyun içi değerleri paylaşır mısın hocam 1733592671 Normal değil ama yani. Ben 5600 ve 1650super ile ortalama 250 görüyorum. En düşük 150 oluyor. Senin o değerleri görmen imkansız normal şartlar altında.
  16. Keepr

Anakart sitesinden işlemci chipset driverı indirdin mi? 1733591730 Bios da güncel değilse güncelle.
  17. Keepr

Mavi Ekran hatası windows 11

Bundan önceki paylaşamadığım minidumpta kapalıydı. Neyse şimdi sorun çözüldü gibi. Tekrar olursa yazarım abi. Teşekkür ederim yardımların için ❤️
  18. Keepr

Kapalıydı sanırım son mavi ekran yediğinde. Tekrar deneyeyim.
  19. Keepr

20. Keepr

@Emre Zengin abi müsait olduğunda bakabilirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Geri